Diskusie - 4069. stránka fóra
8
Pedagogicke lyceum
Studuje tu niekto tento odbor? Su tam podmienky na studium na vysokej skole , napr. prekladatelstva, prava. Daju sa tam zvolit nieco ako seminare pre konkretnu humanitnu VS? A na lyceum sa robia tiez prijmacky (tanec... Otvor fórum »
14. 6. 2012 17:15
24
Ktoré sneakre preferujete a prečo? Ktoré sú lepšie?
Máte radšej sneakre: high-top (nad kontíky) alebo low-top (pod kontíky)??? A ktoré z nich sú lepšie a prečo??? Podľa vás... Otvor fórum »
14. 6. 2012 17:06
5
Čo robíte s feťákmi?
pozrem - vyhodím##hneď ich vyhodím##skladujeme ich a dávame do zberu (alebo aj nie)##nosím im ich naspäť##zakurujeme nimi (v krbe, kachliach, ... )##nechodia nám ##origami##posielam ich deťom do Afriky ako takmer potravinovú pomoc##vieš že ani neviem?... rod Otvor fórum »
14. 6. 2012 17:06
1
Kam na strednú školu?
Ahojte mám taký problém a neviem sa rozhodnúť kam na strednú..... prvú prihlášku som si dal na SOŠ obchodu a služieb odbor: pracovník marketingu a druhú na Strednú priemyselnú školu odbor: obchod a podnikanie... sice som už zapisany na tej... Otvor fórum »
14. 6. 2012 16:57
42
Prijímačky marketingova komunikacia a reklama ukf
Robil niekto prijímačky na tejto katedre? Ak áno koľko ste dostali bodov? Otvor fórum »
14. 6. 2012 16:40
14
7
Prijimacky v NR na FEM
ahojte robi niekto buduci tyzden prijimacky na fakultu ekonomie a manazmentu v NR(na SPU)? Otvor fórum »
14. 6. 2012 16:34
6
PraF Univerz. Komenskeho
Prosím vás viete mi niekto napísať či su prijimacky na dennu formu aj zajtra? lebo sa píše že do 15. 6 ale medzi študentami sa vravelo že dnes bol posledný deň. vopred dakujem Otvor fórum »
14. 6. 2012 16:33Ekononomické frankofónne štúdium v BA a v BB
Ahojte ! Chcela by som sa opýtať, či z vás niekto náhodou neštuduje v BA na ekon. univerzite alebo v BB a nie je prihlásený na frankofónne štúdium. Totiž, počula som, ... Otvor fórum »
14. 6. 2012 16:27
17
Psychické týranie
Prešli ste si/prechádzate tým? Ak ste to riešili, ako? Myslím duševné týranie v rodine, v škole, situácie, kedy ste boli veľmi dlhú dobu (roky, celý život) na nejaký nátlak úplne sami. Otvor fórum »
14. 6. 2012 16:21
9
Fansite o Nickelback
Zdravím, chcel by som poznať Váš názor na túto stránku, prípadne návrhy na vylepšenia, čo pridať a tak. http://nickelback. hustej. net Otvor fórum »
14. 6. 2012 16:13
13
Čo robíte s letákmi?
- pozrem - vyhodím
- hneď ich vyhodím
- skladujeme ich a dávame do zberu (alebo aj nie)
Ďalšie možnosti »
14. 6. 2012 16:02- hneď ich vyhodím
- skladujeme ich a dávame do zberu (alebo aj nie)
Ďalšie možnosti »
4
Aké máte skúsenosti zo zarábaním na blogu?
.... presnejšie na reklame (Google blogger?) Otvor fórum »
14. 6. 2012 15:30
11
Kto by mi poradil s dievčat, dám tu, ktorá značka farby je dobrá ked chcem isť s tmavej farby na svetlú?
Chcela by som poradiť kto má skúsenosti s odfarbovaním so stredne hnedých až tmavých blond na peknú plavú blond(popolavú) farbu vlasov....aktuálnu fotku mám v profile Otvor fórum »
14. 6. 2012 15:20
17
Poradte mi (len pre baby)
ahojte, vo stvrtok do soboty ideme na skolsky vylet a ja mam take sproste vlasy ze ked si ich 2 dni neumyjem tak ich mam aleze fest mastne. poradte mi co mam robit aby mi prestali... Otvor fórum »
14. 6. 2012 15:15