Diskusie - 4116. stránka fóra
9
Kde sa dá kúpiť zdravotnícky plašť
idem na zdravotnu skolu a mam si zaobstarat zdravotnicky plast asi taky dlhy nejaky a nevie niekdo kde sa to da kupit tak v Trencine a blizkom okoli ? ked nezozenem tak cez e-shop to uz som pozerala. Otvor fórum »
1. 6. 2012 19:01
13
Pamätáte si ešte na tzv. blikátko na mobil alebo aj ako blikajúci stojan?:)
Máte ešte niekto to blikátko na mobil alebo ten stojan? Dá sa to ešte zohnať?:) Otvor fórum »
1. 6. 2012 18:45
15
Dobrý deň potreboval by som jednu pesnicku ktora isla 29, 5 2013 na radiu jemne melodie a spievala ju zena jej meno neviem ale v
V tej pesnicke sa spievalo love nothing best friend ale neviem ci je to nazov tej pesnicky ale toto sa tam spievalo ak budete taky dobry a zistite kto ju spieva. Skoncila bud 21:45 alebo az 22 "53... Otvor fórum »
1. 6. 2012 18:40
20
Vtipný horor
Videli ste už nejaký horor ktorý bol viac vtipný ako strašidelný? :D Ja som sa napríklad naposledy smiala na Drag me to hell... aj keď som sa občas zľakla :D Otvor fórum »
1. 6. 2012 18:36
14
Dobry film
Poradte nejaky dobry film... najlepsie nejaku dobru dramu... nie dake americke komedie... a ani moc akcne... mna uz nic nenapada... pozeram na nete a nejak nic poriadne ma nenapada... Otvor fórum »
1. 6. 2012 18:15
23
Stalo sa vam niekedy, ze ste pri fajke nechtiac ochutnali partnerovo semeno ?
Proste ze sa vam urobil v ustach a vy ste nahodou nieco z tej grcky prehltli Otvor fórum »
1. 6. 2012 18:08
21
Hádanka od Einsteina !
Toto je vraj hlavolam od Alberta Einsteina :D teda ma zaujal :P a ešte zaujímavejšie je že ho vraj 98% ľudí nevyrieši :O TUTOJE: ... Otvor fórum »
1. 6. 2012 17:43
2
Maybelline Lots of Lashes Mascara
Čo hovoríte na mascaru Maybelline Lots of Lashes ? Máte ju niekto? Otvor fórum »
1. 6. 2012 17:22
26
Tr& pK0
Vyrozprávam vám príbeh: Jednému chlapcovi sa páčilo dievča. tomu istému dievčaťu sa páčil ten istý chlapec. Baba sa ho spýtala že "či s ňou chce chodiť. " Chlapec by aj začal vzťah ale prepočul... Otvor fórum »
1. 6. 2012 16:54
12
Pomoc s klavesnicou
prosim pomozte mi... vcera som pisala na notebooku a na klavesnici sa mi jedno pismeno "odtrhlo" proste ten stvorec, na ktorom je pisane pismeno E vypadlo.. asi s tym uz nic neurobim, ze? :/ Otvor fórum »
1. 6. 2012 16:37
10
Sims 3
ahojte, neviete ako mam odinstalovat zo simsa 3 simsa showtime? showtime by som chcela odstranit bez toho aby som vymazala simsa 3. ak mi poradite dakujem Otvor fórum »
1. 6. 2012 16:21
6
M-Audio key rig
Zdravím. Stiahol som si toto virtualne štúdio no neviem ho nainštalovař bez zobrazovania chýb už počas inštalácie. Viete mi s tým poradit??? :) Otvor fórum »
1. 6. 2012 16:03
9
Šošovkári, keď ste doma,,.
- šošovky si dávate dolu hneď po príchode domov a meníte za okuliare
- pobudnete s nimi a dáte si ich dolu až večer pred spaním
- prichádzate domov večer, tak si ich dáte dolu vtedy :)
Ďalšie možnosti »
1. 6. 2012 15:17- pobudnete s nimi a dáte si ich dolu až večer pred spaním
- prichádzate domov večer, tak si ich dáte dolu vtedy :)
Ďalšie možnosti »
8
Antikvariát - Prešov
Prešovčania neviete či tu niekde máme antikvariát? Otvor fórum »
1. 6. 2012 14:59