Diskusie - 3812. stránka fóra
39
Čo je podla vás prejavom lásky??
No som zvedavá čo napíšete .. Pre mna prejavom lásky je milovanie ale aj to ked clovek ktoreho lubime nas podporuje v nasich snoch . . Otvor fórum »
22. 8. 2012 12:35
22
Pes
Čaute mám taký problém že chcem psa ale rodičia ho nechcú. Otec moc zvieratá nemusí ale dávnejšie nám kúpili škrečka a hovoril že sa o neho budeme starať len my, a nakoniec sa o neho stará aj on.... Otvor fórum »
22. 8. 2012 12:31
8
Výber v hotovosti v zahraničí
ktorý(študentský účet) sa najviac oplatí ak chcem vyberať peniaze v zahraničí(UK) máte s tým nejaké skúsenosti? Otvor fórum »
22. 8. 2012 12:26
2
SOU Strojárske Martin - ubytovanie
Niekto kto býval / býva na ubytovni SOU strojárske Martin? :) Keďže sa mi to núka ako alternatíva na jeden víkend a neviem, ako to tam momentálne vyzerá, keďže fotky, čo majú na nete sú dosť staré,... Otvor fórum »
22. 8. 2012 11:33
2
Ma niekto skusenost s prelivom na vlasy Barpon pastel?
Mam taky pocit ze oblbuju ludi, ziadna farba mi nechytila a ani ostatnym co poznam. Otvor fórum »
22. 8. 2012 11:20
5
Najlepšia stránka na stahovanie kníh do eknihy
Ahojte potrebujem poradit najlepšiu stránku na stahovanie knih do elektronickej knihy hlavne taku ktorá bude zadarmo nemusí byt najlepšia stači ked mi napíšete taku ktoru použivate najviac a ja si ich pokukám diki za rady:D Otvor fórum »
22. 8. 2012 11:10
3
Ukf kulturologia - zobor
ahojte , tí čo ste dostali intrák na zobori a máte chodiť na hodžovu nezdá sa vám to daleko? nerozmýšlate nad dákym ubytkom v centre ? Otvor fórum »
22. 8. 2012 11:03
11
Antikoncepcia vs. menštruácia
Dobrý deň! Minulý mesiac , ked som ešte nebrala HAK (Belara) mi menštruácia meškala týždeň, potom sa objavila. Na 5deň tejto menštruácie som si zobrala prvú tabletku a užívala 21dní. Posledný týždeň užívania som mala taký... Otvor fórum »
22. 8. 2012 10:37
1
Xbox360 film
neviete niekto poradit cez aku stranku ma stahovat filmy na xbox lebo cez uloz. to som si stiahol jeden a ide iba na dvd a pc prehrat Otvor fórum »
22. 8. 2012 10:28
207
Kto ide na skolu do BA, nedostal internat a hlada byt?
hladám niekeho normaleho kto nema potrebu sa stale učit.. vie varit.. nevadi mu bordel.. to varenie by bol len bnus.. :D lebo mne nikdy nic nechuti ked si to spravim.. no to je jedno.. proste kto hladate byt sa ozvite Otvor fórum »
22. 8. 2012 09:49
36
Myslíte, že ešte niekedy ,,.
Myslíte si, že sa ešte niekedy dožijeme toho, že príde kalamita a deti sa budú váľať v kopách snehu, budú chodiť vonku niekam do prírody len tak loziť po stromoch, v 12 rokoch sa pretekať na... Otvor fórum »
22. 8. 2012 09:47
30
Muž Panna
otázka smerovaná hlavne pre mužov, ktorí sú v znamení Panna... čím si vás dokáže žena získať, očariť a tak... ja som už zúfalá... Otvor fórum »
22. 8. 2012 01:57
65
Mohli by ste sa pozrieť na dve videá na youtube kde spievam či mám aspoň nejaký potenciál?
Potrebujem vašu "pomoc" a chvíľu vášho času. Mohli by ste si prosím na youtube pustiť dve moje nahrávky s mojim spevom a skúsiť aspoň tak lajcky posúdiť či to má aspoň malú maličkú šancu. V obidvoch nahrávkach... Otvor fórum »
22. 8. 2012 01:27
8
Ľudze. Jak je možne, že še mucha trime na plafonu i kedz je dolu hlavou?
Poprosim odborne vysvetľic. Otvor fórum »
22. 8. 2012 00:19
8
Kumihimo
najde sa niekto kto to vie pliesť ? :D nieveľa ľudí má však na toto nervy.. (aj ja ich niekedy stratím) :D http://www. youtube. com/watch?v=zGZL7qpkdNI& feature=related Otvor fórum »
22. 8. 2012 00:12
5
Medzinárodné vzťahy a diplomacia
Ahoojte, je tu niekto taký, kto študuje Medz. vzťahy a diplomaciu na Masarykovej alebo Karlovej ? Aké sú vaše skúsenosti s týmto odborom resp. vys. školami? Otvor fórum »
21. 8. 2012 23:43