Diskusie - 4170. stránka fóra
7
Prestup fiit - matfyz
chcela by som poradiť. moj brat chce skončiť s fiitkou, je tam prvák, lebo ho to nebaví, nepáči sa mu prístup profesorov atď... prvá otázka ktorú by som sa chcela spýtať-dokáže si v dnešnej dobe nájsť... Otvor fórum »
17. 5. 2012 20:30
22
Tunel do ucha
zdravím, chcem sa spýtať... keď mám 6 mm tunel a vyberiem si ho... myslíte, že by mi to zrástlo úplne, ako, aby som nemal ani dierku? Otvor fórum »
17. 5. 2012 20:29
6
Program na tvorbu "filmu" z fotiek
Viete mi poradit nejaky konkretny program na nieco taketo? Z fotiek sa vytvori akoby film, fotky nasleduju za sebou, daju sa na ne nastavit rozne sposoby prechodu, text do fotiek, hudba v pozadi... Ale nieco... Otvor fórum »
17. 5. 2012 20:24
3
Prestup FIIT - matfyz
ľudia, potrebujem poraidť. mám bracha ktorý teraz študuje fiitku, konkrétne informatiku a informačné technologie. necem čo s ním robiť, vraví, že škola honebaví, že prístup profesorov je hrozný, skúšky zo zimného semestra... Otvor fórum »
17. 5. 2012 20:22
13
Enviromentalistika, životné prostredie
čo si myslíte o takom odbore? Ťažký/ľahký? je uplatnenie? Otvor fórum »
17. 5. 2012 20:17
23
Poradte mi na zaludok
V jakom pomere mam zmiesat vodu a sodu bikarbonu dokopy aby to malo nejaky ucinok aby mi to pomohlo.. a druha otazka mozem skombinovat tu sodu s vodou a potom ze si dam Helicid ?? neviem co mam robit Otvor fórum »
17. 5. 2012 20:16
16
Isť po strednej do zahraničia a odložiť si vysoku?
Som tretiačka na gympli, matura sa pomaly blíži a samozrejme uvažujem o vysokej škole. Moje zameranie bude na angličtinu(či už prekladateľstvo a pod. ) Minule som rozmýšlala, že sa nemám kam ponáhlať, nemusim isť hned po... Otvor fórum »
17. 5. 2012 20:16
5
Prijímacie skúšky na ekonomickej univerzite v BA
Dobrý večer vospolok lidičky !!! :) Mám taký menší problém a to, že som poslalala prihlášku na ekonomickú univerzitu v BA na odbor FBI(financie, bankovníctvo, investovanie) a už je druhá polovička mája a mne... Otvor fórum »
17. 5. 2012 20:13
33
Čo si myslíte o vzťahu Slovenska s Českom?
Myslíte si, že sa ako krajiny "neznášame" ? Alebo naopak si myslíte, že obidve krajiny si pomáhajú a navzájom sa podporujú? Nemyslím medzi politikmi alebo niečim podobným ale medzi obyvateľmi tej krajiny. Máte Česko radi alebo... ? Otvor fórum »
17. 5. 2012 20:05
42
Niečo sladké
Chcem sa vás opýtať, stalo sa vám že ste mali chuť na sladké ale doma nič nebolo ? Ja mávam veľa krát chuť na sladkosť ale práve nemám nič kúpené a obchody už bývajú niekedy aj zavreté čo nahradí... Otvor fórum »
17. 5. 2012 20:01
27
77
Ako jej to mám visvetliť?
Prosím vás, dávajte mi len seriózne rady. Zrovna sa mi deje taká vec že mamička ma dala na sedenia k psichológovi lebo mám vraj imaginárneho kamaráta a tá psichologička ma ho chce teraz zbaviť. ... Otvor fórum »
17. 5. 2012 19:26
14
S tigrom po ulici
Keď som bol menší, tak ma zaujímala jedna vec - je to hovadina, ale chcem to konečne zistiť. Je zakázané ísť s tigrom - alebo inou mačkovitou šelmou, s náhubkom a vôdzkou,... Otvor fórum »
17. 5. 2012 19:25
8
Kalina
Prosím poradte mi OA alebo Kalina ? :) Ahojte chodíte na Kalinu-(obchod a podnikanie) (Prievidza) ?? Ja som sa už pýtala aj na OA v Prievidzi ale chcem poznať aj váš názor na túto školu aká je?? Ako... Otvor fórum »
17. 5. 2012 19:24
16
Hupí , môj blog má 500 návštevnosť . Navšívili ste už moju vebku ?
Ano , je hrozná##Ano , je otrasná##Nie , ale aj tak viem že je hrozná . Otvor fórum »
17. 5. 2012 19:05
110
Bz stretko. Košice.
Milí moji kamaráti. Dovoľte mi, aby som vás pozvala na posledné z trojice mojich júnových stretiek, a zároveň na posledné stretko v mojej réžii na dlhý, dlhý čas, a to... Otvor fórum »
17. 5. 2012 18:44
7
Aký je rozdiel ?
v objektíve nikon 55-300 a 70-300 ? prečo ten 70-300 je o toľko drahší ? jediný rozdiel čo som zatiaľ zbadala bol ten že ta 70-300vka ma maximálne clonové číslo 32 a ten druhy 29 ale kvôli tomu je tá... Otvor fórum »
17. 5. 2012 18:22
5
"pod vplyvom,,"
Poznáte nejaké videá , na ktorých sú slávni v podnapitom stave alebo zdrogovaní ? Nejaké smiešne videá ? :D Môžete pridať hoci akékde sú slávne osobnosti "v p*či"ako sa hovorí :D Otvor fórum »
17. 5. 2012 18:08