Diskusie - 2023. stránka fóra
29
Optimal - začínam s rapom
https://www. youtube. com/watch?v=7WDm8J7-phQ Pozrite a ohodnotte :) začínam s rapom chcel by som počuť váš názor beriem všetko :) . priravujem album mixtape Som vďačný a cením každý názor/radu.. Pozrite aj ďalšie video na... Otvor fórum »
29. 6. 2014 23:13
38
Má niekto problém "odmilovať sa" ?
Keď sa vzťah ukončil za určitých okolností, mali ste problém , alebo cítili ste že síce sa vám niekto ďaľší páči (alebo aj viaceri/é) , ale nemilujete ho alebo nedokážete ho mať tak radi/y ako ste mali radi/y... Otvor fórum »
29. 6. 2014 22:30
42
Facka,,.
o facke je známe že je dosť ponižujúca.. hlavne ak je to na verejnosti, a od ženy..dostali ste už niekedy facku? ak áno začo a ako ste reagovali :) Otvor fórum »
29. 6. 2014 22:27
1
Seriál- Sexi špinavé prachy
Ahojte, neviete niekto kde by som si mohla pozrieť alebo stiahnuť seriál sexi špinavé prachy/dirty sexi money ?? Otvor fórum »
29. 6. 2014 22:04
16
Odstranenie znamienka
Ahoj chcel by som si dať odstrániť znamienko. Mam 15 a neviem či by mi ho odstránili v mojom veku, totižto otec tvrdí že nie. Otvor fórum »
29. 6. 2014 22:04
9
ISIC zľava
Ak idem vlakom z Bratislavy do Prahy platí či neplatí mi študentská zľava ? Preto že keď mi tetka na železnici povedala že platí iba v rámci slovenska prišlo mi to divné kedže to má byť "international student identity card"... Otvor fórum »
29. 6. 2014 21:56Brigáda v Belgicku, Brusel, Mechelen
caute, prosim vas chcela by som sa popytat ak nahodou niekto mate skusenosti s pracou v Belgicku, ci sa da najst nejaka manualna brigadka cez leto . . len tak obchadzanim po podnikoch, alebo ci nemate... Otvor fórum »
29. 6. 2014 21:52
2
Voňavky :D
Ahojte, poraďte nejakú voňavku, ktorá dlho vonia a nie je moc drahá :) a ak by sa dalo, tak aj obchod kde ste ju kúpili :) Otvor fórum »
29. 6. 2014 21:26
2
Tanex
nájde sa niekto taký kto rád tancuje , nebojí sa byť na nete a nerobí mu problém chodiť do RA? totiž mám v pláne " založit takú dance group " , tancovať na známe a dobré pesníčky ,... Otvor fórum »
29. 6. 2014 20:15
5
Airbnb a overenie identity
Čaute čo si myslíte o Airbnb a overení občianskeho preukazu? Je to bezpečné? Prípadne nejaké iné alternatívy. S kamarátkou chceme ísť začiatkom septembra do Osla a hľadáme ubytko. Keby ste o niečom vedeli tak poradte... Otvor fórum »
29. 6. 2014 19:45
21
Na akom leveli ste?
caute, birdzaci na akom lvli ste? (popr. ak mas viac informacii o CSS, nemozes ma skontaktovat a prezradit mi nieco viac?) http://oi57. tinypic. com/2eml6o2. jpg Otvor fórum »
29. 6. 2014 19:33
5
Vela studeneho=bolest hlavy
Neviete prečo keď si cucnem veľa ľadovej drte alebo dam naraz vela zmrzliny tak mám takú tupú bolesť ako keby v strede čela? Otvor fórum »
29. 6. 2014 19:32
5
Francúzske slovíčka
Prosím vás, neviete niekto kde by som našla online francúzske slovíčka a ich preklad (angličtina, slovenčina, čeština? Niečo ako CAE v angličtine, pekne taký zoznam, kde by to išlo najlepšie podľa lekcií k učebnici (učebnicu... Otvor fórum »
29. 6. 2014 19:08
21
Depka ?!? Chce to ZMENU?!
Mal tu niekto takú slabšiu chvíľku kde vás nič nebaví a začína sa zamýšľať nad svojím životom ? A pýta sa sám seba.. Otázky typu, nič ma tu nebaví, chcem odísť zo školy, nebaví ma práca,... Otvor fórum »
29. 6. 2014 19:02
2
Brigáda
Skoro som sa spamätala :D Ale myslíte, že je ešte možné nájsť si brigádu na leto? :D Najväčší problém- mám iba 15, a som z Ružomberka Otvor fórum »
29. 6. 2014 18:54
2
UKF Nitra
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto plánuje študovať na fakulte sociálnych vied a zdravotníctva? Konkrétne psychológiu? Ďakujem :) Otvor fórum »
29. 6. 2014 18:51
4
Lietadielka
viete skladať papierové lietadielka? :) mate nejake príhody s nimi? Otvor fórum »
29. 6. 2014 18:39