Diskusie - 2055. stránka fóra
10
Ubytovanie v Bratislave
Ahojte, nedostala som internát v Bratislave a zháňam si ubytovanie buď na internáte, ak niekto náhodou dostal, ale z nejakých dôvodov ho nepotrebuje, alebo nechce tak ja by som ho brala. Prípadne môže byť... Otvor fórum »
16. 6. 2014 23:51
3
UPJŠ FF vs. FF na UNIPO systém a jazyk
Prosím vás, ak máte skúsenosti alebo ste študovali (alebo aj študujete) na jednej z týchto škôl cudzie jazyky napíšte. Zaujímal by ma systém školy a celkový prístup k študentom. Ďakujem Otvor fórum »
16. 6. 2014 23:34
7
Vojenská vysoká škola
Zdravím :) chcela by som sa opýtať ak máte niekto skúsenosti alebo ak by ste mi vedeli povedať, že ak by som chcela ísť na akadémiu ozbrojených síl do Liptovského Mikuláša či by to bol problém keďže nemám slovenské... Otvor fórum »
16. 6. 2014 23:16
26
Batoh na strednu skolu?
Aky mate nazor na batoh (dakine prom ) na strednu skolu? Vsetci si beru kabelky len mne sa to nejak nepači :-D dakuhem za odpovede :-) Otvor fórum »
16. 6. 2014 23:06
11
UPJŠ/TUKE- Jedlíkova 9
Ahojte. Je tu niekto z Vás, čo je v prvom ročníku alebo čo ide teraz do prvého na UPJŠ. Pretože, chcem ísť na intrak na Jedlíkovu 9, ibaže ten intrak je pre techniku, nie... Otvor fórum »
16. 6. 2014 22:20
30
Môže učiteľka zobrať žiakovi tic tac?
Tak v škole mal jeden kamarát tic tacy a rozdaval (par dementov ich zacalo hadzat po okoli). No a tak by ma zaujimalo môže učiteľka proste prísť a povedať mi aby som jej ho dal a začať mi nadávať... Otvor fórum »
16. 6. 2014 21:26
7
Cipova karta sad mhd
Mam cipovku z Kosic a idem do BA tam nebude platit na mhd sad a pod? Otvor fórum »
16. 6. 2014 21:17
6
Rada ohľadom mobila !
16. 6. 2014 21:12
5
Hudba k reklame na auto
Ahojte, potrebujem pomoc ! :D .. hľadám hudbu k reklame na auto - no nepamätám si o aký typ/značku auta šlo v tej reklame ... Je to skrátka auto napchaté mladými ľudmi, myslím, že... Otvor fórum »
16. 6. 2014 20:40
4
Sx4
Zdravím. Mám suzuki sx4, a mám tam vstavané rádio, chcel by som sa spýtať či by mi tam išlo vymeniť toto rádio? Mám presne takéto rádio https://www. google. sk/search?q=sx4+interier&sa=X&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=mDefU-idDcv8ywPCs4HQDg&ved=0CB0QsAQ&biw= Otvor fórum »
16. 6. 2014 20:31
8
Pomóc :/
Je tu niketo kto študuje fyzioterapiu? Do konca tyzdna si mam vybrat vysku a po hlave mi beha manažment, pedagogika a fyzioterapia... neviem si vybrat co je lepsie.. studuje to niekto? Otvor fórum »
16. 6. 2014 20:29
30
Noaco
Dneska mi moj otec povedal jednu zaujímavu myšlienku, citujem: " človek sa do teba zamiluje väčšinou vtedy, ak zistí že si do nho zamilovaná ty...." Čo si o tom vy myslíte? Otvor fórum »
16. 6. 2014 20:26
9
Filmy o móde a pod.
Poraďte nejaké filmy o móde alebo kde sú ženské riadne mrchy :D kľudne aj komédie, vďaka :) Otvor fórum »
16. 6. 2014 20:24
2
FB-nastavenie
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť ako vypnem na Facebooku tie minúty, ktoré sa zobrazujú pri tom mobile, pri mojom mene v pravo dole (ked si nejaký moj kamarát rozbalí zoznam priatelov), ukazuje to koľko času... Otvor fórum »
16. 6. 2014 20:00
9
Mikrovlnka
Ahojte v poslednom case si zohrievam jedlo nie na panvici ale v mikrovlnke . Teda ak si vyberem zamrazene zemiaky a krevety tak si ich dam najprv do teplekj vody a potom ich zohrievam v mikrovlnke az dokial... Otvor fórum »
16. 6. 2014 19:13