Diskusie - 1965. stránka fóra
38
Myslíte si žeby Rusi boli v 20. storočí uspesnejsi a mocnejsi keby sa komunisti nedostali k moci?
Co by sa zmenilo keby sa komunisti nedostali k moci? Boli by Rusi mocnejsi? Alebo by boli na tom horsie? Vyhrali by 2. svetovu? Nemcov zastavili az tesne pred Moskvou, bolo to tesné, ... Myslíte si... Otvor fórum »
23. 7. 2014 10:46
26
Potrebujem pribrat
Mam jednu otazku, vela ludi rozmysla ako moze schudnut, ale ja chcem pocut radu alebo odkazy ako mozem pribrat cca. 10kg ako chalan Co mam jest, potrebujem vitaminy? Viem ze to nejde z dna na den... Otvor fórum »
23. 7. 2014 09:29
5
Kto je z Malaciek? alebo lepšie z Malých Levár ?
ten kto je z Malaciek z mesta alebo z malých levár tak nech sa mi ozve lebo by som sa chcela spýtať na jednu otázku takže TS :) dakujem vam Otvor fórum »
23. 7. 2014 09:20
35
Zberatelia, čo zbierate?
Pozdravujem, zaujímalo by ma, čo také v dnešnej dobe ľudia zbierajú. V prvom rade chcem vedieť, či 1. zbierate z vášne alebo z rozumu? 2. očakávate zisk? 3. Čo máte... Otvor fórum »
23. 7. 2014 07:21
6
1
Chov potkana
Ahoj môj strýko mi chce zveriť svojho potkaníka, kedže naňho vôbec nemá čas, má k nemu klietku a všetko potrebné potkan je vymaznaný zvyknutý na ruky a pod. Len je tam problém že nieje zvyknutý na "wc" ja by... Otvor fórum »
23. 7. 2014 02:20
23
Nikomu sa nedá veriť
Kde hladáte kamaratov/kamaratky ktorým sa dá veriť? Já čo poznam tak povieš im niečo a hned to vykecaju..za chrbtom ohovaraju..Viem že mam inde hladať,,ale kde? Otvor fórum »
23. 7. 2014 01:00
26
Videli ste už v živote U. F. O???
čakám, nie jednoslovné odpovede, tak prosím. :-S Otvor fórum »
23. 7. 2014 00:32
37
Som animovaná postava
Keby si máte vybrať animovanú postavu z rozprávok- myslím skôr tie romantické napr. Rapunzel, Ariel, Fiona....Princ Krasoň, Eugene, Tarzan.... Ktorý príbeh by ste chceli zažiť t. j. do ktorej postavy by ste sa chceli... Otvor fórum »
23. 7. 2014 00:09
14
Bezmocné
Tak je to sranda že hocičo sa tu opýtam hneď dostanem kopec odpovedí , tak teraz mám takú úchylnú otázku hehe, že ktorým dievčatám sa páči byť zviazané alebo už niekoho zviazali alebo snívaju o tom ? :)... Otvor fórum »
22. 7. 2014 23:59
6
Krúžok v chrupavke
čaute :) asi pred mesiacom som si šla prepíchnuť piercing do ušnej chrupavky a povedali mi že mi musia najprv nastreliť naušnicu a potom si tam môžem dať namiesto toho krúžok :) takže to teraz vyzerá asi takto: http://www. mysteria-tattoo.... Otvor fórum »
22. 7. 2014 23:53
2
Nazov pesnicky
Prosim Vas, neviete niekto, ako sa vola ta pesnicka v reklame na Grape Festival 2014 ? Diky moc. Otvor fórum »
22. 7. 2014 23:36
11
Brigáda na leto :)
Ahojte chcel by som si zarobiť nejakou brigádou :) som schopný pracovať . Mám 15r, v septembri 16. Prosím vás ak by ste vedeli o nejakej brigáde píšte :)) Otvor fórum »
22. 7. 2014 23:24
9
Poradte ntbook s uhlopriečkou 11, 6"
Ahojte, chcem si kúpiť ntbook z uhlopriečkou 11, 6". Na bežné používanie, sledovanie filmov.. dizajnovo sa mi páči Acer Aspire E11, no vraj Aceri nie su nejako vysoko kvalitné, máte s ním nejake skusenosti? Hladam... Otvor fórum »
22. 7. 2014 22:35
8
Farbenie vlasov
Baby aké mate skusenosti s farbeným vlasov ?? Ja už som síce mala 2× Blond melír (na mojich slabo hnedých vlasoch) ale teraz by som chcela skusiť večšiu zmenu :-D a dať si tmavu hnedu až čiernu farbu ;... Otvor fórum »
22. 7. 2014 22:33
7
Prišlo Vám osobné číslo?
prosím nechajte si blbé komenty pre seba ale ... hlásil sa tu niekto na kat. univerzitu a mali by na mail poslať "osobné čislo" či čo ... a chcem sa spýtať či už vám prišiel mail lebo... Otvor fórum »
22. 7. 2014 22:33
4
Pomoc s prerabkou izby (pracovne)
Potreboval by som nejaké inšpirácie ako si mám navrhnúť izby tak ak máte nejaké zaujímave tipy , nápady , návody alebo obrázky či videa tak kľudne píšte do komentov kto by sa nudil a chcel by mi ju... Otvor fórum »
22. 7. 2014 22:10
- červené?
- žlté?
Ďalšie možnosti »