Diskusie - 4105. stránka fóra
6
Addams Family
Addamsovci nemohli existovať, pretože: 1. Ich žyvotný štýl by ich zabil, strýko fester by určite zomrel od elektriny a morticine jedlá by všetkých otrávili. 2. Kto vo vnútry odpaluje... Otvor fórum »
4. 6. 2012 21:21
23
UCM Trnava Masmediálna komunikácia - Marketing, prijímačky
Neviete či je na nete nejaký test na prijímačky z minulých rokov? Či fakt mi stačí pred prijímačkami zuby vyčistiť? :D Otvor fórum »
4. 6. 2012 21:04
27
Co robit
Ahojte, kedže vidim že tu radite takym ako ja, rozhodol som sa aj ja ze tu napisem svoj love story(viac menej) Na zakladke som mal krasnu spoluziacku, po ukončený ZS isla na pedagogicku do Levoči,... Otvor fórum »
4. 6. 2012 20:52
22
Ahojte. Chystám sa na gympel a ešte stále si nie som istá v jazykoch
, kedže 9 rokov som sa učila nemčinu na základke ale akosi ma vôbec nezaujíma, jednoducho veľmi sa mi nepáči. Zatiaľ som si dala ako maturitný predmet nemčinu a druhý anglinu ale uvažujem nad tým... Otvor fórum »
4. 6. 2012 20:24
8
Poznáte nejaké staré hry?
Pozná niekto z vás nejaké staré hry? Myslím také na spôsob piškôrok alebo také niečo. Čo ste hrávali, keď neboli počítače v škole??? :) Otvor fórum »
4. 6. 2012 20:23
7
Ako stiahnut video v avi formate??
Primitivna otazka, ale ja to fakt neviem :D A blbu informu mame uz zajtra :( Takze potrebujem video, ktore bude stiahnute z youtube a bude vo formate avi.. Tak snad sa niekto z vas v tom... Otvor fórum »
4. 6. 2012 19:58
34
OA alebo gymnázium?
Bola som prijatá na OA Nevädzovu ale uvolnilo sa miesto na Gymnáziu Jura Hronca takže som bola prijatá aj tam, mám sa rozhodnúť do zajtra, tak sa chcem opýtať na váš názor, že ktorá škola je podla vás... Otvor fórum »
4. 6. 2012 19:51
20
Hľadám staršiu(?) hru
Neviem, či to opíšem správne, tak aby ste to pochopili... no za pokus to stojí.. Pohľad bol zvrchu a videl si určitú časť "mapy" a bol tam taká postavička, ... Otvor fórum »
4. 6. 2012 19:40
2
Prijmacie skušky UK BA
Čaute, nemate niekto skusenosti s prijmacima skuškama na logopediu na UK ?? Otvor fórum »
4. 6. 2012 19:38
4
Medzinárodné vzťahy - BB
Boli ste už niekto na prijímačkách tento rok , ako to vyzerá , dajú sa zvládnuť ? :-) Otvor fórum »
4. 6. 2012 19:34
31
Ako dlho vydrží notebook
ako dlho vydrží notebook pri bežnom používaní? alebo skôr, ako rýchlo začne byť spomalený, kaziť sa a tak... a ktoré sú také najmenejkazivé značky? :) počula som, že asus a acer sú dosť nespoľahlivé. tiež, že za... Otvor fórum »
4. 6. 2012 19:29
35
Zdravím vás všetkých chcel by som sa spýtat čo mi hrozí ak som jednému chalanovi v bitke zlomil sánku a ešte nemám 18??
za odpovede vopred dakujem Otvor fórum »
4. 6. 2012 19:27
6
Omeškaná antikoncepcia
Keď som sa v prvom týždni cyklu omeškala s tabletkou o cca 6 hodín, je možné, že nie som chránená pred otehotnením? A áno, antikoncepcia je svinstvo ; ) Otvor fórum »
4. 6. 2012 19:25
3
VŠMU - divadelný manažment?
Je tu niekto kto študuje na VŠMU divadelný manažment, poprípade iné odbory, ale vedel by mi povedať niečo bližšie ohľadom prijímacieho konania a domácich prác? Otvor fórum »
4. 6. 2012 19:15
12
Nejaká stránka na pozeranie filmov ? :)
Ahojte nepoznáte nejakú stránku na kukanie filmov ? pretože čo hladám to hladám a nič sa mi nedarí násjť :D dakujem :) Otvor fórum »
4. 6. 2012 18:56
8
Amatér s fotením v srdci :)
Ak je tu niekto kto rád a od srdca fotí , môžete sa pridať do skupiny na FB !!!! :) Stačí mi napísať ja vám pošlem link (niekto tu nerád spam ovanie ):) Budem rada za... Otvor fórum »
4. 6. 2012 18:40
13
Čo je horšie-máte na výber dve odpovede. Myslíte si že jedna je správna, ale aj tak dáte tú druhú, ale potom si nadávate lebo sprá
- Určite je horšie keď nedáš na pocit, a označíš druhú odpoveď
- Horšie je keď ,,odznačíš´´ správnu odpoveď na poslednú chvíľu
Hlasuj »
4. 6. 2012 18:17- Horšie je keď ,,odznačíš´´ správnu odpoveď na poslednú chvíľu
Hlasuj »
10
Preco sa Habsburg sklonuje habsburski? (bez g)
preco sa sklonuje Habsburg bez g? mal som to v pisomke zo sj a nerozumiem tomu. preco sa to pise habsburski? Otvor fórum »
4. 6. 2012 18:10