Diskusie - 2300. stránka fóra
37
Mužská debata, dievčatá, nemusíte ani čítať
Chalani, často debatujeme o vojne bojoch a tak a sme drsnejšie pohlavie. Ale dokážete si predstaviť, že by ste v boji prišli o penis ? Napadlo vás to niekedy, ako ľahko môžeme príjsť o penis ?... Otvor fórum »
2. 3. 2014 20:44
8
Básnička na Hviezdoslavov Kubín
Ahojte vedeli by ste mi poradiť niaku básničku na Hviezdoslavou Kubín. Som šiestačka. Otvor fórum »
2. 3. 2014 20:41
8
Prijimačky na FiF UK - anglina
Čauko, chcela by som sa opytat či je tu niekto kto studuje na univerzite komenskeho odbor prekladatelstvo anglina v kombinacii s inym jazykom. konkretne ma zaujimaju prijimačky, mam presne vypisane knihy, ktore si mam prečitať a... Otvor fórum »
2. 3. 2014 20:29
67
Otázka na chalanoch
ako by ste reagovali respektívne páčilo by sa vám keby ste na narodky dostali tortu od svojej priateľky? páčil by sa vám taky darček alebo by ste boli sklamaný čo za hovadinu vam dala? Otvor fórum »
2. 3. 2014 20:12
51
Vaša konkrétna oblúbená pesnička?
Máte obľúbenú pesničku ktorú počúvaťe dookola najmenej 5x? :) :D :p ; ) Otvor fórum »
2. 3. 2014 19:41
10
Americka romanticka komedia
Typ na dobry film ? Mne sa hrozne pacil Just go with it - skus ma rozosmiat .. a strapati intelektuali zdrzte sa kokotnych komentarov ,, o prizemnosti filmov" ... chcem sa ucit anglinu Otvor fórum »
2. 3. 2014 19:26
54
40 dnovy pôst-čoho sa idete zrieknuť?
Otázka je jasná, ale rozmýšľala som, že pre tých, ktorí sa chcete niecoho zrieknut a neveríte si (ako napr. ja), tak by som raz za pár dní pridala diskusiu, kde by sme si hovorili,... Otvor fórum »
2. 3. 2014 18:58
19
Šport a mobil
Ahojte všetci, ktorí športujete zaujímalo by ma, či pri sebe behom aktivít nosievate mobil. Napr. pri behu, pokiaľ len niekde po okolí, alebo hoc sa idete len prejsť, trochu pobicyklovať... Ja nosievam... Otvor fórum »
2. 3. 2014 18:41
9
Software, hardware vyvojari a programatori
Baví vás vaša práca ? Napĺňa vás ? Či robíte to len pre peniaze ? Otvor fórum »
2. 3. 2014 18:21
24
Ktoré potravina pre psa je nebezečná
Ktoré veci by pes vôbec nemal jesť? (okrem čokolády) a keby to zjedol.. čo by sa mu stalo? Otvor fórum »
2. 3. 2014 17:53
6
Meranie Cukru
Ahojte chcel by som si dat zmerat krvny cukor , myslíte že by mi ho mohli zmerat aj v lekarni ak by som ich o to požiadal ?totiž nechce sa mi ist s tym doktorovi Popripade mate s... Otvor fórum »
2. 3. 2014 17:48
19
Ktorý druh vojaka je podla vás ucinnejsi v akcii?
- Taký mohutnejsi čo má kopu svalov, pomalsie sa hýbe a je neobratnejsi ale ma viac sily atd.
- Taký nie chudý, ale stihlejsi čo má ale tiež svaly ale nie tak jak ten 1., ktorý je skôr obratnejsi, rychlejsi, rýchlejsie sa hýbe atd, ale má menej sily a v boji
Hlasuj »
2. 3. 2014 17:40- Taký nie chudý, ale stihlejsi čo má ale tiež svaly ale nie tak jak ten 1., ktorý je skôr obratnejsi, rychlejsi, rýchlejsie sa hýbe atd, ale má menej sily a v boji
Hlasuj »
8
Slúchadlá
Ahojte, akurat sa mi pokazili sluchadla a chcem si kupit nove ale potrebujem aby tam bol mikrofon nepoznate nejake dobre hlavne aby aj mikrofon bol dobry o ten zvuk mi az tak nejde skor o ten miktofon, A... Otvor fórum »
2. 3. 2014 16:45
3
Odinštalovanie aktualizácií Obchodu Play
Zdravím, potreboval by som pomoc. Zišlo by sa mi nejaké miesto v mobile, a tak som chcel odinštalovanie aktualizácie Obchodu Play, avšak tie sa mi po minúte vrátili naspäť do mobilu. Vedel by mi niekto... Otvor fórum »
2. 3. 2014 16:41
11
Online filmy
Poznáte niekto nejakú stránku kde sa dajú pozerať online filmy? Pár som ich mala ale filmy boli z nich postupne zmazávané a sťahovať sa mi nechcú. :) Otvor fórum »
2. 3. 2014 16:36
5
Technické kreslenie
Neviete mi niekto poradiť, ako by som zo súbora s koncovkou . ipt dostal súbor . dgw. Nemám autocad a neviem akým iným spôsobom sa dostanem k tým obrázkom. Otvor fórum »
2. 3. 2014 16:29
22
Sociálne siete
Zdravím mám rád počítače a raz by som sa s nimi chcel živiť ale zatiaľ som sa chcel spýtať či by mi niekto nevysvetlil (dopodrobna) ako sa programuje alebo ako sa vytvárajú sociálne siete ako je napr. Facebook, ... Otvor fórum »
2. 3. 2014 16:09