Diskusie - 2257. stránka fóra
5
Kto je tá žena z reklamy na Tesco pečivo?
je mi hrozne povedomá, ale neviem odkiaľ :D Otvor fórum »
21. 3. 2014 21:28
2
Old Spice flasticky
Neviete nahodou ze z akehoho materialu su teraz flasticky z old spice vody po holeni ? Su sklenene alebo z plastu ? Otvor fórum »
21. 3. 2014 20:52
26
Ako neupadnúť?
Čo by mal človek podľa vás robiť aby neupadol do depresie, letargie, do stavu apatie? Otvor fórum »
21. 3. 2014 19:39
4
E-shops :)
Potrebujem poradit nejake dobre internetove stranky s oblecenim, topankami, kabelkami :) poznate nejake ? Otvor fórum »
21. 3. 2014 19:29
59
Aké vlastnosti by malo mať dievča ?
Chalani aké vlastnosti sa vám na dievčatách páčia najviac ? :) Máte radi skôr "štetky" alebo milé dievčatká ?? :) Otvor fórum »
21. 3. 2014 19:27
20
Chcem ju,,
Páči sa mi moja spolužiačka, no neviem ako jej to povedať a nejak aby sa to nedozvedeli spolužiaci lebo by došlo k posmeškom. . Otvor fórum »
21. 3. 2014 19:06
22
Ako ste na tom s Energiou počas dňa ?
- Ráno vyskočím z postele, celý deň idem naplno, necítim žiadnu únavu, až večer pred spaním.
- Ráno vstanem ľahko, aj cez deň sa cítim v pohode, ale keď prídem zo školy/práce musím si dať chvíľku pauzu a potom zase fičím až do večera.
- Ráno sa mi ťažko vstáv
Hlasuj »
21. 3. 2014 18:54- Ráno vstanem ľahko, aj cez deň sa cítim v pohode, ale keď prídem zo školy/práce musím si dať chvíľku pauzu a potom zase fičím až do večera.
- Ráno sa mi ťažko vstáv
Hlasuj »
5
Nedostatok financií, alebo ako si zarobiť?
Ahojte všetci, chcela by som sa vás opýtať takú otázočku. Prosím vás, mám 17 a tu v mojom malo mestečku, nie sú žiadne volné miesta čo i len na brigádu. Bola by som vám veľmi... Otvor fórum »
21. 3. 2014 18:51
10
Zavolať holku von
Ako chalani, pozývate baby von cez FB, hlavne keď vás ona ani vy ju moc nepoznáte alebo keď je to spolužiačka? :D Baby, na čom záleží keď vám chalan píše na FB, že... Otvor fórum »
21. 3. 2014 18:39
11
EUBA vs Komenskeho
Ahojte, rozhodujem sa medzi ekonomickou univerzitou a Komenskeho, konkretne manažment... viete mi poradiť čo je lepšie? nejake skúsenosti, ? čo je náročnejšie?... kde je lepšie študovať? kde sa je ľahšie dostať a udržať?... ďakujem :) Otvor fórum »
21. 3. 2014 18:36
14
Peking alebo Tokyo
Keby ste si mohli vybrat kam ist, tak by ste si vybrali tokyo alebo Peking? :) Otvor fórum »
21. 3. 2014 18:24
9
Chalan
Je tu 1 chalan co sa mi paci....... Asi uz viete aku otazku sa chcem spytat....... robi mi zle vzdy sa na mna cez hodinu pozera....... atd....... (otazka:pacim sa mu?????) Otvor fórum »
21. 3. 2014 18:02
14
Prosím o vyjadrenie vášho názoru ,,.
Ahojte :) Je mi jasne, ze nieste v hlavne toho, o ktorom pisem, len by som chcela vediet vas pohlad na vec . Uz dlhsiu dobu sa mi paci jeden chalan . Ked sa stretneme... Otvor fórum »
21. 3. 2014 17:56
4
Kĺbová výživa
Ahojte, hlavne tí čo cvičíte, nevedeli by ste mi poradiť nejaký výživový doplnok dobrý na kolená? Keď viac drepujem alebo behám tak ma strašne bolia (a nie nerobím to zle :D) chcem si objednať z tejto... Otvor fórum »
21. 3. 2014 17:48
13
Je mi na chuja
Stale sa mi toci hlava, niekedy nevnimam okolie a podlamuju sa mi nohy. Ked som vystupoval z vlaku kebyze ma spoluziak nezachyti tak skoncim hubou prilepenou k nastupistu. Neviete cim to moze byt? Este sa mi to.... Otvor fórum »
21. 3. 2014 17:12
26
Now or Never
Okej, zoberte si chalani/baby svoju odvahu a pozvyte osobu po ktorej túžite von alebo do kina :) Nič tým nestratíte. Ja som to skúsil a Í ZÍ :) :) Otvor fórum »
21. 3. 2014 15:15