Diskusie - 2340. stránka fóra
13
Vreckový nožík
ahojte :) prosím pekne, kde viem kúpiť dobrý a kvalitný vreckový nôž (nie predražený :D ) ? viete mi odporučiť nejaké stránky? (totižto som pokazila ten bratov a chcem mu na narodeniny kúpiť nový - a nesmejte sa, ... Otvor fórum »
14. 2. 2014 18:40
1
Videa od Rucka Rucka Ali
Videli ste ich už niekto? :D Mňa vždy pobavia... Doporučujem: Rucka Rucka Ali - AIDS in Our Butts Rucka Rucka Ali - Eff Australia Rucka Rucka Ali - My Korea's Over... Otvor fórum »
14. 2. 2014 18:25
12
Aj vám sa zdá že niektorý Rusi maju také pretiahnute oči podobne jak Cinania?
Ked som bol v Rusku tak občas som zazrel človeka čo mal tak sikme oči. Na stýl Cinanov lenže ich mal modre a ostatne znaky Cinana nemal. Ziadnu splostenu tvar. Len tie oči. Aj... Otvor fórum »
14. 2. 2014 18:20
49
Muži v unifomách?
Aký je váš názor na nich, zvyšuje im to sexappeal vo vašich očiach? U mňa jednoznačne, buď som divná alebo neviem. Vždy keď stretnem nejakého fešáka v uniforme nejde mi z neho spustiť oko... Otvor fórum »
14. 2. 2014 16:47
24
Ako zvládate v škole veľmi dlhé dni?
Ako udržíte celý deň dávať pozor keď ste už naozaj unavení a ste tam od rána povedzme tých 12 hodín? Otvor fórum »
14. 2. 2014 16:38
11
THC AKA TETRAHYDROCANABINOL
Dobrý deň, všetci vieme že Marihuana je nelegálna. No zaujíma ma otázka ohľadne jedál/sladkostí ktoré obsahujú látku ktorá sa nachádza v Marihuane(THC). Je na slovensku zakázané konzumovať a predávať takýto druh jedla? Kedže vieme že už teraz... Otvor fórum »
14. 2. 2014 16:27
5
Básnička o škole
Zdravím, som žiak 9. ročníka a dostali sme za úlohu vymyslieť básničku o našom pobyte v škole za tých 9 rokov (klasické sračky typu "ako nám bolo dlho" atď. ) a potreboval by som si... Otvor fórum »
14. 2. 2014 16:18
50
Je to normálne?
Je normálne, že som v 15 rokoch ešte nemala chalana? Ani bozk? že som žiadneho ani nemilovala? Je mi z toho na hovno... Otvor fórum »
14. 2. 2014 16:08
18
Language game
Boli tu aj väčšie sprostosti takže, aké máte skóre ? Ide o to, že vám púšťajú ukážky jazykov a vy hádate aký jazyk to je. http://greatlanguagegame. com Otvor fórum »
14. 2. 2014 15:29
3
Rozdiel medzi ON a UPON
stručne jasne, na googli som nasla definicie iba v angline a moc som to nepochopila Otvor fórum »
14. 2. 2014 15:26
44
Ak by Slováci zmenili svoje myslenie a názory, bolo by dobre aj na Slovensku,,,,
Týmito slovami komentoval predseda vlády GB David Cormeton sučasnosť na Slovensku. Myslíte si že má pravdu? Lebo ja som už dávno hovoril že nechápem prečo vsetci maju velké slová na Fica a na vsetko okrem seba ked pritom... Otvor fórum »
14. 2. 2014 14:27
8
VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO
Nevyskytuje sa tu náhodou niekto, kto študuje, študoval / pripravuje sa na štúdium na tejto univerzite? Potreboval by som vedieť, či existuje / dá sa nájsť zoznam správnych odpovedí ku knihe otázok, ktorú... Otvor fórum »
14. 2. 2014 14:05
23
Ktorá z nasledujúcich postáv TV seriálov je vám najsympatickejšia?
- Klif Hakstebl zo Šou Bila Kozbyho
- Frenk Lembrt z Krok za krokom
- Reverend Erik Kemden z V siedmom nebi
Ďalšie možnosti »
14. 2. 2014 14:02- Frenk Lembrt z Krok za krokom
- Reverend Erik Kemden z V siedmom nebi
Ďalšie možnosti »
35
Vodicak
Na kolky pokus ste spravili skusku na vodicak??? Vasou chybou ste nespravili alebo policajt si zmyslel ze vas vyhodi? Otvor fórum »
14. 2. 2014 13:37
9
Nahrada prepov s činkou
Viete mi niekto poradit nejake cviky s vlastným telom alebo na strojoch izolovane - variantu drepov s roznym uchopom činky ? nebudem ich moct vykonavat určitu dobu, tak či mi viete poradit nieco podobne tomu čo zapaja svalove partie... Otvor fórum »
14. 2. 2014 13:25