Diskusie - 1924. stránka fóra
35
Matka ma obvinuje z drog
Moja matka ma obvinuje z uzivania drog . Mam 17 rokov trva to uz tri roky na zaciatku to bolo znesitelne aj pochopitelne kedze kazdy rodic ma strach o svoje dieta no v poslednom case je to na nevydrzanie... Otvor fórum »
8. 8. 2014 15:21
7
Google Play licencia/ Poweramp
Mal som nainštalovaný prehrávač Poweramp v mojom mobile ale to bolo len trial tam som na nete našiel Poweramp Unlocker, ten som nainštaloval a mal som plnú verziu asi tak 2 dni. Teraz sa mi nedá prehrať hudba.... Otvor fórum »
8. 8. 2014 15:14
11
Aké sú výhody humanitných a aké technických odborov?
Aká čaká budúcnosť absolventov humanitných a aká technických odborov? Otvor fórum »
8. 8. 2014 15:12
6
šanca po zápise?
Ahojte, To som zase ja. Včera som zakladala fórum o tom, čo mám robiť, keď ma nezobrali na VŠ kvôli počtu miest(nedá sa proti tomu odvolať). Myslíte si, že je nejaká... Otvor fórum »
8. 8. 2014 14:50
5
Problemy s ucenim?
Nechcem vypisovat romany, jednoducho dam link, pozrite si tu stranku, ak ju este nepoznate a rozmyslite si, ci by ste mali zaujem utratit nejake peniaze do svojho vzdelavania. Som ochotny predat, mam komplet cely kurz (videa+vsetky knihy) ... Otvor fórum »
8. 8. 2014 14:38
18
32
Si spokojný/á so svojou telesnou výškou?
8. 8. 2014 14:14
17
Oklamali ma o listok, co robit?
caute, zhanala som si na rychlo listok na koncert do Viedne..jedna bba s ami ponukla ze mi ho posle postou tak som jej zaplatila cez western union ale ona nič neposlala a na fb ma blokla alebo si zrusila... Otvor fórum »
8. 8. 2014 14:06Daily Keeper
Čaute, po nainštalovaní novej verzie firefoxu mi tu vkuse naskakuje nejaký Daily Keeper. Mám aj AdBlock, aj som sa to snažila povypínať všade kde sa dalo, no vyskakuje mi to tu stále. Neviete, kde... Otvor fórum »
8. 8. 2014 13:52
63
Vzťah bez sexu?
Dokázali by ste mať s niekým vzťah bez sexu? Niekto tu riešil či veľký alebo malý penis, ale čo ak keď ma niekto problém čo potom? Ostali by ste v takom vzťahu, lebo tu osobu ľúbite ? Otvor fórum »
8. 8. 2014 13:50
11
20
Si single alebo zadaný?
8. 8. 2014 13:26
25
Ako by ste chceli mať zariadenú obývačku?
bude tam televizor, nebude? projektor? akvarium? velka pohovka a menej kresiel, alebo viac kresiel a ziadna pohovka? hupacie kreslo? hunaty koberec? som zvedavy, ci niekto napise aj nieco premyslenejsie, :-) Otvor fórum »
8. 8. 2014 12:22
5
Titulky!
Existuje nejaka stranka kde sa daju stahovat titulky po česky z disney serialov? Alebo nejaka stranka kde sa daju stahovat titulky k teen serialom? (tiež po česky) Otvor fórum »
8. 8. 2014 11:51
33
Premena na zviera
Ak by ste si mali vybrať akým zvieraťom by ste boli? Ja by som bola Sova pálená. Otvor fórum »
8. 8. 2014 11:45
15
- Nič neplánujú,maximálne 2 dni do predu,nechávajú veciam volný priebeh,majú prístup - nejak bolo,nejak bude
- Záleži od konkrétnej situácie
Ďalšie možnosti »