Diskusie - 4097. stránka fóra
13
Kam v Brne?
Čaute všetci, čo študujete v Brne... kam najradšej chodíte von, čo je v Brne také zaujímavé že sa to oplatí vidieť ? Proste kam by ste určite išli pozrieť, keby idete 1x do Brna :) Otvor fórum »
7. 6. 2012 00:43
17
Ostrokyslá polievka - osvedčený recept
Odporučili by ste mi nejaký dobrý recept na tento skvelý pokrm? Google ich našiel dosť a nevedel som si vybrať. Poprosil by som hlavne jej fanúšikov @nietimekki @delica @n0win0u Otvor fórum »
6. 6. 2012 23:12
45
Čo si myslíte o tejto pesničke?
http://www. youtube. com/watch?v=kfVsfOSbJY0 Mne sa celkom páči, nechápem čo majú toľkí ľudia proti nej, ja často uvidím na youtube nejakú 3, 14čovinu a má vela likeov, a zrovna tak pekná pesnička má... Otvor fórum »
6. 6. 2012 23:10
9
Predaj mydla cerstveho
no csute ludia mam pre vas uplne new hot luxus novinku mam na predaj mydlo vola sa ze MIDLO a je dobre je to na utieranei ruk mam ho schvovane od komunistickeho storocia kupil som ho vroku 1988 vtedy vysiel... Otvor fórum »
6. 6. 2012 22:50
16
Online hry bez použitia reálnych peňazí ?
Hrala som už mnoho hier, ale už ma štvú že všade treba nejaké prémium, prémiové peniaze za reálne prachy a tak. A hier, ktoré sú kompletne free je žálostne málo. Nepoznáte nejaké? A nepíšte že... Otvor fórum »
6. 6. 2012 22:44
22
Kam chodite na wc
6. 6. 2012 22:43
15
Katolicka univerzita
no takze vec sa ma tak, ze si mam vybrat ku angline este cosi na ucitelstvo na KU-cke... a neviem sa rozhodnut, kedze nvm aka je obtiaznost a pocula som uz kadeco... tak nove info s ami zide :) napr.... Otvor fórum »
6. 6. 2012 22:41
17
Ubytko v BA cez leto
Čaute, viete o nejakom ubytovaní, nejakom intráku, kde pýtajú cez leto menej ako 100éčok na mesiac? Najlepšie tam, kde nelezú šváby, nerastú pralesy z plesní, ale keď iné nebude, aj z toho bude... Otvor fórum »
6. 6. 2012 22:01
32
Dochádzajú mi témy
Ahojte, už asi 3 deň si skoro furt píšem s jednou babou čo sa mi vážne páči a už dochádzajú témy čo by som s ňou rozoberal :D ... že či by ste mi nedali... Otvor fórum »
6. 6. 2012 21:57
18
Je obtiažnejšie hrať na gitare el. či akustickej? ,,
Rada by som si prečíta váž názor/skusenosti, i keď v skutku je to aj dosť blbá otázka Otvor fórum »
6. 6. 2012 21:50
8
Učiteľstvo - slovenský jazyk a ruský jazyk vz. Editorstvo a vydavateľská prax
Čo je lepšie ? :D Mám problém rozhodnúť sa. Ak niekto pozná o čo sa jedná na týchto odboroch, rada privítam múdru radu :) Otvor fórum »
6. 6. 2012 21:41
55
Máte možnosť odletieť ďaleko, až na samý kraj vesmíru, vidieť tie najúžasnejšie veci vo vesmíre, navštíviť iné planétyx kde je ži
- Bez rozmýšľania to beriem
- Bez rozmýšľania odmietnem
- Po veľmi dlhom uvažovaní si myslím že to zoberiem
Ďalšie možnosti »
6. 6. 2012 21:13- Bez rozmýšľania odmietnem
- Po veľmi dlhom uvažovaní si myslím že to zoberiem
Ďalšie možnosti »
57
Nemá niekto záujem?
Ahojte :) Kamoška daruje šteniatka (je ich 5), lebo inak pôjdu asi pôjdu do útulku :P Majú asi mesiac a sú krížence labradora a nemeckého ovčiaka :) Kto by mal záujem, tak TS a dám kontakt na majiteľa... Otvor fórum »
6. 6. 2012 20:39
42
Školské vtipy, hlášky, poznámky
Pridajte sem tie najlepšie - tie čo ste samy zažili, alebo ste ich len niekde počuli :) Otvor fórum »
6. 6. 2012 19:58
17
Tricka so zaplatou na lakti
Co su to za tricka/kosele/saka co maju take viditelne zaplaty na laktoch? Vsimla som si to v poslednej dobe na ludoch, aj v jednom seriali. Otvor fórum »
6. 6. 2012 19:36
26
Aký je podľa vás najlepší mobil ?
Považujete svoj mobil za najlepšiu volbu, ktoru ste si mohli vybrať alebo by ste ho okamžite vymenili ? Všeobecne, ktorý mobil je podľa vás najlepší ? :) Otvor fórum »
6. 6. 2012 19:28
2
Vysoká filmová škola
aku by ste odporucili vysoku filmovu skolu a kde ? boli ste niekto na irskej filmovej skole ? Ďakujem. Otvor fórum »
6. 6. 2012 19:06
25
Natierate si nátierku/pomazánku na pečivo alebo ho jete rovno z nádobky?
- Natieram na rozkrojené pečivo
- Natieram na nerozkrojené pečivo
- Nenatieram (jem rovno z nádobky)
Ďalšie možnosti »
6. 6. 2012 18:48- Natieram na nerozkrojené pečivo
- Nenatieram (jem rovno z nádobky)
Ďalšie možnosti »