Diskusie - 374. stránka fóra
16
Akú máš prácu?
13. 3. 2019 21:40
3
Kniha - psychológia
Ahojte, nepoznáte nejakú dobrú knihu týkajúcu sa psychológie? Skôr by som potrebovala nejakú po laicky napísanú, ale ak poznáte nejakú dobrú odbornú, tak ju sem, prosím hoďte. Ďakujem. Otvor fórum »
13. 3. 2019 21:17
7
Aká je cena dobierky v rámci Slovenska?
závisí od vzdialenosti? Ak by som chcel kúpiť nejaké hry na konzolu či PC Otvor fórum »
13. 3. 2019 18:28Ny activity
Ahojte mam nastawene my activity a niekedy mi zobrazovalo cěu historiu ba mojom mobile aj na pc aj na frajerowom mobile. Teraz ma iphone a mi to neukazuje. Neviete preco? Blbe komenty si nechajte diik Otvor fórum »
13. 3. 2019 18:16
13
Akého máte šéfa?
- Večne krizitujúceho všetko, ktorý málokedy pochváli
- Veľmi dobrého, ktorý objektívne pochváli, alebo skritizuje
- Takého, ktorý nevidí ani dobré, ani zlé veci (alebo sa robí, že nevidí)
Ďalšie možnosti »
13. 3. 2019 10:18- Veľmi dobrého, ktorý objektívne pochváli, alebo skritizuje
- Takého, ktorý nevidí ani dobré, ani zlé veci (alebo sa robí, že nevidí)
Ďalšie možnosti »
1
Maturita z matematiky
Zdravím, je tu niekto, kto ide maturovat z matematiky vo stvrtok a mohol by hneď odfotiť otázky (na konci, ked uz bude mať všetko), a poslat mi ich? Ja by som ich vypocital, a hned... Otvor fórum »
12. 3. 2019 23:49
9
Medziľudské vzťahy
ahojte milí birdzáci. zasa raz, len s vami chcem anonymne zdielať pre mňa celkom chúlostivú záležitosť a zároveň vás aj poprosiť o radu. Ako byť sebavedomejší človek? Neustále bojujem s nízkym sebavedomím. Mám proste hlboko... Otvor fórum »
12. 3. 2019 23:16
4
Čo si skutočne myslíte o futbalovom klube Kaizer Chiefs FC z JAR ?
Je jeho majitelom Kaiserchief1 podomácky nazývaný aj Kaizeršéfko ? Kde nadobudol taký finančný obnos aby si to mohol dovoliť ? Je tu všetko po kostolnom poriadku ? Alebo máme na Birdzi podvodníka či mafiána ? :O 8-) Otvor fórum »
12. 3. 2019 19:55
5
Dodávateľ oblečenia
Ahojte. Mám otázku a poprosil by som niekoho kto má čo ktomu povedať alebo vie o niekom kto by vedel poradiť. Chcel by som otvoriť obchod z oblečením a potreboval by som info o nejakom dodavatelovi. Samozrejme... Otvor fórum »
12. 3. 2019 18:11
18
Tak, ktorú by ste si vybrali ?
- 1. Základný zdravotnícky výcvik by mal byť povinný (Diskusný príspevok)
- 2. Môj mikrosvet (Umelecký opis miesta, kde žijem)
- 3. Je smutné, že obeťami podvodníkov sa stávajú tí najzraniteľnejší (Úvaha)
Ďalšie možnosti »
12. 3. 2019 12:43- 2. Môj mikrosvet (Umelecký opis miesta, kde žijem)
- 3. Je smutné, že obeťami podvodníkov sa stávajú tí najzraniteľnejší (Úvaha)
Ďalšie možnosti »
35
Bratislava - ako ju voláte?
12. 3. 2019 09:31
2
Ak je pozemok na ktorom sa má postaviť dom v intraviláne, obec musí zabezpečiť odvoz odpadu, cestárov, inžinierske siete atď. ?
Má to dané zo zákona? Takisto ak je to v extraviláne, tak obec nie je povinná zabezpečovať tieto služby ? Otvor fórum »
12. 3. 2019 02:57
21
NSDAP bola z hľadiska politického smeru skôr strana
11. 3. 2019 20:08
4
Rekonštrukcia zubu: Je problém ak to preruším ?
Bol som u zubára pred časom s bolesťou zuba, nakoniec zistil že zlý je iný. Potom som sa mal objednať k zubarovi, kde som bol raz, čiže naprvykrat "pohotovosť" mi dali injekcie a nejaku dlahu... ... Otvor fórum »
11. 3. 2019 13:53
19
Kupujete niečo každý deň?
Ako je to u vas, nakupujete nieco kazdy den -aj drobnosti napr zuvacka, voda alebo napr. 3 dni ste neminuli ani cent? Otvor fórum »
11. 3. 2019 13:31
4
Výskyt užívania psychoaktívnch látok
Prosím Vás, nájdite si čas a vyplnte mi dotazník k mojej diplomovej práci, veľmi mi tým pomôžete, Ďakujem Vám už dopredu :)) docs. google. com/forms/d/1sMvUosfQM4CFHnDV1WQ9oKyrvA8709bupScGBMVetpA Otvor fórum »
11. 3. 2019 10:43
- Caputova -Harabin
- Caputova-Sevcovič
Hlasuj »