Diskusie - 323. stránka fóra
3
Konzervatorium vs Vysoka skola
Ahojte, priatel (21rokov) by sa rad v buducnosti venoval hudbe, najlepsie ako ucitel v hudobnej skole/zs/ss. Nevie sa rozhodnut ci je lepsie ist studovat na konzervatorium alebo VS odbor ucitelstvo hudobnej vychovy. Otvor fórum »
22. 8. 2019 20:10
27
Televizne noviny
Sledujete ich vobec este niekdo? Podla mna obsach nasich sprav v tv su totalne ... ktore nema ani vyznam sledovat. klasicka rutina ozraty niekdo zabity potom pridu maciatka teliatka psiky... dokola to iste..koho vlastne kazdy den zaujima kde sa... Otvor fórum »
22. 8. 2019 12:44
9
8
Openload
Zdravím, nedávno mi prestali fungovať titulky v Openloade a už si s tým neviem rady. Prehliadač mám aktualizovaný a i keď v prehrávači skúsim zapnúť alebo vypnúť tit tak proste tam nie sú. Neviete čo by s... Otvor fórum »
21. 8. 2019 22:36
6
Zvyknete maľovať čerta na stenu?
- áno, som žena - hysterka
- nie, aj keď som žena, hysterka nie som
- som muž, čerta sem tam namaľujem
Ďalšie možnosti »
21. 8. 2019 14:58- nie, aj keď som žena, hysterka nie som
- som muž, čerta sem tam namaľujem
Ďalšie možnosti »
5
Dovolenka v zime
Ahojte, chcela by som daku destinaciu na dovolenku medzi vianocami - silvestrom. Niekde do tepla. Aké máte skúsenosti? Konkrétnu destináciu, cca cena a pod :D už fakt neviem toľko je na výber :) ďakujem Otvor fórum »
20. 8. 2019 18:10
21
Tehotná
ak som tehotna kedy to test ukaze po akej dobe? ci cakat do dalsej menstruacie? Otvor fórum »
20. 8. 2019 16:57
27
Ktoru piesen od kapely Queen mate najradsej?
20. 8. 2019 13:41
6
Značka gitary
Ahojte! Otázka najmä pre hudobníkov - akú značku ( akustickej alebo elektroakustickej) gitary preferujete? Podotázka: Má tu niekto skúsenosť so značkou Tramontane? Otvor fórum »
19. 8. 2019 18:07
7
Fumbi Network - investovanie do kryptomien
Ahojte mal niekto skúsenosť investovaním do kryptomien na tejto stránke https://fumbi. network/sk ide o slovákov , vyzerá to na celkom zaujímavý projekt len rád by som si prečítal reálne skúsenosti Otvor fórum »
19. 8. 2019 15:51
27
Kde kupujete parfémy?
V kamenných predajniach? Cez internet? V ktorých obchodoch? Všade čítam, že parfémy z notino. sk alebo elnino. sk a podobne sú fejky a podobne.. Máte s tým skúsenosti? Pozitívne, negatívne, akékoľvek :D A podotázka... Otvor fórum »
19. 8. 2019 15:33
14
4
Hľadám film
Pamätám si len jednu scénu a to ako sa nejaký terorista odpálil v obchode. Pred tým mu zrejme matka s dieťaťom dohovárala, že nech ich ešte pustí von, nepustil... Otvor fórum »
19. 8. 2019 14:31
15
Zmena v pocasi
Nemate strach ze kazdym rokom byva teplejsie v lete a to prinasa cim. dalej silnejsie burky A hlavne mi na zapade co sme ze nas o rok dva fakt ofukne z tej roviny dake tornado?..predsa kusok v rakusku na... Otvor fórum »
18. 8. 2019 23:13
44