Diskusie - 2128. stránka fóra
Hladam film :(
prosim vas ludia, je to drama v hlavnej ulohe hra mlady chalan ktory skonči na vozíčku a jeho snom je zdolat nejaky vrch nejaku horu, viem ze v tom filme bude na streche uz na vozičk a bude... Otvor fórum »
15. 5. 2014 22:18
69
Priateľ sa do mňa nevie dostať
Ahojte, mám menší (väčší) problém... s priateľom už chodíme dlhšie a rozhodli sme sa, že sa spolu vyspíme. ale aj po hodinovej predohre sa do mňa nedokázal dostať a mňa to dosť bolelo? mali ste... Otvor fórum »
15. 5. 2014 21:57
8
Roztok na šošovky
máte niekto skúsenosti s týmto roztokom? :) http://tovar. zlacnene. sk/roztok-na-kontaktne-sosovky-visiomax-804587/ niekto mi povedal že zle dezinfikuje :D a keďže maju akciu :DD tak chcem vyskušať ale azse nechcem si ho kupiť a budu ma hrýzť oči :) Otvor fórum »
15. 5. 2014 21:53
3
Zápis prvákov, FM UK
Ahojte, môžu mi povedať nejakí minuloroční aj terajší prváci na FM UK, kedy bol zápis prvákov? Lebo dnes mi prišiel list z euby, že tam je zápis 28. 6. , a to mi doosť skomplikovalo plány... Otvor fórum »
15. 5. 2014 21:25
9
Meranie-Hodina
Podľa vás o koľkej hodine cez deň by sa mal človek meriať? Lebo rozdiel medzi výškou ráno a večer je 1 až 4 cm. Otvor fórum »
15. 5. 2014 21:23
4
Voda pod displejom
Čaute..potrebovala by som trošičku radu... mám taký problém že keď som raz mala v taške mobil a flaška bola zavreta a neviem prečo sa mi tam dostala voda......je tam taka spiralovita cisra v strede displeja nie je moc vidno, ale... Otvor fórum »
15. 5. 2014 21:14
23
Nájde sa dobrá duša ?
Čauté, prosím vás, nechce sa vám skúsiť vypočítať jeden z príkladov, ktoré sem dole vypíšem, a poslať mi to, len aby som videl ten postup a tak, musím vypočítať asi 20 príkladov podobných, ... Otvor fórum »
15. 5. 2014 20:17
13
Poraďte PC hru.
Ahojte... hľadám nejakú novšiu hru v ktorej ide v podstate o lov zvery... možno to znie čudne ale strašne ma bavia hry v ktorých napr. s lukom alebo kušou lovíte zvery a tak... Ak poznáte takú hru... Otvor fórum »
15. 5. 2014 20:14
6
Z windows XP na osmičku
Ahojte, vedel by niekto poradiť alebo pomôcť.. mám na PC naištalovaný windows XP, lenže ten sa ruší a prebieha aktualizácia na osmičku.. PC je starší typ... chcela by som vedieť, či mi bude PC fungovať aj... Otvor fórum »
15. 5. 2014 20:05
5
Názov vlastnej firmy
čaute máme do školy vytvoriť projekt ako názov svojej firmy niečo ako s. r. očka a napísať tam čo tá firma bude robiť , zamestanncov ..... a neviem nejaký vtipný názov vymyslieť :D Nemáte nejaké nápady ? Len aby... Otvor fórum »
15. 5. 2014 19:57
4
Búračka
dnes som pri cúvaní nabural druhému do auta ... jeho škoda prasknute zadne sklo a náraznik oškrety, spísali sme všetko, aj na poistovni to je ... má niekto skúsenosť do akej miery či do plnej to... Otvor fórum »
15. 5. 2014 19:14
41
Neprijatý na školy, čo s tým?
Chcel by som sa spýtať, čo sa deje, ak ma neprijali ani na jednu strednú školu, ktorú som si vybral..... čo sa robí? Aký je postup?? ďakujem za NORMÁLNE odpovede. Otvor fórum »
15. 5. 2014 19:11
9
Angličtina SOLUTION
Ahojte prosím vás ak má niekto test z piatej lekcie solution intermediate prosim hodte mi ho sem alebo link kde ho stiahnem ..... na nete je len z prvej edicie knihy lenze mame tu druhu ediciu a tu som nenasla... Otvor fórum »
15. 5. 2014 19:10
27
Madarizacia?
Suhlasili by ste s madarizaciou slovenska za predpokladu ze by sa vyznamnejsie zlepsili zivotne podmienky pre obyvatelstvo (boli by lacnejsie potraviny , plyn , benzin atdd) a by sa zvysil plat asi o 20% oproti povodnemu... Otvor fórum »
15. 5. 2014 18:47
3
Win 7 zmena jasu
Zdravím, preinštaloval som si win 7 home na win7 ultimate všetko ide ako má len pri zmene jasu je problém nejde ho zmeniť. Tento problém malo viac ľudí ale nikde som nenašiel riešenie ak by niekto poznal efektívne... Otvor fórum »
15. 5. 2014 18:44
2
66
Zda sa mi to alebo je to pravda?
Preco mam dojem, ze zeny, o ktore mam zaujem, ma nechcu a zeny, o ktore nemam absolutne ziaden zaujem, idu po mne? Takisto preco zeny o ktore mam sice zaujem, ale som absolutne chladny,... Otvor fórum »
15. 5. 2014 17:36
7
Vysledky prijimacich skusok
kde mam najst vysledky prijímacích skusok na stredne skoly ? Otvor fórum »
15. 5. 2014 17:33