Diskusie - 2272. stránka fóra
3
Úprava Fotoalbumu
Vie mi niekto povedať a poradiľ ako môžem zmeniť fotku, otočiť ju, resp . vymazať z albumu? Otvor fórum »
14. 3. 2014 23:01
53
Rodinne problemy
pred casom mi zmizli vsetky peniaze z brigady, co som si odlozila doma. myslim si ze mi ich vzala sestra. lebo nikto u nas nebol na navsteve v tom case. doma sme sa pohybovali len rodicia... Otvor fórum »
14. 3. 2014 22:52
7
Nazov filmu
videla som ten film davnejsie v telke,,,,,,z obsahu si pamatam len tolko ze matka chce splodit inteligentne dieta a vyspi sa s viacerymi vysoko inteligentnymi muzmi narodi sa jej syn ktoreho ale prilis ochranuje a izoluje od okoliteho sveta akonahle... Otvor fórum »
14. 3. 2014 21:22
24
Prepichnutie ucha :)
Ahojte birdzaci :).. idem si dať prepichnúť ucho no neviem či mám dať prestreliť alebo prepchnut ihlou :) ktoré boli menej ? A mám si to dat do praveho alebo laveho ? Či je to jedno ? :) Otvor fórum »
14. 3. 2014 20:05
6
Ladove korčule
Chcem sa spýtať že mám korčule CCM RBZ 40 a brúsil som ich na vianoce úplne prvý krát a vôbec ked prejdem prstom cez nôž tak tam nie je "priehlbina" alebo jamka ale vôbec sa mi neprešmikuje noha ked prekladám... Otvor fórum »
14. 3. 2014 20:01
8
Bleed or Pussy
Beer or Pussy je sračka :D Teraz je tu nový challenge. Bleed or Pussy. Úlohou je si rozbiť hubu :D Video zde: https://www. youtube. com/watch?v=qXXTjaEBWrM Otvor fórum »
14. 3. 2014 19:24
14
Windows
Jednoduchá otázka :D je nelegálne mat cracknuty windows ak som pred tym mal original? :D podla logiky by to malo byt legalne ale jeden nikdy nevie :D Otvor fórum »
14. 3. 2014 19:08
20
Nový dizajn FB
Máte už nový Facebook dizajn? mne dnes naskočil..a osobne sa mi nepáči.. je taký zvláštny--nejak to tam je všetko tak veľké..predtým to bolo lepšie, ked všetko nebolo v takých tých bublinách..samostatných oknách..môj názor. . Otvor fórum »
14. 3. 2014 19:04
8
Windows 8. 1
v obchode som si stihla jednu apliaciu a teraz neviem kde ju nast... viem iba ze dam oravym a vase aplikacie..tam sa mi objavia ale ked na to kliknem tak sa mi to objavi v tom obchode ako ked som... Otvor fórum »
14. 3. 2014 18:53
18
MATURITA
Neviete náhodou, či by sa nedalo nejako dostať k maturitným testom zo slovenčiny alebo lepšie povedané ku kľúčom? Viem, že som trošku náročná ale pýtam sa preto lebo som už čítala, že už boli také prípady,... Otvor fórum »
14. 3. 2014 18:38
17
Koniec sveta :D
Tak už som tu dlho neoxidovala :D kamoska mi hovorila že zas niekde hovorili že ma byt konec sveta, viete o tom niekdo nieco??? :D Otvor fórum »
14. 3. 2014 18:30
15
Ako zistím či sa mu páčim? Ako ho dostať?
Ahojte, viem ze takychto tem je tu urcite kopa ale ja by som potrebovala fakt poradit ... s balenim chalanov nemam ziadne skusenosti ... uz som chodila s niekolkymi ale nikdy som sa nemusela ani snazit a... Otvor fórum »
14. 3. 2014 18:19
8
Pomôcť prírode nie je také ťažké, ako sa zdá,,
Pomôcť môže každý :) https://www. youtube. com/watch?v=E9M5QNR7w2c Otvor fórum »
14. 3. 2014 17:32
33
Meginy
Meggings. Chalani a dievčatá počuli ste už o niečom takom? Asi ako vám už došlo sú to legíny pre chalanov. Čo si o tom myslíte? Hodí sa chalanom takéto oblečenie? Áno alebo nie, a ak áno tak... Otvor fórum »
14. 3. 2014 17:05
13
Shadows people
alebo aj "tienovi ludia"... hovorí vám to niečo? máte s tým nejaké skúsenosti? čo si o tom myslíte/veríte tomu? http://en. wikipedia. org/wiki/Shadow_person tu je o tom viac, len si... Otvor fórum »
14. 3. 2014 16:36
4
Tričká - eshop
Aký je váš najobľúbenejší eshop s tričkami ? Prípadne, z ktorého nakupujete najviac ? Otvor fórum »
14. 3. 2014 16:16
14
Podľa vás, koľko dní dokáže normálne fungujúci študent nezastihnúť správu, kto je prezident?
- do 2. dňa
- do týždna (niekde v škole, autobuse)
- do mesiaca (proste v telke to bude nahodou)
Ďalšie možnosti »
14. 3. 2014 16:15- do týždna (niekde v škole, autobuse)
- do mesiaca (proste v telke to bude nahodou)
Ďalšie možnosti »