Diskusie - 4180. stránka fóra
21
14
Maloletý vodič
Ahojte... Podľa vás, môžu ma policajti pokutovať za to, že jazdím ako 15-ročný, ale na mieste kde nie je žiadna premávka a mimo mesta. Je to vlastne taký veľký asfaltový plac, ktorý často využíva... Otvor fórum »
14. 5. 2012 17:30
13
Výdrž pod vodou
Ako sa dá naučiť dlhšie vydržať pod vodou? Skúšať to viac krát alebo je aj nejaký iný nápad ?? Otvor fórum »
14. 5. 2012 16:55
29
Spánok na čudných miestach
Na akom najbizarnejšom/najzaujímavejšom/najvtipnejšom mieste sa vám podarilo zaspať? Ja som sa práve zobudila z komatózneho spánku v skrini :D a priateľ si zvykne pospať v pracovni na stole :D tak by ma zaujímalo ako ste na tom vy ; ) Otvor fórum »
14. 5. 2012 16:15
2
Problém s ladením
gitaru som mala podladenú o semitón a keď ju chcem naladiť zas na EADGB(H)E(od najhrubšej), tak tie kolíky patriace jeden ku E a jeden ku G strune sa stále niekde zaseknú a nedá sa to dotiahnuť skúšala... Otvor fórum »
14. 5. 2012 15:53
14
Aké semináre (v 2. ročníku na gympli) si vybrať ?
Som nerozhodná, pretože vybrať si predmety dokážem, lenže, čo keď sa s nimi veľmi nestotožním a pretože viem, že závisí to hlavne od toho, čo chcem ďalej študovať (bola som rozhodnutá Bio, Chem ),... Otvor fórum »
14. 5. 2012 15:29
22
Poznáte niekoho koho by ste si najradšej nechali vymazať z pamäte?
14. 5. 2012 15:05
21
Skúšal už niekdo Dukanovu diétu alebo nejakú dobrú diétu ?
Dukanova dieta Ahoj, potrebujem schudnúť takých ma. 7kíl . Neviete mi poradiť ako môžem schudnúť cez nejakú dobrú diétu ?:) Ďakujem Otvor fórum »
14. 5. 2012 14:56
7
Pohodvá pesnička na gitare
Poznáte niekto neakú pohodovú pesnicku napriklad neaký blues ktorá je hraná na gitare ? ... nieco jednoduché co by znelo fájn aj bez spevu :) ... diks... Otvor fórum »
14. 5. 2012 14:48
7
35
Viete mi to niekto z fyzikálneho hľadiska vysvetliť?
Ako je možné, že teplo prejde cez sklo dnu (napríklad v sklenníku) ale nevyjde von? Otvor fórum »
14. 5. 2012 12:48
27
Je to trestne
Mam taky problem, kamoskin 10 rocny brat, dal na youtube jedno video jednej baby a dal jej nazov, ktory sa mame tej baby velmi nepaci. Mala je adoptovana a rozmaznana takze si viem predstavit ako... Otvor fórum »
14. 5. 2012 11:00
24
Alkohol
Cawte , chcem sa spytat aky alkohol kupujete , myslim tie 40 az 80 percentne , lebo vsetko su sracky s chemiikaliami, ,, Potom ze ake pivo je najlepsie na slovensku... Otvor fórum »
14. 5. 2012 10:26
6
Prostest za opravu Birdzu aneb Kurvahošigutentag
A jak se to ty ku*vy žluté dezvědeli, že mám cihelňu?##Kde sa tu možu vychcať?Vymočiť?Vyčúrat?##Já bych si dal kaviárové tousty....kaviárové tousty, to je vúl... ##Ku*va to je pařák..##Pani doktorka, vy ste doktorka?##Vlasto daj nám!... ##Decká, ja... Otvor fórum »
14. 5. 2012 09:53
4
Protest za opravu Birdzu, aneb máte radi reklamy typu durex/tampón na Birdzi ?
Sex Sex Sex !##Alohááááá##Jasné že hej, neviem si predstaviť otvoriť Birdz a nevidieť tam tampón ! :O##Dureeeex je už otrepaný :P##Nenene už žiadne reklamy Otvor fórum »
14. 5. 2012 06:13
8
Protest za opravu Birdzu, aneb máte radi Anzu?
Anzu ako sestra Joy je predmetom mojich snov##mal som rád Anzu, kým som nezistil, že sa nevolá Anna##mal som rád Anzu, kým som nezistil, že sa to nečíta s ##mal som rád Anzu, kým som... Otvor fórum »
14. 5. 2012 01:57