Diskusie - 2003. stránka fóra
20
Chystá sa tu niekto na Pohodu ?
Nenašiel by sa tu niekto, ku komu by som sa mohla pridať ? Nepodarilo sa mi z mojich priateľov nikoho presvedčiť, pretože zväčša ani nepoznajú skupiny, ktoré tam hrajú a zdá sa im to moc drahé. ... Otvor fórum »
8. 7. 2014 00:12Topánky, nike, pomoc
ahojte, prosím, neviete niekto, čo za su tieto topánky? nike... ? aké? https://www. thehunt. com/the-hunt/DwrNyN-nikeshoes-!!!! Otvor fórum »
7. 7. 2014 23:58
10
Očká :)
trošku divná otázka ale dá sa zmeniť farba očí okrem toho že si dam šošovky ? :D Otvor fórum »
7. 7. 2014 23:31
11
Aktualne vo francuzsku
nenachadza sa tu niekto momentalne vo FR alebo sa nechysta este tento tizden? mam kratku dovolenku od zajtra do konca tyzdna a nemam ziaden plan. ak ma niekto zaujem zajst si niekam sadnut na pivo,... Otvor fórum »
7. 7. 2014 22:53
27
Mate PC? aky?popiste svoj PC
7. 7. 2014 22:40
16
Bojove umenie
Chcem sa zacat venovat nejakemu bojovemu umeniu. Nechcem sa sa fajtovať niekde na ulici, skor by som chcel urobit nieco pre svoje telo a zlepsit si postreh, koncentraciu a sebaovladanie a mozno sa naucit... Otvor fórum »
7. 7. 2014 22:13
1
SPU FEM Internát
Nevedeli by ste mi poradiť, ktorý internát je najlepší? ŠD Mladosť alebo ŠD A. Bernoláka? Ďakujem :) Otvor fórum »
7. 7. 2014 22:12
10
Darček pre sestru
čauko..potrebovala by som poradit čo take kupiť segre. Je o necely rok staršia čiže bude mať 16. Je to tá tipycká mestská teenagerka čo si žije svoj intrákový život daleko od domova, a po víkendoch dospáva až... Otvor fórum »
7. 7. 2014 22:07
32
GoT - najsexi postava
Dlho tu nebolo forum o GoT, tak som sa rozhodol revolucne to zmenit. Kto z GoT je pre vas najsexi? Otvor fórum »
7. 7. 2014 22:02
33
Otec
Stavim sa, že polovici z vas sa to nebude chcieť čitať no aspoň to skusim. Teraz taketo veci vačšinou pišu do "priznani" ale rada by som poprosila o pomoc tu . Hociaku. Ide o otca. Je... Otvor fórum »
7. 7. 2014 21:33
34
Gramatika?
Aký význam má pre Vás gramatika? Lipnete na jej dodržiavaní, inak by sa zrútil svet alebo si viete predstaviť že by všetci písali len tak, podľa seba... Otvor fórum »
7. 7. 2014 21:20
15
AKO MOC
Ako moc by sa zmenil vas zivot, ak by ste vedeli co je po smrti? Ak by ste vedeli napr. ze je nebo a peklo, ze neni nic alebo sa reinkarnujete, co by... Otvor fórum »
7. 7. 2014 20:43
24
Roztahovanie ucha
nevietie mi poradit ?? . roztahovala som si ucho . ale strasne ma to bolelo . potom mi zacalo krvacat a hnisat ... ked som mala roztahovak v uchu mi to nekrvacalo az jak som ho... Otvor fórum »
7. 7. 2014 19:22
7
Vyskumy..
Čo si myslíte o tejto stránke? https://vyskumy. sk/ Funguje to tak, že vy vyplníte dotazníky a postupne získavate body, za ktoré si môžete na tejto stránke niečo kúpiť. Myslíte si,... Otvor fórum »
7. 7. 2014 18:39
7
Make-up na leto
Vedeli by ste mi poradiť make-up na leto pre mastnú, problematickú pleť? :) Otvor fórum »
7. 7. 2014 18:38
75
Co ak neexistuje posmrtny život? co ak po umreti bude proste koniec? - furt mi to vrta hlavou
Posledné dni mi vŕta hlavou myslienka, ze co ak naozaj keď umreme, tak akoby sme navždy zaspaly, proste prestaneme existovat.... Co ak je to tak... ??? Nebojite sa toho? Ja strašne... Asi rovnako jak väčšina... Otvor fórum »
7. 7. 2014 18:35
10
Ubytovanie Londýn
Ahojte, nemáte náhodou odskúšané nejaké fajn, cenovo prijateľné miesto, kde sa uchýliť na pár dní v Londýne alebo jeho blízkom okolí? Ďakujem za tipy :) Otvor fórum »
7. 7. 2014 17:34