Diskusie - 1805. stránka fóra
4
Moda
Ahojte baby, poznate nieake modne stranky kde je fakt trendy oblečko? niečo ako napriklad stranka Heaven fashion? dakujem Otvor fórum »
29. 9. 2014 18:18
25
Pýtate si na benzín?
Pýtate od kamarátov na benzín ako šofér alebo to nechávate tak? Ja neviem, napr. keď kamarátovi odtiahnete auto alebo s kamoškou idete prejsť ulice kvôli jej autoškole alebo niekde na výlet atď. Otvor fórum »
29. 9. 2014 18:17
49
Vzťah s Arabom
Ahojte! Mám vzťah na diaľku s Egypťanom. Zoznámili sme sa na dovolenke v Egypte. Odvtedy si píšeme každý den. Sex ešte nebol. Chce si ma zobrať za ženu. Hovorí, že ma miluje. Podľa... Otvor fórum »
29. 9. 2014 18:13
18
Citlivý kamarát
Takže vec sa má takto..ide o chalana s ktorým som chodila do jednej triedy na strednej a tak isto sme mali spoločné záujmy po škole. (vernisáže, útulok, výlety, ..) jednoducho vážne sme si rozumeli, boli sme... Otvor fórum »
29. 9. 2014 18:01
5
Predškolská a elementárna pedagogika
Čaute, je tu niekto kto to študuje? teda chcela by som vedieť, či je povinné hrať na hudobný nástroj v tomto odbore :) vďaka :) Otvor fórum »
29. 9. 2014 17:54
8
Dve práce súčasne
Máte prosím niekto dve brigády, práce súčasne ? Potrebujem poradiť, viem že mi predtým jeden hovoril že dačo nesmiem, len neviem teraz, že čo to bolo. Prosím ozvite sa. Alebo nejaký účtovník. ... Otvor fórum »
29. 9. 2014 17:45
7
Lustrovanie osob
Zaujima ma, ci aj vy obcas lustrujete nejake informacie o partneroch, kamaratoch? A ci im potom poviete co o nich viete alebo sa len tak nenapadne pytate a zistujete ci je to pravda? Otvor fórum »
29. 9. 2014 17:33
3
Bazalny metabolizmus a jeho vplyv na chudnutie
Mozno je to celkom primitivna zalezitost, ale zaujimala by ma jedna vec. Pokial denne prijmem tolko kalorii (cca) aku mam hodnotu BM, pripadne menej, tak z toho logicky nepriberiem ale ani neschudnem. Pri chudnuti je... Otvor fórum »
29. 9. 2014 16:45
10Instagram
Používate instagram ? Ako nastaviť svoj profil ako verejný ? Otvor fórum »
29. 9. 2014 16:27
7
Anglicko
Ktoré mestá sú najlepšie v Anglicku z hľadiska práce a tak? O pár mesiacov sa sťahujem a neviem kam, chcela som Cornwall ale bolo mi povedané že to je chudobnejší kraj a moc práce tam nie je. ... Otvor fórum »
29. 9. 2014 11:19
2
Architektúra - talentovky
Dlhodobo pripravujem na prijímacie skúšky na školy Architektúry. Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia. Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie, ... Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie... Otvor fórum »
29. 9. 2014 10:39
29
Mate nejaky dobry tip na film? Tak sem s nim! ; )
Ahojte rada by som si pozrela nejaky dobry film. Nemusia to byt nijaky velkofilm s hviezenym obsadenim. Take su na moj vkus az moc komercne a ja take nemusim. Uvitala by som skor nieco take komornejsie, ... Otvor fórum »
29. 9. 2014 07:32
13
Kto sa veľmi nudí? A chce mi pomôcť s nepovinnou úlohou?
Mám taký super ,,zaujímavý predmet" teorie literatúry a profesorka po nás chce, aby sme občas odpovedali v interaktívnej osnove na nejaké jej otázky, len ja neivem čo jej tam mám napísať :D je to síce nepovinné, ale... Otvor fórum »
28. 9. 2014 22:35
4
Cestná moto 125
Budem mať 16 a rozmyšlam o kúpe niakej 125..nebudem ju kupovať novu ale z bazaru..rozmyšlam hlavne nad apriliou alebo hondou ale neviem..má tu niekto s niakou skusenosti? za každý komentár k tejto téme budem vdačny. . Otvor fórum »
28. 9. 2014 22:10
14
Elektrotechnika/IT
Zdravím, potreboval by som ujasniť pár vecí ohľadom IT. Dosť sa o to zaujímam a momentálne študujem odbor elektrotechnika - komunikačné a sieťové technológie... len tá elektrotechnika mi tam akosi vadí a neviem ako to bude... Otvor fórum »
28. 9. 2014 21:54
21
Strach ,,.
Ahojte... ak vy zažívate strach z toho, že zostarnete a nestihnete spraviť všetko čo by ste chceli? Proste že raz sa zobudíte a bude neskoro?... Prídete na to, že ste si nesplnili svoje sny, neužili... Otvor fórum »
28. 9. 2014 20:45