Diskusie - 395. stránka fóra
25
Zadaní: chýba vám niekedy byť single?
Mať viac času pre seba, občas si vyjsť na diskotéku, do baru, neholit si nohy tri krát do týždňa alebo bez výčitiek jesť bez toho, aby ste mysleli ako budete vyzerať keď sa vyzlečiete? Otvor fórum »
11. 1. 2019 19:42
14
Obchod so sportovymi suvenirmi Ke
Ahojte neviete ci je niekde v Ke obchod so sportovymi suvenirmi? Tricka hrnceky a take s motivom Fc barcelona hladam. Bohuzial z netu mi uz do utorka nestihne dojst tak nevedeli by ste mi poradit kde zozeniem v Ke... Otvor fórum »
11. 1. 2019 18:04
42
15
Chodievate do barov, podnikov atď,,,,?
11. 1. 2019 16:11
7
Zubny strojcek pre dospelych
Prosim nevie niekto poradit dobreho celustneho ortopeda najlepsie v Zilinskom kraji ? Otvor fórum »
11. 1. 2019 11:33
2
Štúdium v zahraničí?
Ahojtee:) chcela som sa spýtať či niekto z vás náhodou nevie o nejakom super štipendiu, nejakom inom programe alebo o hocičom v zahraničí, kde by som sa mohla hlásiť po maturite bez toho žeby som bola študentom na... Otvor fórum »
10. 1. 2019 21:04
36
Kde vidíte EÚ o pár rokov?
Mám za úlohu napísať, kde vidím EÚ o pár rokov alebo teda budúcnosť EÚ v mojich očiach. Nejaké návrhy? Politiku moc nesledujem a nenapadá ma moc vecí. Treba na A4. Máte priestor vyjadriť sa :) Otvor fórum »
10. 1. 2019 19:53
4
MUNI jazyky
Niekto, kto tam študuje jazyky ? Zaujímalo by ma, ako tam pristupujú k Slovákom (či je tolerovaná slovenčina) a či má teda vôbec zmysel ísť tam študovať jazyky. A možno keby niekto vedel porovnať úroveň s... Otvor fórum »
10. 1. 2019 18:16
72
Tvoj názor na náboženstvo?
Aký je tvoj názor na náboženstvo (celkovo) a potom na jednotlivé náboženstva -nemyslím vetvy, ondnože, cirkvi ako napr. katolici, evanjelici, sunniti, šiiti ... - skôr tak celkovo kresťanstvo, islám, budhizmus ... Otvor fórum »
10. 1. 2019 17:11
10
Krimi
Aká je vaša najobľúbenejšia krimi? Ideálne v knižnej podobe, ale pokojne sa môžte podeliť i o vynikajúce seriály, či filmy. Ja osobne milujem všetky s nadpriemerne bystrým až geniálnym vyšetrovateľom, a preferenčne mi najviac ulahodili severské... Otvor fórum »
10. 1. 2019 15:34
11
Peniaze,,.
Predstav si situáciu, že to rodičia chcú dať peniaze ALE nemôžeš s nimi nič robiť proste chcú aby si ich mal na účte. Zobrali by ste si ich? Vybrať nie, kúpiť si niečo nie... Otvor fórum »
10. 1. 2019 13:22
21
70