Diskusie - 268. stránka fóra
9
Myslíte si, že sa ospravedlňujete až moc často?
- Áno, aj ma na to ľudia často upozorňujú
- Áno, ale ľudia ma na to obvykle neupozorňujú
- Občas
Ďalšie možnosti »
20. 2. 2020 17:16- Áno, ale ľudia ma na to obvykle neupozorňujú
- Občas
Ďalšie možnosti »
9
Koľko ľudí ste bližšie spoznali ak nerátate spolužiakov zo škôl?
20. 2. 2020 16:31
6
Čo najbizarnejšie vám ľudia závideli?
Alebo niekomu inému koho poznáte alebo ste čítali/počuli, čo všetko sú schopní druhý ľudia závidieť nejakému človeku paradoxne úplne bezdôvodne, príklad: keď niekto vozíčkarovi závidí parkovacie miesto pre invalidov. Otvor fórum »
20. 2. 2020 14:18
17
Myslíte si, že ak zloží vládu OĽaNO, bude Matovič nový premiér SR?
- Bude to niekto iný, asi Mistrík
- Bude to niekto iný, asi Budaj
- Bude to niekto iný (ani Budaj ani Mistrík)
Ďalšie možnosti »
20. 2. 2020 11:51- Bude to niekto iný, asi Budaj
- Bude to niekto iný (ani Budaj ani Mistrík)
Ďalšie možnosti »
56
Nemam nikoho, lebo nedrogujem a nepijem
Ahoj, mozno ma niektory poznate z prispevku, kedy som potreboval prekonat strach chcel som ist von s babou. Tento strach sa mi vdaka vam podarilo prekonat no teraz mam vacsi problem. Je v komentari. Predom... Otvor fórum »
19. 2. 2020 22:32
25
Prečo je Slovensko tak konzervatívne/zaostalé?
Prečo sú slováci tak konzervatívni národ. Vo veľa veciach máme stredoveké myslenie. Nechápem prečo máme také stredoveké názory na veľa vecí v 21. storočí. Ak je niečo iné(než je zvykom). Nechcem sa hádať ani vyvolať... Otvor fórum »
19. 2. 2020 20:05
17
Chvíľka poézie
Podel sa s nami o nejakú báseň. Môže to byť ľubovoľná báseň na ktorú si za svoj život natrafil alebo aj tvoja vlastná tvorba. :) Otvor fórum »
19. 2. 2020 20:04
22
Vtipné zážitky s občianskym
Pochváľte sa so svojím vtipnymi zážitkami s občianskym a vekom. Ešte stále od vás pýtajú občiansky? Beriete to potom ako kompliment keď máte 18+? Otvor fórum »
19. 2. 2020 09:32
25
Kradnutie triednej knihy
Pochváľ sa svojim unosom triednej knihy zo strednej školy a pridaj sem link. Otvor fórum »
18. 2. 2020 20:06
- nedavno
Hlasuj »