Diskusie - 373. stránka fóra
8
Ani neznam co za nadpis mam dať
Ahojky, chcela by som si dať ešte jednu dierku do ucha kde v PP by sa dalo? Plus koľko by to asi tak stálo? Dik za vaše odpovede Otvor fórum »
17. 3. 2019 00:14
10
Bola osoba, s ktorou si mal/a svoj prvý sex v tom čase aj tvoj frajer/tvoja frajerka?
- Áno, chodili sme spolu
- Nie, ale bol to kamarátka/ka
- Nie, bolo to úplne random
Ďalšie možnosti »
16. 3. 2019 22:07- Nie, ale bol to kamarátka/ka
- Nie, bolo to úplne random
Ďalšie možnosti »
6
Ako sa vám žije v emigrácií?
Myslím to tak, že ako ste zapadli do spoločnosti, či vám nechýba Slovensko, alebo ako vás berú miestny ľudia? Či to splnilo vaše očakávania? A máte tam prácu ktorá vás baví a naplňa? A... Otvor fórum »
16. 3. 2019 11:26Neberte nam SUBCLUB!
NEBERTE NÁM SUBCLUB! je petícia proti zrušeniu veľmi jedičného bratislavského klubu/podniku, ktorý je vďaka svojmu netradičnému priestoru, pod hradnou skalou v bývalom bunkri, naozaj raritou vo svete. Poďme spolu zabrániť tejto kultúrnej dehonestácii. Otvor fórum »
16. 3. 2019 11:16
3
Zmena času na letný 2019 - Rakúsko
Dnes v Čo ja viem povedal niečo v tom zmysle, že už Rakúsko nejde meniť čas na letný.... Ani teraz najbližšie ked sa už bude meniť. Počuli ste o tom? Otvor fórum »
15. 3. 2019 23:11
5
Môžeš niekeho platiť bez papierovačiek? :D
Napr. že zamestnáš synovca ako rozvozcu pizze a bude to mať iba ako prácu na čierno v podstate. Čisté peniaze :D a napr. by bol nezamestnaný, alebo mal nejaké zamestnanie popri tom riadne... Otvor fórum »
15. 3. 2019 20:59
5
Peniaze
Chcem poslat peniaze jednej pani za knihu do ceska cez aplikaciu slovenskej sporitelni... neviete ci su tam aj nejake poplatky? Dakujem Otvor fórum »
15. 3. 2019 18:56
1
Literatura pre samouka anglickeho jazyka.
čaute hej viem sú toho mraky, ale hľadám niečo overené ľuďmi z birdzu ❤️ ď. Otvor fórum »
15. 3. 2019 17:22
4
Výmena strojčeku
Čaute, dostal som strojčekkovový a ešte aj taký oblúk na podnebí a po prvé mi zavadzia, tlačí, bolí a po tretie sa mi absolútne nepáči môj vizuálny prejav.. Premýšlam, že si ho dám vymeniť za nejaký... Otvor fórum »
15. 3. 2019 16:51
9
Ktoré z týchto činností radi vykonávate osamote?
15. 3. 2019 14:39
23
Pracovali by ste pre Pentu
Pracovali by ste prespolocnost ktora bohatla podvodmi na obcanoch a ktorej majitelia si robia figurky z politikov? Otvor fórum »
15. 3. 2019 06:46
3
Ako vytvoriť print?
Už dlhší čas kreslím a maľujem - akvarelové, akrylové, olejové farby, a chcela by som si vyrobiť kópie a pripadne ak by mali ľudia záujem tak aj niečo predať Otvor fórum »
14. 3. 2019 22:58
9
Petržalka 90 roky
Zdravím ľudia. Dosť ma zaujíma tematika Petržalka 90 roky a v tej dobe kriminalita a drogy v nej. Ktoré časti Petržalky boli najhoršie a najnebezpečnejšie a tiež ľudia ktorý tu vyrastali alebo tu len niečo zaujímavé zažili by... Otvor fórum »
14. 3. 2019 22:30
19
Filmy Tima Burtona
Máte radi filmy Tima Burtona? Ak áno, ktoré? Ak nie, tak vyjadrite antipatie voči nemu. Za mňa -Beetlejuice, Batman, Batman sa vracia, Mars útočí, mám rada aj Mŕtvu nevestu a Nočnú moru... Otvor fórum »
14. 3. 2019 22:28
8
Nezmaturoval som
Nazdar neviete mi niekto napísať aký je postup ak som nespravil maturitný test z matematiky ani na 25%? Že či môžem ísť maturovať v máji alebo čo či ústne pôjdem v máji a písomne v septembri alebo neviem Otvor fórum »
14. 3. 2019 13:49
5
Problem s bielou škrvnou
mal som reku v noci prievan a jeden z tých menej rozumných rezortov boli zapálené noviny v uchu (diky internet) ohorky mi spadli do vane a keďže je modrá (tipujem plastová), spravili na nej bielu škvrnu ktorú bežnými srandami... Otvor fórum »
14. 3. 2019 06:57