Diskusie - 1894. stránka fóra
12
Pizza Bratislava
Poradte fakt dobru pizzerku v Bratislave, nechcem vyhodit 5 ecok za sr. cku... hadzte nazvy, linky, najlepsie keby mali donasku :D pomer kvality a ceny ; ) Otvor fórum »
20. 8. 2014 16:42
31
Ruku na srdce chlapi, odolali by ste ?
Za predpokladu, ze pri vas nie je priatelka :D https://www. youtube. com/watch?v=Nlv_jxtXgcE Otvor fórum »
20. 8. 2014 16:11
2
Kurzy Dánčiny
Ahojte, chcela by som sa opýtať či neviete niekto o nejakých kurzoch kde sa vyučuje dánčina alebo o niekom kto vie po dánsky a bol by ochotný nejaký ten kurz spraviť... Najlepšie v Košiciach. Vďak Otvor fórum »
20. 8. 2014 15:42
29
Čo si zbaliť na internát ?
Ahojte. Onedlho sa chystám na internát a rada by som vedela, čo si tak beriete vy, čo už na internát chodíte. Aj by ma zaujímalo, čo si naopak nebrať a na čo si dávať pozor.... Otvor fórum »
20. 8. 2014 15:30
28
ALS Ice Bucket Challenge
Asi ste si na sociálnych sieťach všimli videá celebrít, ktoré na seba lejú ľadovú vodu z kýbľa, aby dostali do povedomia ochorenie ALS. Kto vás najviac zaujal? Amyotrofická Laterálna Skleróza / Lou Gehrigova choroba... Otvor fórum »
20. 8. 2014 15:21
5
Rok na strednej
Čaute :) Mam taký menší "problém". Teraz nastupujem na gympel v Žiline a buď na rok alebo na ten další by som chcela ist niekam na rok, neviem buď USA alebo Kanada. Ak máte s tým... Otvor fórum »
20. 8. 2014 15:03
7
Medicína podklady
Ahojte, prosím vás, privítal by som akékoľvek tipy/rady/podklady/skriptá, jednoducho všetko čo sa týka od prijímacieho konania a štúdia na JLF v Martine, LF UK v BA, LF UP v Olomouci, ... Otvor fórum »
20. 8. 2014 14:34
2
Paypal - prijem peňazi
Chcem sa spýtať , keď mi chce poslať jeden chalan na Paypal peniaze a som tam zaregistrovaný ale neposlal som si tam ešte žiadne peniaze ani nemám knemu prihlaseny moj učet z banky či mi prídu na Paypal tie... Otvor fórum »
20. 8. 2014 14:17
4
Nazov serialu
kamoška mi hovorila o nejakom seriale kde je nejaky george a lily atd. a lily je v skolke a ukradne ponika alebo kona nejakej kamaratke a ho prefarbi na bielo a bude ho predavat a ten george chce mat... Otvor fórum »
20. 8. 2014 14:10
52
Viete hrať na nejaký hudobný nástroj?
20. 8. 2014 13:54
3
Nabijacka
Caute mam notebook Toshiba a chcem sa spitat ze ci sa mi moze pokazit baterka alebo proste nieco ked ho nabijam inou nabijackou nie originalnou pre tento pc lebo ideme na dlhu cestu a chceme pozerat filmy tak segra navrhla... Otvor fórum »
20. 8. 2014 13:52
12
SVADBA
Ahojte. Neviem mi niekto poradit kolko vide v dnesnej dobe svadba?aspon priblizne co kolko stoji.... dakujem Otvor fórum »
20. 8. 2014 12:49
5
Názov skupiny
Ahojte potrebovala by som zistiť názov jednej metalovej skupiny. Znelo to tak akoby nemecky taka nemecka melodia alebo pachuť ale bolo to po anglicky a niečo že sabatha alebo sabatiana alebo niečo s tým sabat ... neviete vôbec... Otvor fórum »
20. 8. 2014 12:47
9
Poistenie
Čaute potrebovala by som pomôcť ohľadom poistky, po skončení detskej poistky za mnou prišla poisťováčka domov a uzatvorila som poistku Kapital (Allianz). Známa (rodina) mi zase povedala, že Kapital ke blbosť a že si mám urobiť Invest...... Otvor fórum »
20. 8. 2014 12:34
5
Informatika - FMFI UK
Prosím vás, našiel by sa tu nejaký ochotný človek študujúci informatiku na matfyze, ktorý by mi pomohol zorientovať sa v predmetoch a vlastne tak trochu aj v celom tom systéme predzápisu? Konkrétnejšie by ma zaujímalo, či... Otvor fórum »
20. 8. 2014 11:19