Diskusie - 2095. stránka fóra
4
Zmena autoškoly
Zdravím, robím si autoškolu (mám trenažér a pár jázd za sebou) a môj inštruktor zrazu začal byť ku mne strašne nepríjemný a navyše jediný termín jazdy ktorý mi ponúka je v sobotu o 10:00 (mne sa v sbotu nikdy... Otvor fórum »
30. 5. 2014 17:59
48
Veríte v lásku na prvý pohľad?
naozaj existuje, alebo je to len ľudská naivita? Otvor fórum »
30. 5. 2014 17:30
5
Súbory z pokazeného ntb
Čaute, mám taký malý problém, pokazil sa mi notebook, tak som si kúpil nový, ale na starom notebooku mám strašne veľa prác do školy, poznámok a mrrrrrrrrte veľa celých sérií jednotlivých seriálov (a všetci viete... Otvor fórum »
30. 5. 2014 17:29
11
Má byť chladnička hlučná?
Chcem sa spýtať, kúpili sme nedávno kombinovanú chladničku, no v porovnaní s tou starou ktorú v tichu nie je vôbec počuť, táto je hlučná, keď vojdete hneď si to všimnete. Máte skúsenosti? Je nejakým spôsobom... Otvor fórum »
30. 5. 2014 16:45Stredná škola
Prosím vie mi niekto poradiť dobrú strednú školu v trenčianskom kraji? Osobné skúsenosti, kvalita vzdelania, ? Ďakujem Otvor fórum »
30. 5. 2014 16:34
11
Citalec
Ahojte mozem si dat hlohovy caj ak som si dal dnes citalec ? inak citalec normalne neuzivam len dnes som si dal citalec 10mg jednu tabletu rano lebo som cítil stres a napetie . Inak neuzivam ani... Otvor fórum »
30. 5. 2014 15:02
5
Film s tematikou plávania
Čaute, nepoznáte niekto náhodou film v ktorom sa chcel jeden chalan utopiť tuším ale nakoniec sa mu to nepodarilo ale začal plávať a bol nakoniec z neho profesionál? :D lepšie ten film popísať neviem... takto mi to popísala kamoška....:D...... Otvor fórum »
30. 5. 2014 14:55
2
Tablet
Potrebujem co najskor predat graficky tablet, mam uz inzeraty na bazosi a na bazare ale odtial to zrejme nikto kupovat nebude. Neviete o nejakych strankach kam to este mozem dat a kde je aka-taka sanca ze to niekto... Otvor fórum »
30. 5. 2014 14:38
1
SZU - Fakulta zdravotníctva BB
Chcem sa opýtať, nevie niekto náhodou, či na Fakulte zdravotníctva v Banskej Bystrici, pri odbore Ošetrovateľstvo existujú nejaké podklady na prijímacie skúšky. Ďakujeem :) Otvor fórum »
30. 5. 2014 14:12
29
28
Hlasujte v ankete Homofób roka 2013
po roku je to tu zas :) anketa: http://www. ludskeprava. sk/homofob/ nominovaní na anticenu: http://www. ludskeprava. sk/nominovani-na-anti-cenu-homofob-roka-2013/ Otvor fórum »
30. 5. 2014 13:59
9
Filmy
Ahojte, viete mi poradiť nejake dobre stranky na online filmy zdarma ? :) ďakujeem Otvor fórum »
30. 5. 2014 11:01
13
Make-up zjednotenie pleti
Ahojte, Vedel by mi poradit niekto make-up? potrebujem ho hlavne na zjednotenie pleti + prekrytie malych nedokonalosti. Mam suchu plet svetlejsieho odtiena, preto by som chcela poradit nejaky make-up hlavne bez takych tych oranzovych odtienov :) A v... Otvor fórum »
30. 5. 2014 09:39
9
YES! Angličtina - Nová Maturita - B1
Čaute. Nechcel by niekto kúpiť túto knihu? Pokiaľ budete maturovať z anglického jazyka, tak to je asi najlepšia príprava. Knihu som si kúpil asi pred 3-4 mesiacmi, ale takmer som ju nepoužíval. Cena v obchodoch... Otvor fórum »
30. 5. 2014 08:27
6
Vypracovane statnicove otazky, stavebna mechanika SvF STU
Ahojte... potreboval by som vypracovane statnicove otazky zo stavebnej mechaniky na STU..Ja tam nestudujem, ja ich potrebujem na prijmacky... Bol by som velmi vdacny, a odmena je ista :) Otvor fórum »
30. 5. 2014 07:10
31
Literárne postavy
Ktorá literárna postava sa vám najviac vryla do pamäti, je pre vás spriaznenou dušou, a často na ňu spomínate? Otvor fórum »
30. 5. 2014 00:35