Diskusie - 2079. stránka fóra
2
PROSÍM O POMOC
Zdravím. V pondelok sa chystám na prijímačky na Univerzitu Mateja Bela - Právnická fakulta. Vie mi niekto poradiť, čo sa mám učiť, resp. opakovať na prijímačky? Či sa mám zamerať na nejaké veci, ... Otvor fórum »
6. 6. 2014 16:40
7
Sosovky
ked som chora (boli ma hrdlo, kaslem, soplim) uz druhy den... nemozem teraz nosit sosovky?? Otvor fórum »
6. 6. 2014 16:10
6
Názov Pesničky
Ahojte. Potreboval by som zistil názov jednej pesničky. Všetko čo viem je, že vo videoklipe su dve baby, ktoré vykradaju reštaurácie, banky. Nakoniec sa zisti že su lezby a nakoniec jednu zastrelia. Ak... Otvor fórum »
6. 6. 2014 16:08
14
Zažité bitky
Mohli by ste sem ľudia popísať aké bitky ste v živote zažili či už ste sa bili vy alebo ste len videli bitku ktorá vám utkvela v pamäti. Myslím si že v každom meste sa udialo milión bitiek a... Otvor fórum »
6. 6. 2014 16:07
7
Leto za Dverami
Leto je za dverami, coskoro sa skonci skola a pridu vytuzene prazdniny pretooo... Nezabudnite na : http://celebrate80s90s. com/ :) vypekacky s Hoffom :) Grape fest & Topfest, Uprising Tie zo zahranicia... Otvor fórum »
6. 6. 2014 14:57
7
Pamätovka
čo mám robiť ked mi nechce prijať pamä ťovku z nokie do mobilu LG 500??? ked ju dám formátovať..napíše mi že zlyhalo... neviete mi niekto poradiť? Otvor fórum »
6. 6. 2014 14:04
7
Sfilmujeme TVOJU poviedku
POZOR POZOR: vyhlasujeme konkurz poviedok pod názvom MOJA POVIEDKA. Hľadáme námet na adaptáciu pre krátkometrážny film (max 15 minút), ktorý sa bude realizovať na jar 2015. Ak máte zaujímavú poviedku, krátku novelu alebo iný krátky literárny... Otvor fórum »
6. 6. 2014 13:14
4
EUBA Príjímačky z Matematiky,,,,
Chcem sa len spýtať budú na prijímacích skúškach z Matiky nejaké vzorce ale nie?? Otvor fórum »
6. 6. 2014 12:15
8
Prijímačky psychológia
Ahojte, neviete mi niekto povedať, ako vyzerajú prijímačky na psychológiu TRUNI / UNIPO na Mgr. stupeň ?? prípadne psycho Bc. stupeň TRUNI externe ? :) Otvor fórum »
6. 6. 2014 10:35
13
Kto dnes ide na Deorra? :)
dnes Deorro v Ministry Banska Bystrica hrozne sa tesim kto este ide? a odkial az pridete? Otvor fórum »
6. 6. 2014 10:33
4
Pesnička :D
Neviete názov pesničky myslim že ju spieva Flori da... a na začiatku je melódia Titanic alebo tak nejak :D diky :D Otvor fórum »
6. 6. 2014 10:22
67
Ktorá choroba je podla teba najstrašnejšia s najhroznejšími príznakmi?
podla mna je to choroba motýlích krídel http://www. sazch. sk/zriedkave-ochorenia/article/555 dačo strašné a tiež besnota je hrozná Otvor fórum »
5. 6. 2014 22:48
15
Priprava na gymnazium
Ahojte :-) v septembri idem na gympel mam cca hodinu cesty a dost z toho peso. Nechcem mat tazku tasku (hlavne v lete) a rozmyslal som nad karisblokom namiesto zositom na kazdy predmet. ... Otvor fórum »
5. 6. 2014 22:38
10
Matfyz niekto ?
haloo ludia, je tu niekto z matfyzu a naozaj ze dobre ovlada matiku ? chcela by som sa len nieco spytat :) diks Otvor fórum »
5. 6. 2014 21:12
70
Zlozvyky
Aký je váš najhorší zlozvyk a ako sa ho pokúšate zbaviť (resp. ako ste sa ho zbavili) ? Otvor fórum »
5. 6. 2014 20:57
4
Prijimacie konanie UMB
Ahojte, v pondelok idem na prijimacky UMB, Banska Bystrica - pravnicka fakulta. Je tu niekto kto tiez? prip. ina fakulta na UMB ... Potrebujem poradit - len teraz som zmaturovala a co mi prisla pozvanka... Otvor fórum »
5. 6. 2014 20:47
3
UPJŠ psychológia
Ahojte, v pondelok mam prijimacky na UPJS na psychologiu, prosim vas, aky typ testu sa pise? Kruzkovaci ci sa musi dopisovat? Je tam cela bio cloveka? Otvor fórum »
5. 6. 2014 20:30