Diskusie - 1864. stránka fóra
9
Trabantom až na koniec sveta
Je to dobrý film? Oplatí sa naňho ísť? Podľa traileru to nieje ani film ale skôr video ktoré je zostrihané ako išli s trabantom niekam do rici... Otvor fórum »
1. 9. 2014 19:01
47
Hladam zenu na vazny vztah
Viete vsetci, ze som kreten, ale s dobrym srdcom a inteligentnymi postrehmi. Preto hladam dobre a slusne dievca, ktore ma rada zvierata, aby ma vychovala a spravila zo mna skutocneho muza. Ak mas zaujem,... Otvor fórum »
1. 9. 2014 18:47
14
Ako mať strnisko?
Čáute, Mám už 16 rokov. Holiť sa neholím často, teda nenazval by som to holením.. ešte som penu na holenie ani raz nepoužil.. ale vidím chalanov v mojom veku niektorých ako už majú strnisko a tiež by... Otvor fórum »
1. 9. 2014 18:32
5
Soč-ka
ahojte všetci čo chodite alebo ste chodili na bilingvalne gymnazium, nevedeli by ste mi povedat či može byť stredoškolska odborna činnost len teoretická alebo musí/mala by zahrnat niečo praktickeho :) Otvor fórum »
1. 9. 2014 18:12
22
Tuhý ejakulát
Priateľ má v poslednej dobe takýto problém. Čítali sme zopár článkov, v jednom uvádzali napr. že je to častým pohl. stykom.. Máte s tým niekto skúsenosti? Otvor fórum »
1. 9. 2014 17:59
24
Jak chodis do prace
1. 9. 2014 17:49
50
Chodili by ste s niekym takým ?
Priznám sa som človek ktorý je viac menej utiahnutý do seba trápenie nedáva najavo skôr som ten typ čo sa v noci trápi . Mám 19 rokov som úplne obyčajný človek čo má tiež svoje muchy fajčím , ... Otvor fórum »
1. 9. 2014 17:10
3
Pesničky
Poznáte nejaké pesničky na tento štýl? Také tie "epické,, pri ktorých Vám behá mráz po chrbte a cítite sa melancholicky. https://www. youtube. com/watch?v=kXcOyYEldZY&list=RDkXcOyYEldZY&index=1 https://www. youtube. com/watch?v=VEpMj-tqixs&list=RDkXcOyYEldZ Otvor fórum »
1. 9. 2014 17:01
11
Môj objav :D
Ahojte, chcel by som sa pochváliť s vecou, pomocou ktorej by sa dal vyriešiť problém s vlastným CSSkom na svojej stránke. Písal som TSku (asi pred troma týždňami) majiteľovi (Tomas), ten mi však neodpísal. Chcel... Otvor fórum »
1. 9. 2014 16:32
6
Štipendium
Nastupujem do 1. ročníka na VŠ a počula som že môžem dostávať štipendium. Moji rodičia sú rozvedení. Bývam s mamkou a babkou. Ale trvalý pobyt mám u oca. Niekto mi hovoril že si najprv musím... Otvor fórum »
1. 9. 2014 15:38
20
BIO eshop
Cez aký bio eschop nakupujete? Cenovo najpriatelnejší :) kedže ako som si mohla všimnúť, tie ceny v kamenných obchodoch sú naozaj otrasné oproti internetovým. Poprípade neviete v ktorých reťazcoch by sa dalo kúpiť kokosové mlieko, quinoa,... Otvor fórum »
1. 9. 2014 15:12
13
Mladá Garda
Má tento intrák aspon minimálnu úroven ? ..vyzera to tam pekne rozjeb... e . V častiach po rekonštrukcii menili aj interier či len steny su namalovane vonku ? ..tento rok idem prvý krat a izbu mam na B-čku. ... Otvor fórum »
1. 9. 2014 14:50
10
Autobusové spoje
Čaute, mám taký menší problém. Tento rok nastupujem na strednú do iného mesta a chcela by som si vypísať spoje, aby som presne vedela, kedy mi idú busy domov. Problém je, že to nemôžem nájsť. Myslela som... Otvor fórum »
1. 9. 2014 14:37
8
Názov pesničky?:(
prosím vás.. neviete niekto názov PRVEJ PESNICKY VO VIDEU? dakujem velmi pekne:-) http://www. mojevideo. sk/video/20bda/to_bolo_o_chlp. html Otvor fórum »
1. 9. 2014 14:32
4
Linkin Park Vieden
ahojte ide niekto autom na Linkin do Viedne? Ak ano piste vyslo by nas to lacnejsie ; ) Otvor fórum »
1. 9. 2014 14:18