Diskusie - 2300. stránka fóra
13
Vypadavanie vlasov
ahojte, vypadavanie vlasov na trapi dlhodobo, v poslednej dobe mam pocit, ze je to stale horsie a horsie, mam 24rokov, dlhodobo (pol roka, resp. podla odporucania) som pouzivala Arvit proti vypadavaniu, zinok,... Otvor fórum »
3. 3. 2014 09:16
53
Na koľko % ste momentálne spokojní so svojím životom?
3. 3. 2014 01:36
4
Hlasíte sa niekto na EUBA, NHF na ekonomiu a pravo?
Celkom by ma zaujímali nejaké info o tejto fakulte, ako to tam funguje ako dlho ste sa učili na prijímačky, aké ťažké je tam sa dostať, ja mám záujem o externe štúdium. Otvor fórum »
3. 3. 2014 01:04
8
Prosím vás o radu :)
Našla som tu už viacero básničiek no buď som ich nemohla nájsť na internete alebo mi akosi nesadli :) Tak som sa vás chcela opýtať, či nepoznáte nejakú dobrú báseň, ktorá by bola vhodná na recitáciu v škole.... Otvor fórum »
3. 3. 2014 00:30
112
Chlapi, čo vám najviac vadí na ženách/ a ženy čo vám na mužoch?
Napr. aké vlastnosti ? Správanie ? Otvor fórum »
2. 3. 2014 23:06
37
Ukrajina
Ako je to vlastne s tymi nepokojmi v Ukrajine? Myslim kvoli comu to vypuklo apod. , stale to nejak nepoberam... Otvor fórum »
2. 3. 2014 23:05
31
Otázka pre ROCKEROV
Pochválen, takže dávnejšie som sa dostal k istým článkom diskusiám atd atd atd kde boli hodnotený najlepší a zároveň najcharizmatickejší frontmani rockových skupín. A potom zvlášť sa tam hlasovalo respektíve aktuálne prebiehalo hlasovanie (mohol hlasovat Otvor fórum »
2. 3. 2014 22:24
8
Hodnotenie skol na Slovensku
Ahojte, ak mate aspon par minut volneho casu, ceknite prosim portal hodnotenia skol a popripade pridajte vlastne hodnotenie. tvojaskola. sk Ak mate akekolvek pripomienky k web stranke ako takej, napr. nieco nefunguje,... Otvor fórum »
2. 3. 2014 22:14
23
Oco pozdvadza mamu, ona o tom vie,,.
Môj otec podzvádza moju mamu už asi 4 roky. Mladšia sestra to vedela dosť dlho kedže ich nachytala ako sa bozkávajú. Ale bála sa dačo hovoriť. Ja som na to kápla až možno tok dozadu keď som... Otvor fórum »
2. 3. 2014 21:59
24
Kto sa chystá na Boba Dylana do KE? (27. 6)
2. 3. 2014 21:56
14
Kde pozerať ??
Neviete kde sa bude dať pozerať odovzdávanie oscarov ?? :D :D Otvor fórum »
2. 3. 2014 21:16
37
Mužská debata, dievčatá, nemusíte ani čítať
Chalani, často debatujeme o vojne bojoch a tak a sme drsnejšie pohlavie. Ale dokážete si predstaviť, že by ste v boji prišli o penis ? Napadlo vás to niekedy, ako ľahko môžeme príjsť o penis ?... Otvor fórum »
2. 3. 2014 20:44
8
Básnička na Hviezdoslavov Kubín
Ahojte vedeli by ste mi poradiť niaku básničku na Hviezdoslavou Kubín. Som šiestačka. Otvor fórum »
2. 3. 2014 20:41
8
Prijimačky na FiF UK - anglina
Čauko, chcela by som sa opytat či je tu niekto kto studuje na univerzite komenskeho odbor prekladatelstvo anglina v kombinacii s inym jazykom. konkretne ma zaujimaju prijimačky, mam presne vypisane knihy, ktore si mam prečitať a... Otvor fórum »
2. 3. 2014 20:29
67
Otázka na chalanoch
ako by ste reagovali respektívne páčilo by sa vám keby ste na narodky dostali tortu od svojej priateľky? páčil by sa vám taky darček alebo by ste boli sklamaný čo za hovadinu vam dala? Otvor fórum »
2. 3. 2014 20:12
51
Vaša konkrétna oblúbená pesnička?
Máte obľúbenú pesničku ktorú počúvaťe dookola najmenej 5x? :) :D :p ; ) Otvor fórum »
2. 3. 2014 19:41
10
Americka romanticka komedia
Typ na dobry film ? Mne sa hrozne pacil Just go with it - skus ma rozosmiat .. a strapati intelektuali zdrzte sa kokotnych komentarov ,, o prizemnosti filmov" ... chcem sa ucit anglinu Otvor fórum »
2. 3. 2014 19:26