Diskusie - 4152. stránka fóra
7
Stredná škola v UK
Som v 8. triede na základnej škole. Už dávnejšie som sa rozhodla ísť na strednú do UK. Chcem sa vás spýtať čo by som tam potrebovala. Nejaký test, potvrdenie a vízum, alebo čo ešte?... Otvor fórum »
23. 5. 2012 17:07
11
Ahojte, kto ste boli v Chorvátsku vo Vodiciach?
Ako tam je? Je tam veľa ľudí? Otvor fórum »
23. 5. 2012 16:40
5
Powerpoint pre windows 7
Ahoj, na notebooku mám Windows 7 a mám robiť prezentácie do školy :) Ale nemám Powerpoint a už som aj hľadala cez Google, ale nič také mi nenašlo, až na jeden, ktorý keď som nainštalovala, ... Otvor fórum »
23. 5. 2012 16:33
23
Zomriem bez sladkého ?
V súčasnosti je samozrejmosťou zjesť za deň minimálne jednú sladkosť. Niekedy aj oveľa oveľa viac.. Vraj to viac škodí než je to na úžitok (tým úžitkom myslím napr. proti stresu ). zaújmalo by ma kebyže vynechávam tie sladké... Otvor fórum »
23. 5. 2012 16:25
12
Zápalila sa mi ušná dierka
Ahojte dala som si v piatok prepichnúť druhú ušnu dierku do do tej mäkkej časti... po dvoch dňuch sa mi to zapálilo, dala som na to hojivý zázrak z oriflamu a aj alpu ale vôbec to nepomohlo. Čo... Otvor fórum »
23. 5. 2012 16:07
4
26
Nebol som v skole 2 dni. Potrebujem ospravedlnit.
Ahojte, situacia je takato: V skole som nebol vcera a dneska, od rodicov nemozem mat ospravedlnenku lebo som uz mal 2 v minulom tyzdni.. Peciatku mam ale tlaciaren zle tlaci.. ... Otvor fórum »
23. 5. 2012 15:53
2
Fórum bez nadpisu
Čo ma nasralo? Čo ma nasralo?! Tak ja vám poviem čo ma nasralo! Som sa dnes bicykloval a mi fúklo prach do očí! To ma NASRALO!! Otvor fórum »
23. 5. 2012 15:28
23
Pichanie v hlave.
Často sa mi stáva že ma z ničoho nič začne pichať v hlave... stáva sa to aj vám? Ak hej tak neviete ž čoho to je?? .. Strašne to bolí a neviem čo s tým mám... Otvor fórum »
23. 5. 2012 15:23
7
Android Market Problém
Čaute, mám mobil HTC Wildfire S, mám na ňom Obchod Play (Android Market). Všetko fungovalo, až raz, keď som ho zapol, tak mi napísalo "Žiadne pripojenie" a vedľa toho tlačítko "Znova", môžem ho... Otvor fórum »
23. 5. 2012 15:09
38
Ako rozčesať dlhé husté mierne zvlnené vlasy ? Aký hrebeň (kefa) je naj. ?
Otázka je myslím jasná. Mám vlasy takmer po pás a neviem si to sama česať :( Možno mám zlú kefu , krátke ruky a malú trpezlivosť :O Otvor fórum »
23. 5. 2012 15:06
16
Častá menštruácia
Ahojte..mávala som menštruáciu už velmi dlho 2x za mesiac, niekedy aj 3..gynekolog mi robil sono brucha, a zevraj mam malo hormonov a tak mi dal HAK (čo mi nedava logiku ked ich mám tak málo prečo ju mám... Otvor fórum »
23. 5. 2012 15:05
27
Keby si mám dať spraviť, tak sa rozhodnem pre:
- tetovanie v intímnej časti tela, kde to robí odborník, čo predtým vytetoval 1000 svíň
- klasické tetovanie, kde ťa tetuje starý motorkár na gumenej stoličke
- piercing na tvári (ucho, oko, nos [ako býk] ... atď)
Ďalšie možnosti »
23. 5. 2012 15:00- klasické tetovanie, kde ťa tetuje starý motorkár na gumenej stoličke
- piercing na tvári (ucho, oko, nos [ako býk] ... atď)
Ďalšie možnosti »
9
Stanica Žilina - Záriečie.
Poznáte toto kultúrne centrum? Boli ste tam? A chystáte sa na Kiosk 2012? Ako sa vám páči toto kultúrne centrum? Otvor fórum »
23. 5. 2012 14:52
9
Prosím dievčata v mojom veku napíšte mi ,, neviem ci je to normálne
prosím dievčata v mojom veku napíšte mi .. neviem ci je to normálne Otvor fórum »
23. 5. 2012 14:44
13
Stránka
nechcem robiť reklamu, ale chcem sa spýtať či www. spovednica. sk sa vyrovna birdzu ? Nedakujem Otvor fórum »
23. 5. 2012 14:40
19
Pomoc pri holení nôh
Chcela by som sa opýtať či niekto náhodou nevie , alebo nemá skusenosť s tým , že po holení máva vyrážky ? (myslím nohy ) lebo vždy keď sa oholím urobia sa mi na nohách malé vyrážky... Otvor fórum »
23. 5. 2012 14:31