Diskusie - 1897. stránka fóra
49
35
Otazka na baby aj chalanov
baby aj chalani ako ste na tom s masturbaciou?hanbite sa ju priznat ci je vam to prirodzene, a ako casto ju praktizujete ak nemate prave partnera, lebo mam taky pocit, ze chalani ak si to robia sami tak su v... Otvor fórum »
19. 8. 2014 18:35
4
Zhanam tieto knihy
Zdravim ludia prosim vas uplnou nahodou nema niekto tieto knihy a chcel by sa ich zbavit ? O ebayi viem ale to chcem az ako poslednu moznost, ktorykolvek kusok pomoze. Electrical Engineering know it... Otvor fórum »
19. 8. 2014 18:30
7
Roznos letákov
Ahojte prosím vás, roznáša z vás niekto letáky alebo noviny ?... nedali by ste mi nejaké číslo alebo e-mail(žilinský kraj)... aké máte s tým skúsenosti..... a koľko ste zarobili za mesiac..... dakujem za reakcie :) Otvor fórum »
19. 8. 2014 18:27
2
Mlyny
ahojte dostala som Druzbu a chcela by som sa vymenit s jednou babou na mlynoch. poradite ako co a kedy treba vybavit? Otvor fórum »
19. 8. 2014 17:57
14
Zobral Mobil
Zobral už vám niekedy niekto mobil? :D Mne dnes animátor na tábore pretože som hrala hry do noci a vratil mi až rano na ranajky :DD Otvor fórum »
19. 8. 2014 17:27
2
Internát
Máte niekto info z pravej ruky ohľadom intrákov v Mlynoch? Konkrétne VBA? :D Poprípade nejaké fotečky? :D Nech viem, do čoho idem? :D Otvor fórum »
19. 8. 2014 17:18
41
Keď ste boli v detsve, k akému zamestnaniu ste inklinovali?
Ja osobne som vždy sníval, že budem "La Grande Fun Automobilismue". Vlastne o tom snívam doteraz. :D Otvor fórum »
19. 8. 2014 17:02
1
"Strihanie" PDF
Ahoj, vedel by mi niekto poradiť nejaký program na strihanie(alebo ako to nazvat) PDF? proste mam subor s niekolko tisicami stran a potrebujem odtial par vyjmout :D ... Díky :) Otvor fórum »
19. 8. 2014 16:48
2
Problém s mobilom
mám lg optimus a vyskytol sa malý problém z nejakého dôvodu mi nechce nabíjať baterku, skúšala som aj normálne cez zástrčku aj cez ntbuk a nejde :/ + stále mi bliká alebo odomyká displej, neviete čo s... Otvor fórum »
19. 8. 2014 16:39
9
11
12
Internát Starohájska 4
Ahojte chcela by som vediet kto ide z prvakov na tento intrak a ak ma niekto starsí fotky ako to tam vyzera bola by som vdacna dik :) Otvor fórum »
19. 8. 2014 15:54
14
Úprava apk súboru? (Programátori, fórum pre vás)
Programátori, kóderi alebo hocikto, kto sa vyzná - mám na vás zopár otázok! Nudila som sa a hrabala sa v systémových priečinkoch v mobile a tak, a dostala som sa k priečinku s... Otvor fórum »
19. 8. 2014 15:44
2
Ubytovanie mlyny
nechcel by sa niekto so mnou vymenit? mam ubytovanie na atriakoch a chcela by som byt na sturaku. Otvor fórum »
19. 8. 2014 15:43
8
Jazdenie
Čaute, chcem sa opýtať, robím si vodičák a mám takú nezodpovedanú otázku, preto si chcem nechať poradiť od skúsenejších. Pri inštruktorovi musím jazdiť so stále zaradenou rýchlosťou, ale napr. mama mi za to tiež... Otvor fórum »
19. 8. 2014 15:29