Diskusie - 4090. stránka fóra
14
Prosím, čo mám robiť?
Zdravím vás.. potrebovala by som jednu pomoc čo sa táka ohľadom vzťahu.. Jedná sa tu o lásku dvoch mladých ľúdi.. všetko bolo krásne... len neviem, či ja, alebo on, urobil nejakú chybu, kde začínali... Otvor fórum »
9. 6. 2012 00:39
16
Pracovná ponuka v www.uspech-robi-radost..
Aký máte názor alebo aké máte skúsenosti s touto organizáciou?viem že spolupracujú s OVB... dostala som od nich pracovnú ponuku... pracoval z vás niekto už pre nich? Ďakujem za odpovede Otvor fórum »
8. 6. 2012 23:49
58
Večerné chúťky mávate ?
mávate večerné chúťky? /sex, masturbácia / ako ich krotíte? :D Otvor fórum »
8. 6. 2012 23:01
3
Muni vs. Komenského prírodovedecká fakulta?
Ahojte. Potrebovala by som poradiť, chcela by som ísť študovať niečo s biologiou (zoologia, genetika, ... neviem sa rozhodnúť. Genetika , to hovoria, že je to náročné. A ostatné neviem, či je... Otvor fórum »
8. 6. 2012 22:22
42
Môže byť neinteligentný človek naozaj šťastný?
Ano, viem, že tá otázka znie takto dosť blbo položená. Uvažoval som, ´či mlže byť šťastný niekto s kým život zametá tak, že by sa z toho dokázal vyhrabať, keby mu dochádzajú súvislosti... a podstata... Otvor fórum »
8. 6. 2012 22:10
18
2
Naramky
pozna niekto dajaku stranku kde je postup ako sa tvoria naramky s koralok ale aj s menami? Otvor fórum »
8. 6. 2012 22:06
5
Stiahnut serial
prosim, neviete niekto, ked sa da stiahnut serial 90210 New Generation bez tituliek, hocico, lebo 3. seriu neviem nikde najst. pritom 4ta je vsade... Otvor fórum »
8. 6. 2012 21:59
34
Trocha iné plavky
Kupila som si podprsenku ktora vyzera skoro ako plavky a je push-up samozrejme.. chcela by som ju nosiť ako plavky ale neviem či veľmi vadi že vrchny material nie je taky ako maju plavky či s nim ta chlorovana voda... Otvor fórum »
8. 6. 2012 21:44
2
Pesnička z VH1 greatest song
Okej, pesnička sa mi proste spája s VH1 Countdown. Je stará, ale neviem či 70s alebo 80s. Neviem ju nájsť ani podľa názvu v listoch. Viem, že je to slaďák, viem, že... Otvor fórum »
8. 6. 2012 21:34
5
Cvičenie-posilka
Ahojte, chcela by som začať cvičiť od začiatku júla. cez leto určite aj nejaký ten bicykel, ale chcela by som skôr do posilky, lebo sa mi jedná o poriadne spevnenie a nie schudnutie(možno len z niektorých... Otvor fórum »
8. 6. 2012 21:32
2
Euba- Aj, NJ
Neviete niekto či je na prijímačkach z Aj a Nj na Eube stále to cvičenie so synonymami? A nevie niekto koľko bodv približne stači aby ste sa dostali na FPM a... Otvor fórum »
8. 6. 2012 21:18
30
Vsetko je na jednu vec,,.
mojej dobrej spoluziacke sa strasne paci jeden chalan ktory ju vsak iba oblbuje a robi si z nej srandu ze ju chce a v kuse bali mna..chyta ma za zadok chce sa so mnou stretnut..ked prisiel z prace z... Otvor fórum »
8. 6. 2012 20:58
10
PowerPoint
Prečo keď píšem v "Time news Roman", tak mi písmená s mäkčeňom dá v "Arial"-e a nejde to prehodiť na "Time News Roman ?" Potom vo vetách je vidieť, že tie mäkčene sú v inom štýle... Otvor fórum »
8. 6. 2012 20:44
15
FIIT STU - Koho zobali
Takže rád by som sa poinformoval, koho vzali na FIIT STU, je jedno či informatika alebo PKSS :D. Otvor fórum »
8. 6. 2012 20:37