Diskusie - 1951. stránka fóra
10
Velka morava
cawte na nete som uz davnejsie cital jeden clanok a zaujima ma vas nazor:zevraj Velka morava bol prvy slovensky stat pod ktory patrili cesi aj cast madarov lenze cesi dejiny prekrutili. co si o tom myslite? Otvor fórum »
28. 7. 2014 16:50
12
Chodím okolo horúcej kaše,,.
Mám takú nelichotivú vlastnosť, v nepríjemných veciach neviem byť úprimná a furt sa len okolo toho zamotkávam... Vravím si, treba počkať na správny moment kedy (a ako) to povedať, furt sa ukľudňujem tým "poviem to, ... Otvor fórum »
28. 7. 2014 16:44
13
Songy s mega textom
Aké pesničky s múdrym textom poznáte? Niečo na zamyslenie, povzbudenie, a tak? (obohaťte mi môj playlist, prosím :D) Otvor fórum »
28. 7. 2014 16:42
29
Chalani, čo vám vadí/lo na vašich frajerkách? :)
Pýtam sa preto, lebo mám chlapca s ktorým sa velmi lúbime, a chcem aby nám to vydržalo čo najdlhšie :) preto sa pýtam čo vám na babách vadí, alebo prečo ste sa rozišli so svojou bývalou priatelkou... Otvor fórum »
28. 7. 2014 16:11
3GOOGLE
Ahojte. Dá sa nejako vrátiť vymazaná história do googlu??? Alebo aspoň keď najdem nejakú stránku, ako to urobiť, aby ostala v tých okienkach na novej karte v googli? Ďakujem Vám :-) Otvor fórum »
28. 7. 2014 15:55
5
Antivirus
Prosím vás ako funguje to keď si stiahnem do mobilu free antivirus? Ono je to bezplatné iba prvých 30 dní či ako? A potom antivirus prestane fungovať dokiaľ si nekupim plnú verziu? Diks Otvor fórum »
28. 7. 2014 15:47
32
Na ako dlho je zena schopna byt zamilovana
Ahojte mam otazku, ako dlho je zena schopna byt zamilovana a chciet chalana ked ten chalan potrebuje trochu casu na lepsie vzajomne spoznanie ? Otvor fórum »
28. 7. 2014 15:27
1
Prijimacky 2. stupen FMK, UCM
Ahojte, o par tyzdnov ma cakaju prijimacky na magisterske studium MARKETINGOVA KOMUNIKACIA na FMK. Neviem co ma caka. Je tu niekto kto to uz absolvoval a vedel by poradit? Otvor fórum »
28. 7. 2014 15:24
15
Máte radi svoju rodinu?
28. 7. 2014 15:21
4
Online rozprávky a večerníčky pre deti
Kopec rozprávok a večerníčkov pre malé deti. Zaspomínajte si na super rozprávky, ktoré ste pozerali v TV. ***Ktorý večerníček ste mali najradšej?*** http://www. veselerozpravky. sk/ Otvor fórum »
28. 7. 2014 15:02
5
Zvuk
Zdravím, notebook mi normálne prehráva zvuk, ale keď pripojím slúchatká, tak nejde nič, a keď tie slúchatká zas odpojím, tak už ani reproduktory na nb neprehrávajú... prehľadávala som všelijaké nastavenia, ale nič som nenašla,... Otvor fórum »
28. 7. 2014 14:45
4
Generic Bluetooth adapter
Systém Windows zastavil toto zariadenie, pretože zariadenie ohlásilo problémy. (Kód 43). Co s tým ? mám windows 7 Otvor fórum »
28. 7. 2014 14:45
3
Space Email
http://space. galaxybuster. net Poznáte? Čo najzaujímavejšie ste tam dostali/odoslali? :D Otvor fórum »
28. 7. 2014 14:33
68
Čo vlastne dievča chce?
Zdravím. Začnem tým, že je jedno dievča, keď sme sa spoznali, boli sme dobrí kamaráti, no už od začiatku som tušil, že by tam mohlo byť niečo viac. A neskôr aj bolo, ... Otvor fórum »
28. 7. 2014 14:31ATC Dedinky
Ahojte, chcela by som sa spytať či niekto neviete, v akom stave je tento kemp, pri hoteli Priehrada pri Palcmanskej Maši CHcela by sme tam ísť stanovať na pár dní, a z fór som sa dočítala... Otvor fórum »
28. 7. 2014 14:29
10
Zastavenie menštruácie
No, prosím Vás mohli by ste mi poradiť, ako zastaviť menštruáciu okrem citrónov, ktoré asi nepomôžu, dôvod prečo ju chcem zastaviť je ten, že krvácam už druhy krát za 2 týždne -_- Je to asi... Otvor fórum »
28. 7. 2014 14:18
2
Klietka pre Alexandra malého
Ahojte. A chcela by som sa opýtať, že aký rozmer musí mať klietka pre Alexandra malého. Máte s tým nejaké skúsenosti? Za odpovede vopred ďakujem. Otvor fórum »
28. 7. 2014 14:08