Diskusie - 3553. stránka fóra
1
Najtrápnejší človek na birdze
Označte človeka, ktorý vám tu najviac lezie na nervy... Svojimi komentami, poznámkami, fotkami, názormi, statusmi, fórami, anketami a podobne :D Otvor fórum »
1. 11. 2012 19:34
34
Horor
Ľudia neviete mi poradiť seriózne nejaký fakt dobrý horor (2008-2012) kľudne aj bez dabingu, lebo fakt už ma vytáča čakám na film a zistím, že je to úplný prepadák ako napr. Cabin in the woods, čo som pred pár... Otvor fórum »
1. 11. 2012 19:17
2
Jane Austenova
Ahojte. V poslednej dobe som si veľmi obľubila Jane Austenovu. Prečitala som už 3 jej knihy a veľmi sa mi páčili. No teraz by som si chcela pozrieť aj nejaky ten film ale žiaden neviem zohnať. ... Otvor fórum »
1. 11. 2012 19:11
25
Kto z birdzu,,.
-má podľa vás najkrajšie Fotky -najlepšie aj najzaujímavejšie Blogy -a najzaujímavejšie fóra ??? Otvor fórum »
1. 11. 2012 19:06
18
Trénovnie Výbušnej sily, Vytrvalostnej sily, Maximálnej sily
Zdravím Borci. Venujem sa už dlhšiu dobu Bojovím umeniam a Fyzickú prípravu nechcem zanedbávať. Viem, že ako komplexný bojovník by som mal rozvvíjať tieto 3 druhy sily : ... Otvor fórum »
1. 11. 2012 18:46
34
Nemáte nejaký dobrý názov pre našu novú Hard-rockovu kapelu ?
Prosím pomôžte nečo vymysleť, najlepšie bude ked budu dve slová :) Diky moc :) Otvor fórum »
1. 11. 2012 18:31
52
Priatelka sa somnou akosi nechce fotit ked jej to navrhujem, ale s kamaratmi (chlapcami) ma fotky ako sa obimaju a podobne.
Co v tom moze byt? Otvor fórum »
1. 11. 2012 18:28
4
Súrne hladám
Prosím prosím o pomoc, hladám už asi týždeň jednu pesničku, neviem ani názov ani nič, akurát v refréne sa spieva niečo, že "falling in love" a klip je o nejakom chlapovi, ktorý behá v nejakom kožuchu po snehu... Otvor fórum »
1. 11. 2012 18:27
13
Pozvanie
Ahojte potrebujem poradiť. Chcela by som zajtra pozvať kamaráta k sebe aby sme pozreli jeden film, len je mi to blbé sa ho pýtať, lebo bol predvčerom u mňa a nechcem sa mu vtierať. Neviete ako... Otvor fórum »
1. 11. 2012 18:17
6
Hľadám druhákov (tretiakov,,)
z Komenskeho - filozofickej fakulty, ktori studuju ucitelstvo anglictiny a slovenciny. potrebovala by som nejake informacie o uciteloch a o testoch co nas cakaju :D tak ak by sa tu nahodou niekto taky nasiel, bola by som... Otvor fórum »
1. 11. 2012 18:17
13
Kniha pre tetu
Poradte, akú mám kúpiť mojej 45-ročnej tete knihu? napr. nepoznáte nejaký super román čo by sa hodil aj tejto vekovej kategórii? Díky Otvor fórum »
1. 11. 2012 18:12
3
A zas niekto potrebuje poradiť film :D
Zajtra mám večer pozerať s priateľkou film v aute a potreboval by som odporučiť nejaký kvalitný horor (psycho, ducharina, nejaké ľakačky), proste také niečo pri čom sa fakt budeme báť :D Tým čo napíšu normálne odpovede vopred... Otvor fórum »
1. 11. 2012 18:10
2
Jogurtová plnka/krém do torty
cukrárky prípadne aj cukrári :D prosím vás o pomoc :) chcem robiť dvojposchodovú tortu a do tej spodnej časti by som chcela urobiť jogurtovú plnku/krém :) ale taký aby sa neroztekal... prípadne nejaký chutný recept na plnku do ktorej by... Otvor fórum »
1. 11. 2012 17:58Spomienky na detstvo
Napis do komentu ci to je pravda. http://najmeme. sk/meme. php?id=463 a ak nie tak co ine Otvor fórum »
1. 11. 2012 17:55
4
Clip in vlasy
Kto ste mali tieto príčesky, aké máte snimi skúsenosti? :)... oplatí sa do toho investovať?. rozmýšľam, že by som do nich investovala, len neviem akú dlžku si kúpiť, poraďte koľko cm je tak akurát :) ďakujem Otvor fórum »
1. 11. 2012 17:52
6
Kúpa mobilu
Chcel by som si kúpiť nejaký mobil ( asi SGSII ) buď z Telecomu alebo z Orange len nwm kedy je ten najvhodnejší čas na kúpu. Aby som napr nekúpil teraz za 200€ a o 3 týždne pozriem a... Otvor fórum »
1. 11. 2012 17:51