Diskusie - 3782. stránka fóra
4
Secondhandy Košice
Ľudia neviete mi poradiť niake dobré sekáče v Košiciach?? Také, s ktorými máte skúsenosti, že tam aj dačo majú:)..ďakujem. . Otvor fórum »
29. 8. 2012 21:57
10
Hladam niekoho, kto ide na Nickelback do Nemecka,,
SAMej sa mi nechce,,a strasne chcem ist?? je tu este niekto kto nema s kym ist,,alebo ku komu sa mozem pridat?? :) Otvor fórum »
29. 8. 2012 21:34
38
Krámy
Caute baby. Poraďte. Mám 15 a ešte nemám kramy a ku gynekologovy nechcem ísť. Neviete niečo na ich privolanie alebo niečo take?????? Otvor fórum »
29. 8. 2012 21:14
48
Ak ste zadaní, robíte si srandu z ľudí čo sú nezadaní?
Lebo niekedy mám pocit že keď je niekto nezadaní tak zadaní sa k nemu správajú ako keby bol nejaký autsajder, a tvária sa ako najväčší machri. Stretli ste sa s niečím podobným? Že niektorí keď majú frajerku tak... Otvor fórum »
29. 8. 2012 21:02
3
Spolužiaci : prváci (PT) AJ-FJ UMB
Ahojte :) Hľadám spolužiakov, tlmočníkov aj-fj, kt. teraz nastupujú na FHV UMB. Ak sa tu nejaký (náhodou) nájde, chcem sa spýtať, či dostal intrák? Ja som nedostala a v celej Banskej Bystrici úplne že nikoho... Otvor fórum »
29. 8. 2012 21:01
8
Majú študenti v Česku možnosť založiť si bankový účet ?
Myslím jednoduchou cestou, bez toho aby banka chcela kopu rôznych potvrdení. Má niekto skúsenosť ? Otvor fórum »
29. 8. 2012 20:55
7
Efekty - banner
Ako spraviť efekt ked prejdeme kurzorom myšky, aby sa vybrany objekt zmenil na iny obrazok....(priklad mate na svojich webkach, v hlavnom menu , ale nejde o toto nepytam sa na CSS ale... ) Ako to spraviť ?... Otvor fórum »
29. 8. 2012 20:18
19
čo si myslíte že je lepšie ?
Prosím vás poradili by ste mi ? Chcela by som vedieť či máte nejaké skúsenosti :) Tak čo je lepšie ? Tablet alebo notebook ? Ja som ešte tablet nemala tak neviem.. Tablet je taký ako notebook len dotykový ?... Otvor fórum »
29. 8. 2012 20:17
37
Čítate ešte "papierové" knihy?
- áno, len tie
- áno, ale aj tie v elektronickej forme
- nie, preferujem elektonickú formu
Ďalšie možnosti »
29. 8. 2012 20:15- áno, ale aj tie v elektronickej forme
- nie, preferujem elektonickú formu
Ďalšie možnosti »
16
Kick-box
Od zajtra sa chcem zacat ucit kick-box-jeden den posilnovat a trenovat a druhy oddych resp. dobra strava. Chcem sa opýtať či nepoznáte niake stránky o kick-boxe kde sú popísané niake bitky alebo tak, jednoducho niake čo by... Otvor fórum »
29. 8. 2012 20:02
29
Je to nejaká vada ?
Ahojte, moje meno je Jankó.. ale nie, teraz vážne..mám 14 a ako každému tak aj mne začína rásť ochlpenie na tvári už hustejšie ako predtým.. na krku aj pod nosom mi to rastie v pohode, len na... Otvor fórum »
29. 8. 2012 19:58
21
Vynechana antikoncepcia
Dobrý deň, mam 17 rokov a chcela by som sa spýtať ... Antikoncepciu užívam už skoro 2 roky nikdy som nemala problém s menštruáciou a s jej meškaním, minulý mesiac som vynechala 2 tabletky.. jednu v polke... Otvor fórum »
29. 8. 2012 19:28
47
Idem na noc ku kamaratke
poradte nam nejake blaznive cinnsoti :D chceme sa zabavit aj uplne banalne veci sme otvorene vselijakym moznostiam :D Otvor fórum »
29. 8. 2012 19:07
20
Detský sen
Viem, že každý sen sa časom mení, ale aký bol váš prvý resp. detský sen? Ktorý vas držal dlho :) Ja som chcel byť spisovateľom a rytierom :D Otvor fórum »
29. 8. 2012 19:06
22
Slepaci film pre dusu
Aky film by ste odporucili cloveku, ktory sa citi uplne mizerne?? Otvor fórum »
29. 8. 2012 19:05
8
Ide vám spustit online hry?
ahojte, chcel by som hrať jednú hru no neviem ako sa volá lenže hral som ju na tejto stránke a nejde mi ju spustiť.. neviete či mám chybu v pc alebo to je výpadok? naskakuje mi tam niečo z... Otvor fórum »
29. 8. 2012 18:55
17