Diskusie - 300. stránka fóra
2
HONOR flypods lite
Čauko, má niekto sluchatka HONOR flypods lite? Váš názor, skúsenosti? Majú dobré basy a ešte jedna vec držia dobre pri športe konkrétne beh? Otvor fórum »
14. 11. 2019 10:05
16
Vystudovani ludia:
- narocnejsi bol pre mna zivot pocas vysky a pracujem v odbore
- narocnejsi je pre mna pracovny izvot po skole a pracujem v odbore
- narocnejsi bol pre mna zivot pocas vysky a nepracujem v odbore
Ďalšie možnosti »
13. 11. 2019 22:17- narocnejsi je pre mna pracovny izvot po skole a pracujem v odbore
- narocnejsi bol pre mna zivot pocas vysky a nepracujem v odbore
Ďalšie možnosti »
35
Ukáž birdzu prostredník :)
Daj sem fotku na ktorej ukazuješ prostredník :D najlepšie rovno do fotiek a potom aj sem do fóra (thumbs) inšpirovala ma k založeniu tejto chaleňdži svojou fotkou birdzáčka _carrie :) Otvor fórum »
13. 11. 2019 16:44
16
Bugy na birdzi
Ahojte, dostala som zadanie na IT kurze nájst a zdokumentovať nejaké bugy. Tak som si spomenula na starý známy birdz, kde viem že bolo bugov dosť, ale keďže som tu dlhšie nebola, neviem si... Otvor fórum »
13. 11. 2019 15:36
15
Sranie psov a ich orientacia v magnetickom poli zeme
Ahojte, psickari, vedci zistili ze psi seru tak, ze ich telo je orientovane v smere magnetickeho pola zeme.. prosim vsimajte si svojich psov a dajte vediet a napiste do komenty, ci aj vasi su tak orientovani Otvor fórum »
13. 11. 2019 07:20
1
Študentská pôžička FNPV
Bral si tu niekto prosím pôžičku z Fondu na podporu vzdelávania? Chcem sa spýtať ohľadne splatenia skôr a mimoriadne splátky, neviem či tomu dobre chápem :D. Tak sa pýtam na skúsenosti :) Otvor fórum »
13. 11. 2019 03:08
9
S partnerom momentalne:
- nam to dokonale klape
- mame nejake drobne problemy, ale inak klape
- mame momentalne tazsie obdobie, ale verim(e), ze to ustojime
Ďalšie možnosti »
13. 11. 2019 00:46- mame nejake drobne problemy, ale inak klape
- mame momentalne tazsie obdobie, ale verim(e), ze to ustojime
Ďalšie možnosti »
28
24
Ako velmi ta tvoja praca stresuje? (1-najmenej, 5 najviac)
12. 11. 2019 17:00
5
Psychohygiena
Je tu niejaký psychológ prípadne študent psychológie, ktorý sa zaoberá oblasťou psychohygieny ? Prečo je dôležitá, ako ju vykonávať.. nejaké rady a typy. Pripravujem článok a mala by som pár otázok. Za každú reakciu vďaka... Otvor fórum »
12. 11. 2019 13:26
18
Posúdenie hudby pre nezaujatých
Prosím najmä tých, ktorí túto skladbu a film nepoznajú a chcú si pustiť 4-minútovú skladbu, aby tak učinili tu (https://www. youtube. com/watch?v=9ftsJoR1Jys) a do komentu napísali, aké z nej majú dojmy, čo im evokuje atď. Otvor fórum »
11. 11. 2019 22:26
- Vysoky (nad 185 cm) a mal maly penis
- Tvoja anketa ma pohorsuje, nebudem sa vyjadrovat
Hlasuj »