Diskusie - 2156. stránka fóra
5Email
Nepoznáte nejaký program alebo niečo, že keď tam zadám viac emailov tak to potom rozošle všetkým. Nechcem také jak je na gmaili že do jednej správy všetkým ale každému jednému zvlášť Otvor fórum »
4. 5. 2014 20:49
8
Parfem
Aký je váš obľúbený parfem a obľúbený na opačnom pohlaví ? Ps. Milujem mužský parfem Dior fahrheit 32 ten biely a chcem sa opýtať ak ho niekto pozná, v ženskom prevedeny nieje ? :D Otvor fórum »
4. 5. 2014 20:46
25
Aký je najväčší problém školstva?
Kde máme najväčší deficit? Ak sa nudíte, prečítajte si môj postreh na túto tému - http://moje. hnonline. sk/node/15033 Otvor fórum »
4. 5. 2014 20:21
10
Sny
taka otázočka :D môžu sa sny stať skutočnosťou? :D alebo aspoň tomu veríte? :) Otvor fórum »
4. 5. 2014 20:21
20
Pesnička o kamaratstve
poznáte niečo ? najlepšie niečo modernejšie, s textom v štýle napr. I ll there for you (zvučka priateľov) Otvor fórum »
4. 5. 2014 19:30
22
Dievčenské idoly
chalanim mám jednu otázku pre vás :) ako beriete to, že vaša baba má za idola napr. Justina Biebera, alebo One direction... vadí vám to? alebo to vôbec neriešite? :) ... ... Otvor fórum »
4. 5. 2014 19:19
12
Cestovanie po svete /zadarmo ??/
uz som pozeral par stranok kde sa hovori ako sa da cestovat po svete "zadarmo" ide o to ze bud robite dake dobrovolnicke prace alebo akoby vymenny turista zaujimalo by ma ci mate dakto skusenosti s dacim... Otvor fórum »
4. 5. 2014 18:47
32
Praskanie/pukanie kostí
čaute, myslíte si že je normálne praskanie kostí ? mám taký problém, dokonca je to už zvykom , že si niekoľko krát za deň popukám všetky kĺby v tele (prsty na rukách, zápästia , krk... Otvor fórum »
4. 5. 2014 18:18
5
Lecithin a vaše názory
Uziva tu niekto lecithin? na pamat a tak.. funguje? ja som cital ze praveze je stoho derava pamat a tak preto chcem vediet vase nazory.. Dik.. a pomaha aj na bolest hlavy? a co Piracetan,... Otvor fórum »
4. 5. 2014 18:01
184
33
Písanie knihy
Prosím Vás napíšte mi všetko čo viete o písaní knihy. Ak máte nejaké skúsenosti ešte lepšie. Potreboval by som vedieť či sa oplatí vôbec napísať knihu, na akú tému by som mal písať(mňa osobne... Otvor fórum »
4. 5. 2014 17:32
6
Bolesť hrdla
Ako sa rýchlo zbaviť bolesti hrdla? Čo vám najlepšie pomáha? :) (viem že na to bolo veľa fór ktoré som nenašla a keď to napíšem do googlu tak mi tam vyhodí milión vecí ale aj tak sa pýtam) Otvor fórum »
4. 5. 2014 17:11
14
Rozchod
Ahojte, urcite viaceri z vas ste uz zazili rozchod zo svojou laskou, zaujimalo by ma ako ste sa z toho dostali, co ste robili po rozchode a ako dlho vam trvalo kym ste sa z toho dostali. Otvor fórum »
4. 5. 2014 16:47
36
Nie je zo mňa až tak "PAF"
Ako sa správa chlap ak je z vás paf? Bude chlap milý, pozorný, bude si s vami každý deň chatovať, bude vám likovať fotky, nebude pri vás fajčiť, piť, nadávať? Je to málo, ... Otvor fórum »
4. 5. 2014 16:30
28
Seriály
Ahojte, poraďte mi dakto nejaký dobrý seriál... žiadne Vampire diaries a podobne :D Otvor fórum »
4. 5. 2014 16:15