Diskusie - 2142. stránka fóra
15
Kamarátka alebo hmm,,. ani neviem ako to nazvať
mám problém so spolubývajúcou, kamarátkou. skrátka ona si robí také nároky na mňa, že cez víkendy musím byť len s ňou a s nikým iným... samozrjjme, že nie som, ale tie nadávky a výčitky čo... Otvor fórum »
10. 5. 2014 22:51
2
Henna tattoo
Chcela som sa spýtať či nepoznáte niekoho kto na Slovensku robí tetovanie henou , poprípade nejaké štúdio kde alebo webstránku kde sa dá henna kúpiť? Za všetku pomoc vopred ďakujem. Otvor fórum »
10. 5. 2014 22:36Na skle malovane - Hory, doly (pesnička)
Hello. Nevedel by mi niekto spraviť instrumental? :) http://www. youtube. com/watch?v=SupSchdqKEg Otvor fórum »
10. 5. 2014 22:16
38
Mali by sa zrušiť hranice štátov?
Myslíte si, že by sa mali zrušiť hranice štátov? A ľudia by sa slobodne mohli rozhodnúť, kde chcú žiť? Napr. @rayennn by sa presťahoval do Ruska, niekto iný do Ameriky, niekto do Ázie... Každý... Otvor fórum »
10. 5. 2014 22:11
37
Stratili ste niečo čo ste mali fakt radi? (PREDMET)
Stratil som svoj obľúbený motýlik, britský taký aký už v živote nikde nezoženiem, dokelu a fakt ma to štve, hľadal som ho už všade ... Otvor fórum »
10. 5. 2014 21:30
5
Z make-upu sa mi robia vyrážky
Má niekto podobný problém alebo riešenie? Proste som začala prednedávnom používať make-up aj keď má čistú pleť kvôli tomu že som dosť bledá a tvár mám dosť akoby flakatú.. sem-tam červená, sem-tam bledšia, sem-tam tmavšia a tak. ... Otvor fórum »
10. 5. 2014 21:00
47
Otázka pre chalanov čo sa týka výšky dievčat
zdravím , chcem sa spýtať chlapcov že vadilo by vám keby ste chodili s dievčaťom ktoré je vyššie od vas ? ked hej , prečo ? a naopak , prečo radšej by ste brali nižšie dievča od... Otvor fórum »
10. 5. 2014 20:33
4
Tričká
Poradíte mi nejakú firmu, ktorá tlačí tričká vo veľkom pre firmy a cena za kus vrátane potlače je trebars 3-4 eurá? (kľudne aj menej :D ) Mám nápady na pár tričiek a chcel by som si otvoriť obchod s... Otvor fórum »
10. 5. 2014 20:27
17
Ani neviem ako to nazvať, ale skúste si to prečítať.
Dlho nad tym rozmyšlam ale ked chcem niečo k tomu napisat, moc mi nejdu pismenka. Ide o to, že už dlhšiu dobu ma trapi jedna vec. Myslite si, že ludia ktori su viac nachylni, ... Otvor fórum »
10. 5. 2014 20:26
17
Hokej s kým s kde ?
S kým pozeráte hokej a kde je najlepšie miesto na pozeranie ? Aspoň podľa vás. Otvor fórum »
10. 5. 2014 18:31
69
Chcem babu :(
čaute všetci.. nemožte mi dať nejaké rady ako si získam babu? ja už mám 17 a ešte som žiadnu nemal.. a neskutočne ma to trápi, lebo som moc dobrý a zaslúžim si ju... proste akože s babami sa... Otvor fórum »
10. 5. 2014 18:26
37
Psychiatria-priemysel smrti
https://www. youtube. com/watch?v=vW0CCxFKHnI&sns=fb tí ktorí ste videli tento dokument, aký mate nazor? Otvor fórum »
10. 5. 2014 18:12
37
Myslíte že Moslimovia začínajúviac sa správať jak ľudia v EU?
Ze ci myslíte že sa Moslimi viac správajú bližšie Európanom? Lebo objaví sa článok ze sa tam čosi "zlepšilo" a o deň z tej istej krajiny ze tam zas ukamenovali niake dievča co sa pozrelo na chalana alebo tak........ Co... Otvor fórum »
10. 5. 2014 18:00
61
Reinkarnácia
Veríte v reinkarnáciu? Má niekto skúsenosť s týmto dejom? :) Dakujem za Vaše odpovede :). Otvor fórum »
10. 5. 2014 17:44
5
Avon lady a podobne
Zdravim, mate skusenosti s pracou avon lady a podobnych firiem? Kolko sa da na tom zarobit? Vdaka Otvor fórum »
10. 5. 2014 17:36
11
Nechce mi otvorit Word
Neviete, prečo, a ako mám odstranit to, že mi nechce v mobile otvorit dokument wordu? Otvor fórum »
10. 5. 2014 17:32Kubuntu mobile
zdravim hladam subor kubuntu mobile preinstaled pre armel omap ten raw alebo img subor lebo si ho chcem dat do telefonu ale linky vo forach kde su aj navody na instalaciu su uz neplatne a v googli sa mi nedari... Otvor fórum »
10. 5. 2014 17:31