Diskusie - 2122. stránka fóra
10
Ako získať štipendium?
Prosím Vás poradili by ste miako získať štipendium keď chcem ísť do zachraničia do školy a do hosťovskej rodiny? Viem že sa to dá ale neviem ako znížiť cenu, ceny tých jazykových pobytov sú mimoriadne drahé až 4. 000€... Otvor fórum »
18. 5. 2014 14:37
6
Futbalový prestup
Ahojte, nejaké rady čo sa týka kondičky ? .. za dva mesiace by som mala prestupovať do prvoligového týmu a vzhľadom na to, že mám slabú astmu, tak potrebujem zlepšovať a udržiavať si kondičku pravidelne.. tréningy sa... Otvor fórum »
18. 5. 2014 14:33
51
Čo najradšej kreslíte?
Ahoj ľudia, len tak z nedeľnej kratochvíle by ma zaujímalo, čo najradšej a teda aj najčastejšie kreslíte? U mňa to budú zrejme ruky, portréty a drapéria... P. S. och, a budem... Otvor fórum »
18. 5. 2014 13:06
3
AVON
Ahojte. Chcela by som vedieť či si niekto objednal z Avonu ten vyrovnávač vlasov počas sušenia. Funguje to? Oplatí sa mi to objednať? Otvor fórum »
18. 5. 2014 12:50
14
Trvalé vyrovnanie vlasov
Ahojte, mám kučeravé vlasy, ktoré si skoro každý deň žehlím. Chcem si ich dať natrvalo v kaderníctve narovnať, ale brazílsky keratín nechcem, lebo na to nemám peniaze :D ževraj je niečo také, ako trvalá... Otvor fórum »
18. 5. 2014 12:35
11
Grécko, Práca/brigáda na mesiac (alebo kľudne aj iná destinácia)
Ahojte, chcela by som vedieť či náhodou niekto z vlastnej skúsenosti, okolia atď nevie či sa dá zohnať práca, brigáda v Grécku "len tak" na taký mesiac.. Bez agentúry, žeby som proste obehala reštiky, bary, obchody.. Nikdy som... Otvor fórum »
18. 5. 2014 12:10
11
Kúpa notebooku
ahojte... potrebovala by som od vás poradiť. Chcem si kúpiť notebook ktorý budem využívať hlavne na strednú školu- prihlásila som sa na odbor grafik digitálnych médií, a vôbec netuším aký notebook by bol pre mňa dobrý,... Otvor fórum »
18. 5. 2014 11:47
31
Ako dať trefne najako náklonnosť?
Nejaké originálne nápady ako prejaviť náklannosť opačnému pohlaviu ak je to situácia , v ktorej toho dotyčného nestretávam moc často , nemá FB a nemáme blízky vzťah. Otvor fórum »
18. 5. 2014 11:33
3
Neprijatie na SPŠ
Neprijali ma na SPŠ kde som si podal prihlášku brali tam 30 žiakov do jednej triedy (je len 1 trieda) ja som bol 28 pod čiarou oplatí sa teda odvolanie? Odbor mechatronika. A kedy mám dať odvolanie? Na stránke... Otvor fórum »
18. 5. 2014 11:23
5
PS Vita
Oplatí sa kúpiť? Poprípade napíšte plusy a mínusy, vopred ďakujem :) Otvor fórum »
18. 5. 2014 11:15
4
Wartner na kurie oká
Ahojte, používal som wartner na kurie oká mal som asi 8 na boku brucha a oni zmizli ale vytvorili sa mi jazvy alebo take no proste kyselina my vyžrala kožu a je to take fialove má s tým niekto... Otvor fórum »
18. 5. 2014 02:56
4
Univerzita vo Valencii - Španielsko
Ahojte... Idem na ERASMUS, študovať po španielsky na univerzitu vo Valencii v Španielsku.... Kto tam bol? Nejaké zážitky, rady, poznatky, tipy ako tam prežiť? :D Otvor fórum »
18. 5. 2014 00:18
33
Strojček na zuby po 18tke- cena
Ahojte, viem, že táto téma je už veľmi otrepaná a bola tu už viackrát spomínaná. Potrebovala by som strojček na horné zuby. Som si vedomá, že si ho budem musieť platiť sama, keďže... Otvor fórum »
18. 5. 2014 00:01
13
Cigarety, alkohol v lietadle
Ahojte, chcem sa vás opýtať, či náhodou neviete, koľko kusov resp. kartónov cigariet a fliaš alkoholu si môžem zobrať do lietadla ak letím cez spoločnosť Ryanair do UK a mám dokúpenú aj 15kg batožinu čiže spolu... Otvor fórum »
17. 5. 2014 23:24
46
Rezanie
Mohli by ste mi opísať prosím rezanie žiletkou? Dôvody, ako to začne, prípadne ako k tomu ľudia prídu, aký je pri tom pocit. Všetko do detailu. Nepotrebujem názor, či je to zlé alebo dobré. Otvor fórum »
17. 5. 2014 23:03