Diskusie - 4111. stránka fóra
14
Prestup z externeho na denne
Hello, prihlasila som sa na externe studium na UCM ale zistila som ze som spravila dobru blbost... potrebjem vediet, ci sa da na tejto skole prestupit na denne studium, dakujem. Otvor fórum »
3. 6. 2012 11:57
6
Kto ide zajtra na pohovor Špp BA
Ahojte chcela by som sa spýtať či tu je niekto kto ide zajtra na pohovor na špeciálnu pedagogiku do BA a ako ste sa pripravovali :-) Otvor fórum »
3. 6. 2012 11:08
34
UPJŠ masmediálne štúdiá, prijímačky
Ahojte, viem, že táto tému tu už niekoľkokrát bola, ale tak vždy nájdem len staré fóra, na ktoré mi bohužiaľ nikto neodpovedá. Chcela by som sa spýtať, či viete, z čoho pozostávajú prijímačky... Otvor fórum »
3. 6. 2012 10:40
10
Koľko KJ/Kalórií pri chudnutí?
Ahojte..Všimla som si, že dosť často sa tu rozoberajú témy o chudnutí, zdravom stravovaní, ale ešte nikdy som sa tu nedočítala, koľko Kj alebo Kcal by som mala jesť keď sa snažím schudnúť takých 7 kíl..Budem veľmi rada, ... Otvor fórum »
3. 6. 2012 10:36
4
Kuracie stehná
Mám otázku ako často podlievate kuracie stehná? Ked ho pečiete v rúre? Lebo mne sa zdá polhodina moc málo. Ale zasa bojím sa že potom by mohli prihorieť :D Takže má s tým niekto nejakú skúsenosť? A... Otvor fórum »
3. 6. 2012 10:14
30
2eurova minca
caute..doma mam asi 6 dvojeurovych minci s takym panáčikom..myslite si, ze tieto mince maju nejaku vacsiu hodnotu, alebo ich mam vratit spat do obehu?prilozim aj obrazok: http://www. zavedenieura. cz/cps/rde/xbcr/euro/Pam_mince_2009. jpg Otvor fórum »
3. 6. 2012 09:11
18
Dievčatá, čo robíte s vajíčkami najradšej-hladkať, škrabať, ťahať alebo čo všetko. a tiež, vzrušuje Vás samotný výstrek alebo sk
Čo Vás vzrušuje najviac na chlapovi, čo by ste mu najradšej spravili, ale sa možno zdráhate, ked ste v najlepšej nálade, heh Otvor fórum »
3. 6. 2012 00:18
18
Oneskorený študent nad 30 rokov
Ahoj, chcem sa s Vami poradit. Myslite si, ze je možné ísť študovat VŠ aj v neskoršom veku, napr. 32 rokov. Bude mať taky absolvent fakulty vobec este šancu sa zamestnať, ... Otvor fórum »
2. 6. 2012 23:49
43
Vierohodnosť v rodičov
mam taku otazku... stale sa tu najde nejake forum z nejakou otazkou typu :´´caute zacal/a som si pisat s peknym chalankom alebo peknou babenkou a teraz newem ako na to ako ju/jeho oslovit atd....prosim pomoc)´´ alebo ´´myslite ze uz mozem... Otvor fórum »
2. 6. 2012 23:32
34
Po akom dlhom čase viete vo vzťahu povedať "ľúbim ťa"?
tak som nad tym rozmyslala.. ze po akom dlho ste sa skutocne zalubili ze slova lubim ťa ste mysleli vazne.. ja mam s tym trošku problem ze to nejde hned aj ked ten druhy to tak uz mozno citi..mne to... Otvor fórum »
2. 6. 2012 23:25
5
HDD+ externy box
Zdravim, mam problem. Pokazil sa mi NTB, chyba na doske, vytiahol som z neho disk, kedze rad by som sa dostal k suborom, kupil som si externy box EVOLVE TinyBox, vlozil... Otvor fórum »
2. 6. 2012 23:14
46
Plastika - zväčšenie prsníkov
Práve som dopozeral črepiny*, kde akurát ukazovali plastické zväčšenie pŕs, a nechápem jednu vec - ako môže nejaká žena niečo takéto si nechať vôbec urobiť?? O__o Otvor fórum »
2. 6. 2012 23:09
10
Mastne vlasy
noo, mám problém s vlasmi. asi uz od 11 rokov sa mi mastia. spociatku mi to nevadilo, ale teraz dost a umyvam si ich 3x do tyzdna normalnym samponom (Joanna taky oranzovy), lebo kadernicka mi... Otvor fórum »
2. 6. 2012 23:05