Diskusie - 4113. stránka fóra
14
Angličtina
mám taký problém... chcel by som sa trochu zlepšiť v angličtine a myslím že najlepšia je nato konverzácia alebo priamo pobyt v zahraničí ale nemám v okolí nikoho z anglicka alebo USA alebo inej anglicky hovoriacej krajiny a mám... Otvor fórum »
2. 6. 2012 18:05
6
PIN KOD
Ako zistiť PIN telefonu, keď ho niekto nevie a nemôže nájsť tú kartičku s PUK kodom... čo s tým? Otvor fórum »
2. 6. 2012 18:03
14
Práca na doma
Sorry za ďalšie forum ale neviem si pomôcť. Chcela by som sa spýtať, aké máte vy skúsenosti s tzv. "prácou na doma". Ja som to osobne ešte nevyskúšala. Ako som čítala väčšinou sa jedná o... Otvor fórum »
2. 6. 2012 18:01
13
Porovnanie tichto znaciek mobilov
Ahojte, chcem sa opytat, ktorý mobil je ako lepsi ....Totiz, rozhodujem sa medzi Nokiou N8 a Sony Ericssonom Xperia :-)) Dakujem za odpovede vopred :-) blbé komentare si odpustite :-P :D Otvor fórum »
2. 6. 2012 17:42
13
Z USB v PS3 sa da ulozit hudba do PS3 z USB? =)
ahojte neviete ci sa da ze vlozila som USB do PS3a prehravam si vnom hudbu no a ja si ju chcem aj ulozi do PS3 z USBčka dá sa to nejak aby som tam nemusela furt strkat USB dakujem za... Otvor fórum »
2. 6. 2012 17:24
13
Dáždniky
Neviete náhodou kde by som mohla kúpiť nejaký veselší dáždnik ( také živšie farby ) ? ( najlepšie skladací ) Asi som slepá ale nikde neviem nejaký krajší, lepší, kvalitnejší nájsť :) Môžu byť samozrejme aj internetové odkazy .... Otvor fórum »
2. 6. 2012 17:03
20
Ako poslať balíček?
Zdravím. Chcem poslať balíček poštou, no ešte som ho neodosielala. Potrebujem ten postup. Prídem na poštu , a a oni miu dajú bloček kde mám vyplniť adresu .. Oni balík odvážia či čo? :D... Otvor fórum »
2. 6. 2012 17:01
18
Nejaka zena na sexy dopisovanie alebo aj nieco viac?
Chce si nejaka dopisovat a nezavazne flirotvat na sexualnu notu? Otvor fórum »
2. 6. 2012 16:45
47
Čakáte teraz na niečo?
vec čo ste si kúpli, výsledok tehotenského testu, na večeru... ? Otvor fórum »
2. 6. 2012 16:38
5
B4 remover??
Použila už niektorá z vás B4 remover? Vlasy si farbím už roky a chcela by som sa vrátiť späť k svojej prirodzenej farbe. Posledný rok je to červená, predtým hnedá a blond. :( Myslíte, že to... Otvor fórum »
2. 6. 2012 14:35
1
No
Predávam bycigel, len problém je v tom, že nefungujú brzdy. Ale je to vykompenzované tyčou, ktorú v rýchlosti strčíte do kolesa. Cena dohodou, kto má záujem ? ... Otvor fórum »
2. 6. 2012 14:23
39
Poradite mi?
Ahojte.. chcela som sa obratit na niekoho s prosbou o pomoc a nasla som toto forum. Dala som sa dokopy s niekym, s kym sme si naozaj sadli. Spoznali sme sa cez internet, prekvapivo to vyslo...... Otvor fórum »
2. 6. 2012 14:01
31
Čo na obed
Milý moji kamaráti. Stále mi tu robíte chúťky s fotkami rôznych chutne vyzerajúcich jedál, teda predpokladám, že kuchyňa vám nie je cudzia. Ja, síce som človek čo nevarí, som sa sľúbila, že variť... Otvor fórum »
2. 6. 2012 13:51
5
Piercing v jazyku - dlžka tyčky
ahojte, rozmyšlam nad piercom do jazyka. Viete mi niekto poradit kto ma piercing v jazyku, že aká je najidealnejšia dlžka týčky v cm, keď je jazyk už odpuchnutý, tak aby nebola ta tyčka dlhá ako... Otvor fórum »
2. 6. 2012 13:42