Diskusie - 2217. stránka fóra
Magic the gathering offline
Zdravím mohli by ste mi poradiť nejaké hry offline ktoré sú podobné Magic the Gathering ? Otvor fórum »
9. 4. 2014 16:32
6
Vtipný inzerát
ahojte, kebyže máte napísať vtipný inzerát na tému nepolievaná rastlina, čo by ste do toho napísali ? Otvor fórum »
9. 4. 2014 16:31
11
šialenosti ,,,,.
čítala som jeden blog ktorý ma dosť zaujal bolo v ňom niečo také že každý človek robí volačo šialené alebo zvláštne a nikomu inému to nepovie :P napríklad či to je, že celý týždeň počúva tú istú pieseň a... Otvor fórum »
9. 4. 2014 16:10
1
Sprej na pirsing
Ahojte, neviete kde zozeniem sprej na pirsing Easy Pirsing Spray. Je bielej farby aj s modrym. Povedali mi v pirs. studiu, že je aj v lekarni. Dnes som bola vc lekarni Max, a... Otvor fórum »
9. 4. 2014 16:10
39
Zajtra si vyberáme semináre
Ahojte. som zufala prosím o radu. Neviem či ísť na medicínu, neviem či by som to tam zvládala, či by som sa chcela 6 rokov iba učiť a nemať na nič čas. Alebo rozmýšľam ísť... Otvor fórum »
9. 4. 2014 15:50
22
Nejaké lacné ubytovanie v zaujímavom meste? Tipy na výlet.
Chceli by sme ísť s priateľom na nejaký víkendový výlet niekam, kde sa dá voľačo pozerať, do nejakého zaujímavého historického mesta alebo tak. Lenže financií máme málilinko a tak mi napadlo spýtať sa - nepoznáte náhodou niekto... Otvor fórum »
9. 4. 2014 15:35
2
Gsmart rio r1
čaute kamaráti chcel by som si úpiť tento mobil ale ešte by som sa vás chcel opýtať aký je tento mobil aby som neurobil chybu. Otvor fórum »
9. 4. 2014 15:26
1
2014/2015 UKF
prihlasila som sa na ukf presnejsie na prirod. fakultu a este stale mi nic neprislo tak sa pytam ci vam hej... Otvor fórum »
9. 4. 2014 15:12
6
Tea cup pudel
Vedeli by ste mi niekto poradiť, chovnú stanicu alebo niekoho, kto chová tieto psíky? Prosím len seriózne a nie mudrovanie, že prečo takýto a nie iný... :-D Viem, prečo chcem práve tohto psíka. ... Otvor fórum »
9. 4. 2014 14:23
12
Tazka hlava zo skoly
Chodím na gymnázium a zo všetkého si robím tazku hlavu... Najviac ma trápia známky. Velmi sa snazím a predsa to nevychádza, nemám dobré známky, minuly polrok sa mi darilo ale teraz uz viem ze vysvedcenie nebude... Otvor fórum »
9. 4. 2014 14:06
13
Predstavivosť
Zdravím mohol by mi niekto poradiť ako si zlepšiť predstavivosť ? Keď pri kreslení kopírujem niečo tak sa to podobá celkom no keď mám niečo vymyslieť z hlavy tak už je tam problém... určite sa s tým dá pracovať... Otvor fórum »
9. 4. 2014 12:45
71
Čo by ste robili?
čo by ste robili, keby že zistíte, že si vaša priateľka/priateľ píše s nejakým kamarátom/kamarátkou, ale nie normálne veci, ale veci typu že aké by bolo super, keby ležali teraz spolu v posteli, a... Otvor fórum »
9. 4. 2014 10:02
53
Tetovanie
skusal niekto tetovanie ihlou sam seba? pripadne bol by niekto ochotny to skusit..:3? Otvor fórum »
9. 4. 2014 01:04
45
Teória veľkého tresku- obľúbená postava
čawte, tí čo poznáte tento seriál, ktorú postavu z neho máte obľúbenú??? ja osobne mám najradšej Sheldona :) Otvor fórum »
8. 4. 2014 23:16
21
Bar Brothers
Zdravím, nikde som to tu nenašiel a chcel by som sa opýtať či niekto pozná túto skupinu ľudí prípadne či sa tomu venujete. Chcel by som to skúsiť a ak sú tu nejaký fanúšikovia tak mohli by sme... Otvor fórum »
8. 4. 2014 22:02
66
SEX alebo JEDLO ?
Zoberte si situciu že by ste si museli vybrat jednu z tychto 2 možností. a) mohli by ste jest cokolvek a hocikolko na zemi načo by ste mali len chut trebars sladkosti , keksy, mastne jedlla no... Otvor fórum »
8. 4. 2014 21:51