Diskusie - 4087. stránka fóra
2
Chcem poradit
Ludkovia kto tu vie poradit nejaku dobru komediu? :)Budem vdacna , idem sa unudit k smrti! Otvor fórum »
9. 6. 2012 20:59
3
Opravujem Iphony , Ipody a Ipady za bezkonkurencnu cenu
Opravujem iphony , ipody , ipady za bezkonkurencne ceny ! spravim omnoho lepsiu ponuku ako ktorykolvek iny servis. viac info na http://www. opravma. wz. sk Otvor fórum »
9. 6. 2012 20:48
29
"Pokojne si ďalší nalej, život ide aj tak ďalej. Pokojne si ďalšiu zapáľ, kto nefajčil aj tak skapal. " :)
Čo na tento citát? Piješ? Fajčiš? Vadí ti to? :) Otvor fórum »
9. 6. 2012 20:47
54
Jeden den s celebritou
Ak by ste mohli stráviť jeden deň s nejakou hviezdou, kto by to bol? Otvor fórum »
9. 6. 2012 20:27
3
Práca na dohodu + prídavky
Takže, mám po maturite a chystám sa na výšku, ale za ten čas idem pracovať na dohodu 3 mesiace, tak sa chcem spýtať či to treba nahlásiť alebo podobne, lebo tetulda na uráde soc. vecí... Otvor fórum »
9. 6. 2012 20:22
9
Aka je vaša plet po curacne-roaccutane ?
Ahojte :) pred meiacom som douzivala tabletky brala som ich 6 mesiacov no mam strasne mastnu plet a bojim sa aby sa mi to vrtilo uz mám aj par novych vyrazok ale s tym co bolo pred tym sa to... Otvor fórum »
9. 6. 2012 20:15
43
Hladat stary nick? ci kaslat na to?
Caute ludia, som si isty ze ma tu nikto nepozna a nepoznalo by ani podla stareho nicku, prakticky som sem neprispieval, len som tu cital blogovu tvorbu.. Ale som si povedal ze sem opat zavitam,... Otvor fórum »
9. 6. 2012 19:43
2
Internát Zvolen
Aloha ... je tu niekto , kto byva v tomto intraku vo zvolene? : http://www. skinternatzv. sk/ .. Ako tam je ? ... Dike s... Otvor fórum »
9. 6. 2012 19:31
11
Má niekto s tým nejakú skúsenosť?
Zdravím, už dlhšiu dobu mám problémy s dýchanim.. ani neviem ako to začalo.. ale už to trvá cez 3-4 mesiace... je to dosť vyčerpávajucé mám vždy vysoký tlak.. niekedy sa neviem dostatočne nadýchnú´t.. a teraz sa to stáva... Otvor fórum »
9. 6. 2012 19:30
26
Let It Roll dnb festival 2012
9. 6. 2012 19:04
3
Ukončenie štúdia na vš
Chcem zanechať štúdium, zaujímalo by ma, dokedy budem študentom? Som externy student na Bivš v prvom rocniku, chcem ukončit jedno studiu a zacat nanovo na inej vyske. zaujma ma tiez či pri prerušení štúdia za... Otvor fórum »
9. 6. 2012 19:00
14
Vie niekto niečo z toho vyrátať?
12. Aká je minimálna frekvencia elektromagnetického žiarenia, ktorým je treba ožiariť povrch niklu, aby nastal fotoelektrická jav, ak výstupná práca elektrónov niklu je 5eV? 13. Vypočítajte vlnovú dĺžku a hybnosť... Otvor fórum »
9. 6. 2012 18:44
27
Ako prejdem z windows 7 naspat na windows xp ?
Caute... presla som z windows xp na windos 7... zistila som, ze mi to nevyhovuje a chcem si nahodit naspat xpcko... lenze mi to pise, ze instalacia xp je blokovana.... ... Otvor fórum »
9. 6. 2012 18:35