Diskusie - 1974. stránka fóra
13
Suché vlasy
Zdravím, chcem sa spýtať v túto neskorú respektíve skorú hodinu vás ľudí zbehlých v tejto problematike.. Nepoznáte nejaký účinný šampón, kondicionér, whatever na suché, zničené senovlasy? Hľadám prípravok vhodný aj pre mužskú časť populácie po ktorom... Otvor fórum »
20. 7. 2014 01:13
2
Nahrdelniky s hernou tematikou
Cc, nepoznate niekto obchod na nete, spolahlivy ako inak, kde sa daju kupit nejake tie nahrdelniky s hernou tematikou? Teda konkretne otazka je hlavne ci neviete o obchode kde predavaju nahrdelnik z hry Zaklinac teda ten vlci... Otvor fórum »
20. 7. 2014 00:38
17
Stredné umelecké školy
Keď som si podávala prihlášku na strednú mala som veľkú dilemu. Chcela som ísť v šlapajách mojej mami a vydať sa umeleckým smerom. Vybrala som si 2 školy. Strednú umeleckú školu Scénického výtvarníctva v Bratislave a Strednu... Otvor fórum »
20. 7. 2014 00:23
3
Fitko v chorvátsku
Neviete náhodou niekto kde či je na ostrve Vír v chorvátsku nejaké fitko? :) Alebo v jeho tesnej blízkosti? Ďakujem Otvor fórum »
19. 7. 2014 23:38
8
Miesto
Čaute čaute, prosím vás (komu ešte pracuje fantázia), nemali by ste nápad na nejaké miesto na fotenie ?..Ide o to ze by som sa chcela s priatelom dat odfotit fotografom (uz je vybaveny) len pvoedal ze si mame... Otvor fórum »
19. 7. 2014 22:58
4
Bolesti brucha
Ahojte mam bolesti brucha v ľavom boku bola som u odborného lekára ten ma poslal ku gynekológovi robili mi sono nič nenašli brali mi krv či nemám zápal a všetko je v poriadku mešká mi menštruácia už 7 dni namiesto... Otvor fórum »
19. 7. 2014 22:49
15
Nosili ste strojček na zuby?
19. 7. 2014 22:39
2
Ako sa volá táto pieseň, prosím?
Uz som fakt zufala je to piesen od slovenskej spevacky, takej rysavej sa mi zda, jej pseudomeno je nieco na K a piesen sa vola nieco ako BEZI PES CEZ POLE uplne som zabudla ale urcite je tam... Otvor fórum »
19. 7. 2014 22:06
12
Kniha Daniela a Zjavenie
Čo poviete na tie veci z tých kníh? Narazil som na zaujímavú osobu ktorá to celkom dobre rozoberá Walter Veith. Po tejto prednáške od neho som zostal doslova obarený https://www. youtube. com/watch?v=goZJSBFpdLA ... Otvor fórum »
19. 7. 2014 21:38
13
Prázdniny
Zdravím, prázdniny sú už v plnom prúde a ja som sa rozhodol opýtať sa vás na radu. Môj problém je jednoduchý- nudné prázdniny. Vyplýva to z viacerých vecí. Prvá je tá, že dosť času som... Otvor fórum »
19. 7. 2014 21:34
3
Hra :3
Ahojte strašne sa nudím prosim vás poradte mi nejaku online hru :) ktorá vas baví velmi dakujem :)) Otvor fórum »
19. 7. 2014 21:13
13
Prešiel si tu niekto poruchami PPP ?
Zaujímalo by ma, či niekoho tu z vás trápil resp. trápi problém PPP - porúch príjmu potravy (Vás, nie vašich známych) ... Ak áno, čo Vám pomohlo dostať sa z toho? o. O Otvor fórum »
19. 7. 2014 21:02
18
Antikoncepcia-pleť
Zdravím. Pred 2 mesiacmi som si bola predpísať antikoncepciu kvôli pleti a dobrala som už druhé balenie, no zlepšenie na pleti nevidím. Chcem sa opýtať, mám si ísť predpísať inú alebo brať túto ďalej a čakať... Otvor fórum »
19. 7. 2014 20:50
11
Hry na android
Aké hry hrávate? Ja som doteraz hral len Angry Birds a chcem skusit dačo nové. Čo je také zabavné čo neomrzi hned? Otvor fórum »
19. 7. 2014 19:35
28
Pre 5 ročné deti.
Toto fórum je pre 5 ročné deti, pretože starší jedinec tomu nemóže alebo nemusí pochopiť ; D Keď dopozerala večerníček tak hneď musíte ísť spať alebo nie? :) Ja musím :(( Otvor fórum »
19. 7. 2014 19:25
1
World of warcraft Duplikovanie itemov
Zdravím zaujímalo by ma či neviete o nejakom návode na program WPEpro a ako duplikovať itemy na patch 3. 2. 2a Otvor fórum »
19. 7. 2014 18:11Predaj na ebay.
Zdravím. Má tu niekto skúsenosti s predajom vecí na ebay? Zaujímajú ma veci na ktoré si mám dať pozor ak niečo predávam. A ešte ma zaujíma poštovné, či s tým ebay počíta a priradí poštovné automaticky,... Otvor fórum »
19. 7. 2014 18:01