Diskusie - 1978. stránka fóra
6
Strojček pre psa
Chcem sa spýtať, poradili by ste mi nejaký kvaitnejší strojček pre psa yorkshira cenovo asi do 100 e . Ale aby to bola komplet sada čiže aj s nástavcami .. Ak s tým niekto máte skúsenosti prosím ozvite... Otvor fórum »
18. 7. 2014 09:18
24
Skusali ste si uz privolat menstruaciu ? co vam zabralo?
Poprosom overene triky :) dakujem .. cervene vino ozaj pomaha? Otvor fórum »
18. 7. 2014 08:39
5
Hra + rada ; )
Ahojte! Nepoznáte nejakú nenáročnú hru na PC, niečo ako Sims, alebo niečo ako GTA, NFS, Mafia... A ešte jedna vec, stiahol som si hru Singles 2 nainštaloval som ju, no keď ju... Otvor fórum »
18. 7. 2014 08:16
6
Niečo ako Retrica_
poradte mi nejaku aplikaciu kde možem fotiť a prepínať efekty okrem retrici... dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :) Otvor fórum »
18. 7. 2014 02:22
36
Socialne rozdiely a vzťahy
Chodili ste už s niekým, koho rodičia (teda aj partner) boli výrazne bohatší od vás/vašej rodiny, alebo naopak, výrazne chudobnejší? Aké to bolo? Predstavovalo to problém? Otvor fórum »
18. 7. 2014 01:53
5
Bolave kolena.
Co to moze byt ked ma neskutocne bolia kolena ked ich ohnem (niekedy nie. len vtedy) a ked ich vystriem tak nehorazne praskaju a bolia o5... Nikdy som s kolenami problemy nemala. Moze to byt tym ze vcera... Otvor fórum »
18. 7. 2014 00:43UNIPO v Prešove-Translatológia
Je tu niekto kto študuje na UNIPO kombináciu angličtiny a nemčiny (alebo aj iné jazyky) robili ste prijímačky z oboch jazykov? Veľmi by mi to pomohlo ak by sa niekto taký ozval :) Otvor fórum »
18. 7. 2014 00:37
30
Hra pre lan párty
Dobrý večer, poradili by ste mi nejakú hru, ktorá neomrzí pri lan párty? Lebo s kamošmi plánujeme takú lan párty celý deň a chcem sa opýtať aká hra alebo hry sa tam hodia? Dakujem Otvor fórum »
18. 7. 2014 00:10
38
Chĺpky nad hornou perou
Ahojte, rada by som sa opýtala, či máte baby výraznejšie chĺpky nad hornou perou a ako to riešite? Ja mám len pár takých tmavších, ale aj tak mi to vadí a bojím sa ich nejako odstrániť žiletkou... Otvor fórum »
17. 7. 2014 23:43
23
3. svetova zacina,,. Izrael, Gaza, Ukrajina, Irak, Syria,,.
17. 7. 2014 23:15
12
Po rozchode
caute, mali ste uz niekto z vas pocit po rozchode napr. 3 mesiace po tom, ze uz sa do vas nikto nezamiluje, ze sa nikomu nepacite, trapilo vas ze ostanete sami a nikto si vas nevsima... Otvor fórum »
17. 7. 2014 23:09
6
Postavy Assassins creed
Tak som rozmýšlal v bazéne nad Assassins creed a prišiel som na zaujímavú vec. Každá samostatná postava má svoje príbehy. Altair bol fajn. Videli sme ako sa stal z mladého a nádejného asasína jeden z najväčších mentorov,... Otvor fórum »
17. 7. 2014 23:04
6
Názov pesničky/mix-u
Zdravím, chcel by som sa opýtať , či niekto nepozná presný názov tejto:https://www. youtube. com/watch?v=CSbBEY3KcwQ pesničky/mix-u .. TrackID to nenájde . dík :) Otvor fórum »
17. 7. 2014 22:51Nemôzem deaktivovať správcu zariadenia
Vždy ked sa pokúsim na svojom androide deaktivovať nejakú aplikáciu ktorá je aktivovaná ako správca zariadenia vyhodí mi správu "device admin deactivated" ale v zozname ostane zaškrtnuta a všetky právomoci ako správcovy jej ostanú, bráni mi to napr. ... Otvor fórum »
17. 7. 2014 22:47
9
Trvalá pre chlapca
Zdravim, chcem sa opytať čo si myslite o tom keby mal chlapec trvalu na hlave a po pripade či sa to da vyžehliť. Otvor fórum »
17. 7. 2014 22:02