Diskusie - 4112. stránka fóra
40
Som gay?
Ahojte, mám 16 rokov a nemám v podstate ani žiadnych kamarátov. V škole som síce súčasťou kolektívu, ale mimo školy sa s nikým nestretávam. Myslím, že sa mi páčia skôr chlapci. Vzhľadom a obliekaním.... Otvor fórum »
2. 6. 2012 21:55
21
Niekto z EUBA?
Je tu niekto. kto chodi alebo sa chysta na EUBA obchodna fakulta alebo Fakulta aplikovanych jazykov??? Otvor fórum »
2. 6. 2012 21:46
23
Kolko boli/hnisa prepichnuta chrupavka?
Vcera mi frajer prepichol chrupavku a dnes to dost boli stipe pulzuje :D je to normalne?kolko to bude trvat?kto ma skusenosti?dakujem Otvor fórum »
2. 6. 2012 21:32
11
Medzinárodné vzťahy - BB
ahojte ... chysta sa niekto teraz na prijimacky? ake vidite sance na prijatie? Otvor fórum »
2. 6. 2012 21:09
74
Ako sa cítite vo veľkom dave?
napríklad na koncerte alebo inde kde je veľa ľudí natlačených na seba tak, že sa vedia ledva niekam pohnúť....máte pocit úzkosti alebo strachu alebo to zvládate v pohode a ani sa nad tým nezamýšľate? http://www. alternativmusik.... Otvor fórum »
2. 6. 2012 20:55
11
čo myslíte , je toto video ako dôkaz?
vedeci našli kráter a prevdepodobne to bola práca mimoženšťanov!!!!!!! čo myslíte , je toto video dostatočné ako dôkaz alebo sa vedec Albert mýlil? neviem ako vy ale ja začínam pochybovať..... ... Otvor fórum »
2. 6. 2012 20:45
24
Meme
ktory meme komix je vas najoblubenejsi alebo vas najviac vystihuje? Otvor fórum »
2. 6. 2012 20:37
19
Stres pred rodičmi mojej frajerky
Ako prekonať stres pred rodičmi mojej frajerky ? Strašne sa hanbím nejak zapojiť do témy s nimi, neviem čo mám rozprávať, načo sa pýtať..ako nadviazať konverzáciu..strašne chcem sa s nimi zblížiť ale neviem ako na to mám strašný stres pred... Otvor fórum »
2. 6. 2012 20:36
4
Stránky s monológmi v slovenčine?
Potrebovala by som nájsť nejakú stránku s monológmi, ktoré sa dajú použiť na talentovky. Hľadala som všade, no po slovensky som nenašla skoro nič , iba v angličtine. a hľadám skôr také diela, ktoré... Otvor fórum »
2. 6. 2012 20:28
28
Zdravé jedlo
Viem, v tejto dobe človek ťažko nájde niečo zdravé, keď sú všetko samé sračky, ale chcela by som začať trošku zdravšie a primeranejšie jesť, čo by ste odporučili? Otvor fórum »
2. 6. 2012 19:39
28
Monster
noo ideme o tyzden na vylet so skolou a chceme si so spoluziackou kupit monstera. nikdy sme to nepili a tak chceme vediet ci by to mohlo mat nejaky nepriaznivy ucinok. ked ho vypijeme trebars v stredu vecer... Otvor fórum »
2. 6. 2012 18:54
19
Biologická zaujímavosť?
Profka nám dala spraviť koncoročnú prezentáciu o nejakej biologickej zaujímavosti alebo zvláštnosti, ako príklad uviedla krvné skupiny S, M, N... Absolútne netuším o čom mám robiť, máte nejaké návrhy? :D ( som prváčka, tak niečo... Otvor fórum »
2. 6. 2012 18:45
97
Čo by ste urobili ak by sa vas byvaly priatel vyspal s nejakou babou (zamerne) a potom vam to aj povedal???
Problem nie je to, ze sa s nou vyspal ale to ze vam to aj povie a to asi takym stylom, ze ak ste ho neuspokojili vy tak hladal uspokojenie niekde inde?? Pricom pointa je uplne ina a... Otvor fórum »
2. 6. 2012 18:16
9
PC hra
Zdravím, před několika lety jsem hrála počítačovou hru, už několikrát jsem si ji chtěla zase zahrát, ale bohužel si nemůžu vzpomenout na název. Jedná se o černobílou hru. Panáček se rozběhne a už... Otvor fórum »
2. 6. 2012 18:09
28
Cítim sa strašne osamelo,,,, so help me please??
Mám toho veľa povedať, ale nikdy neviem ako začať. Tak prepáčte za blbý začiatok... Bude to trochu dlhšie, ale možno to stojí za prečítanie a možno si uvedomíte ako je vám dobre. Vlastne nie je... Otvor fórum »
2. 6. 2012 18:06