Diskusie - 2324. stránka fóra
12
Burlive vysiny
ahojte viete mi niekto v skratke povedat o com su burlive vysiny ja som to citala aj pozerala film ale po naglicky vseko tak som trocha confused :) Otvor fórum »
21. 2. 2014 11:19
12
Tanečnica a hemisféry (ilúzia/podvod?)
http://www. danielarau. sk/povedz-na-ktoru-stranu-vidis-otacat-sa-tuto-siluetu-ja-ti-poviem-ako-pracuje-tvoj-mozog/#. UwckIvl5PTT Môžem sa spýtať, do ktorej strany sa vám tanečnica otáča? Lebo mne stále len v smere hodinových ručičiek a v komentároch píšu, Otvor fórum »
21. 2. 2014 11:06
2
Hry s obliekaním víl
ahojte, nepoznáte nejakú hru, v ktorej sa dá obliecť víla, ktorá stojí a dá sa potom uložiť do počítača? alebo ako sa dá uložiť do pc obrázok takejto hry, kde nie je priamo... Otvor fórum »
21. 2. 2014 10:51
15
Poklad
Rozmýšlali ste nad tým, že by ste šli hladať poklad? :D Myslíte, že ešte nejaké sú nenájdené? Ako sa na tom zarába? Lebo kebyže nájdem poklad tak ho určite štátu neodovzdám :D Otvor fórum »
21. 2. 2014 10:38
10
Písmená u očného
ahojte, neviete kde by sa dala kúpiť taká tá tabuľka/papier s písmenkami ako čítate u očného (snellenova tabuľka, príp. pflugerove háky) diki :) Otvor fórum »
21. 2. 2014 10:11
26
Da as maturovat v druhom rocniku?
Chcel by som teraz v druhom rocniku na gymku maturovat z anglictiny a tak dalej pokracovat v studiu, je to mozne? Otvor fórum »
21. 2. 2014 10:09
38
Stále mi stojí :D
Viem, je to trochu trápne, ale neviete nejaké rady?? Proste stále mi stojí... Napr. aj v škole nič nerobím, píšem do zošita a zrazu sa mi postaví a ja už len dúfam, aby... Otvor fórum »
21. 2. 2014 08:01
2
Kučeravé vlasy
Ahojte, rozbieham na fb stránku o kučeravých vlasoch a správnej starostlivosti o ne. Tzv. metóda Curly Girl. Kučierky, pozývam Vás :) Otvor fórum »
21. 2. 2014 07:37
5
Vychytávky a doplnky na odeve
Minule sa mi na vetrovke zaseklo futro do zipsu... to by nebolo ešte nič, keby to nebolo hneď pod krkom a nijakovsky sa mi ho nedarilo vyslobodiť. Drbnutá vetrovka nešla prevliecť ani cez hlavu. Bolo to asi... Otvor fórum »
21. 2. 2014 02:51
61
Ukrajina
Videli ste toto? Čo si o tom myslíte? Je to tam až také zlé? :O http://www. youtube. com/watch?v=Hvds2AIiWLA Otvor fórum »
21. 2. 2014 00:25
25
22
Ako zistiť falošného priateľa od pravého??
Máte recept ako odhaliť falošného priateľa, ktorý predstiera kamarátstvo? Otvor fórum »
20. 2. 2014 23:36
6
Taký film,,.
jdiné čo si pametám je, že taká baba mala nehou a skončila pod motorom, no a taký chlap šiel k nej pod to auto alebo kamion, a ona mala krv na hrudi tak jej ju nejako odsal... Otvor fórum »
20. 2. 2014 23:16
5
Vyzivove doplnky
Ahoj..potrebujem poradit..nepoznate nejaku stranku s grafmi, statistickymi udajmi o vyzivovych doplnkoch pre sportovcov, kolko za ne utracaju, atd... prosim..neviem nic najst Otvor fórum »
20. 2. 2014 22:58
32
Akné
Veľmi dlho mám problém s akné, síce som ešte v tom veku, keď je normálne, že ho mám, ale aj tak mi to dosť znepríjemňuje život. Už som naozaj vyskúšala všetko, chodila som ku... Otvor fórum »
20. 2. 2014 22:41
17
Potrebujem radu
Ľudze, je tu niekto kto sa trocha "vyzná" v mobiloch a poradil by mi nejaký android do 200€ ? .. Hľadal som ja po nete niečo..ale rád si nechám poradiť :) Otvor fórum »
20. 2. 2014 22:16
25
Meno pre psíka
Len tak mi napadlo, birdzáci, máte tu mnohí skvelú fantáziu. Potrebovala by som vymyslieť meno pre psíka, našiel sa u nás v Seredi a zatiaľ je u mestskej polície. Zajtra s ním idem k zverolekárovi... Otvor fórum »
20. 2. 2014 22:09
35
Zvladanie hnevu
Dnes ma jeden mierne retardovany spoluziak strasne vytocil takmer som sa neovladol. Preto som sa chcel spytat ako zvladate svoj hnev vy? Ako reagujete ked vas niekto vytoci? Napiste nejake triky alebo techniky, ktore pouzivate v takychto... Otvor fórum »
20. 2. 2014 21:46