Diskusie - 1993. stránka fóra
Nejde pripojit k PC
Zdravim mam HTC One M7 a ked ho pripojim ku kompu tak mi spusti manazera ale ukazuje mi ze "phone not detected" asi preto lebo pocitac ho nacita ako fotak.. neviem preco .. ked tam moj pocitac tak tam je... Otvor fórum »
11. 7. 2014 19:13
66
Aki by mal byt podla teba trest za znasilnenie?
11. 7. 2014 19:05
18
Keby máte možnosť zabiť polovicu ľudstva jedným gombíkom, spravíte to?
- Áno, aj keby to znamenalo, že môžem zomrieť ja a/alebo moja rodina
- Áno, ale len ak by sa to netýkalo mňa a mojej rodiny, kamarátov
- Nie
Hlasuj »
11. 7. 2014 19:04- Áno, ale len ak by sa to netýkalo mňa a mojej rodiny, kamarátov
- Nie
Hlasuj »
12
Marihuana a lenivosť
Zdravím, mám taký problém a chcem vedieť, či som sám. Ide o to, že už to nejaký ten rok pálim a zdá sa mi, že som proste lenivý a nejak si nekladiem ciele, kt.... Otvor fórum »
11. 7. 2014 18:50
3
Potvrdenie o navšteve školy
Zdravím. ako je to prosimvas s tym potvrdenim. Ked chcem ulavu na daniach a skolu mam 220 KM OD BYDLISKA a najmladsie potvrdenie co mam je z decembra, prosim pomozte fakt sa tomu nerozumiem Otvor fórum »
11. 7. 2014 18:46
52
Povinná vojenčina pre chalanov a ženy (áno aj ženy lebo je emancipácia a sú aj vojačky v armáde :P)
- Som za
- Som proti
- Nesúhlasím s emancipáciou, som za aby mali muži povinnú vojenčinu a ženy mali povinné školenia domácych prác
Hlasuj »
11. 7. 2014 18:37- Som proti
- Nesúhlasím s emancipáciou, som za aby mali muži povinnú vojenčinu a ženy mali povinné školenia domácych prác
Hlasuj »
20
Najlepsie VS na Slovensku podla vas?
Mozte dat aj fakultu.. VS, ktora ma uroven aj uplatnenie... ? Ja si myslim, ze Farmacia na UK, ale neviem no... Velku ulohu tu hra aj STU Otvor fórum »
11. 7. 2014 18:23
15
Poloha,,.
Akú najťažšiu, alebo najzaujímavejšiu polohu v sexe ste praktizovali so svojím partnerom/partnerkou? Otvor fórum »
11. 7. 2014 17:48
29
Kto by ste chceli byť ?
Zaujíma ma akým človekom by ste chceli byť, čo by ste chceli dokázať, ako by ste chceli vyzerať.... Alebo či sa vám možno podarilo stať sa človekom ktorým ste chceli byť. Otvor fórum »
11. 7. 2014 17:36
30
Koľko dní vydrží marihuana v krvi?
Ahojte....chcem sa vás opýtať na marihuanu koľko vydrží v krvi keď som hulil pred 4 dnami a predtým pred mesiacom pretože v pondelok idem na marihuanový test krvi... poprípade ako sa dá mierne odstrániť z tela....nechcem očuť žiadne v moči... Otvor fórum »
11. 7. 2014 16:14
5
Textová RPG
Ahojte , nájde sa tu nejaký fanda TExotvého RPG , čo by si rád zahral ? Prípdne ak poznáte nejaké stránky , šup do komentu :)) Ďakujem Otvor fórum »
11. 7. 2014 16:10
4
Bungee jumping vo Vysokých Tatrách
Bungee jumping sa platí na mieste pred zoskokom alebo si musím objednať poukaz cez net? Viete mi niekto poradiť? Ďakujem :) Otvor fórum »
11. 7. 2014 16:02
5
Zabudnuté heslo
Prosím Vás viete mi povedať či sa dá nejako spojazniť notebook od ktorého sa zabudlo heslo od konta ???? je to dosť súrne :( Otvor fórum »
11. 7. 2014 15:43
2
[FairyTail] Taška cez rameno
Neviete nejaký e-shop (kamenný obchod v BA) kde by sa dala kúpiť taška cez rameno (potlač Fairy Tail), ak e-shop tak na dobierku, hľadal som ich veľa ale všetko bolo cez bankový prevod... už si neviem rady... Otvor fórum »
11. 7. 2014 15:41
4
The Backwards
Chysta sa niekto na koncert The Backwards (imitatorov beatles) do Detvy 25 jula? Otvor fórum »
11. 7. 2014 14:47
39
Cestovanie na vlastnú päsť
Je tu niekto, kto už sám vycestoval niekam stopom, prípadne sám šiel bez cestovnej kancelárie niekam do zahraničia. Nemyslím tým okolité susedné štáty, ale niekam ďalej (môj cieľ je Španielsko :D ). Mohli by ste... Otvor fórum »
11. 7. 2014 14:12