nepodporim nikoho, kto je pozliepany za dva tyzdne typu slobodne forum, ano, podporuje legalizaciu drogy (hoci lahkej) a homosexualitu..a moze ma jebat kto chce, kolko chce...tak isto nakradnu v rekordnom tempe a ajtak sa vyjebu na vsetko co slubili...
@gwendolyn volil by som... ale nebudem pretoze som cesky obcan zijuci na Slovensku koli praci - teda nemam volebne pravo hoci zakony sa ma tu tikaju rovnako ako kazdeho
Nevolim SaS lebo len kecaju o porazeni fica, ale vo vztahu k opozicii maju neutralny postoj. Ako chcu toho fica porazit mi nie je zname.. Ostavam pri strane (SDKU), ktora ako jedina dokazala znizit nezamestnanost, zlepsit medzinarodne vztahy, vybudovat silnu ekonomiku, vytvorit relativne dobre podnikatelske zazemie, dostat nas do Europy atd.
Jedine co sa mi na SaS paci je dekriminalizacia a Sulikova myslienka o novom volebnom systeme. Volic dostane zadarmo 7 eurovu poukazku, ktorou sa bud preukaze pri volbach, alebo ju prepije. Vsetci frflu, ze to nie je demokraticke, ale podla mna je to demokraticke az az. Bud sa rozhodnes spravne a pojdes volit, alebo si socka a radsej to preslopes
Nie, kvôli tomu, že tá strana začala byť viditeľná doslova pár dní pred voľbami, takže mi to príde tak, že jej ide len o to, dostať sa do parlamentu a mám pocit, že kvôli tomu, aby sa tam dostala naslubuje všetko možné.
Ale nič z slubov nesplní a je ťažko predpokladať ako sa naozaj bude správať.
To sa pri stranách, ktoré sú už dlhšie na scéne dá aspon predpokladať. Aj ked niesom naivná a viem, že každý politik myslí hlavne na seba, nie na občanov.
SAS je resp. bude druhe SDKU co mi nevadi asi ich budem volit.Bud SAS alebo SDKU ak budu mat spolu tieto dva strany aspon 25% a do moznej koalicie sa este niekto prida a vysachuju fica tak budem rad.Budem volit aj dialbla len nech nevladne smer na cele s tym organom ficom.
a este nieco skoda ze sa nemoze volit napr. od 16 rokov potom by ta retardovana komunisticko smeracka geriatria nemala navrch a fico by nemal 40 %.treba si uvedomit ze slovaci vymieraju a je stale viac starych ludi ktory su nachilny uverit nezmyslom o tom ako sa budu mat pri socialnej demokracii dobre a v konecnom dosledku im nevadi ze ich fico odrbal. ludia volte hocico co sa ma sancu dostat do parlamentu a nespoji sa to zo smerom.
@aguri500 ja by som praveze posunul volebne pravo az od 21 rokov, co sa mimochodom vola aj mlada dospelost. 18 rokov je vek vycucany kto vie odkial, pretoze uz stare civilizacie pozorovali, ze v cloveku nastavaju zmeny cca kazdych 7 rokov (cize 7x3 ). Podla mna to ma nieco do seba.
@tommyhot@36 Súhlasím s tým, že tie zmeny každých 7 rokov majú niečo do seba, na sebe som to za posledný rok dosť spozorovala
A o politiku sa vo veku 16 rokov zaujíma naozaj málokto, takže aj tak si myslím, žeby z tejto vekovej skupiny išlo voliť dosť málo ľudí a aj tak väčšina by išla voliť len preto, že by to bolo pre nich niečo nové, pričom o politike nemajú ani šajnu.
ja mam 20 uz rok odvadzam dane tomuto statu a mam pravo sa vyjadrit prostrednictvom volieb komu ich budem odvadzat.Potom nech volia len ti co sa ich to tyka - pracujuci.
ja som ich chcel volit najprv, ale potom som sa dopocul o Sulikovom napade spoplatnit cele skolstvo (aj zakladne, stredne skoly) a mierne to zmenilo moju mienku o zdravom rozume toho cloveka. Zopar napadov ma dobrych ale zatial to nie je ziaden politik. A ludia co s politikou nemaju skusenosti a dostanu moc ju zacnu po case tiez zneuzivat. Vlastne si neviem predstavit nikoho co by to neurobil takze asi volit nakoniec ani nepojdem. A dufam ze ma nejaky mudrlant zacne obvinovat z toho ze ma nezaujima dianie v mojej krajine alebo co. Proste politicke odpadky na nasom smetisku sa priecia mojmu zmyslaniu. A v tomto u mna nieco ako "mensie zlo" neexistuje.
@hajzelodkosti mozes mi prosim povedat v akom zmysle? moc sa do toho nerozumiem kedze sa o to absolutne nezaujimam ale tato informacia by ma celkom potesila..som totiz toho nazoru ze tak ci tak len slubuju nic z toho nesplnia a ak ano tak len take male nepodstatne veci podstatne pre nich je ze ked sa dostanu ku korytu tak sa co najviac nahrabu kym ich zas vystrieda niekdo iny..
Neverím všetkému, čo sa píše, dôverujem však informáciam z dôveryhodných zdrojov. A myslím si, že vedenie SaS je kompetentné vyjadrovať sa k otázkam, ktoré sa týkajú postojov SaS.
mozno robim najvacsiu chybu svojho zivota ale volit ich nebudem... kazda strana je pred volbami "slobodna, socialna a solidarna" a v reale to vyzera u kazdeho rovnako. zadlzia slovensko, urobia nam dobru hanbu a z prevolebnych koko... nesplnia ani slovo... nebudem volit nikoho. vsetci su len kkti ale kazdy v inom plasti! :/
Ja som chodil stále voliť a čo sa zmenilo v ,,prospech občanov"??? nič, kradnú naďalej, zvýšené dane, na úradoch nepochodím, ceny rastú, plat klesá,dialnice sú stále v nedohľadne, cesty rozbité, môžem niekomu dôverovať že sa to zlepší?? nie koľký sľubovali a nič sa nezmenilo ani za mak ani tá nezamestnanosť, ,,NIČ" ta načo ich voliť nech sa zvolia smi aj tak sa nič nezmení, to je môj názor a za tým si stojím.
@dixyke1 preco je to tak? lebo ludia su sprostí a nechodia volit .. kazda strana orie pre seba, niektorí robia pre verejnost viac iní menej... ale keby sa každí k tomu stavial ako ty, nemuseli by žiadne voľby byť.. veď oni sa zvolia sami ..
ale ja len tak odveci. kamátatkin brat mal filozofickú chvíľu.
že paťa,koho budeš voliť?
neviem,asi Híd.
noo to za to,že bývaš v tej šali pojebanej, ako nič proti maďarom vy*ebaným, ale ich voliť nebudem. aj minule jedna babka,že bude voliť Most. ni piči. nič proti maďarom, ale tých kokotov voliť nebudem
to fakt len tak odveci. reči o kotletke už opisovať nebudem....
je uplne jedno kto sa tam dostane..jebnuta slovenska mentalita asi nikdy nevymizne z tejto krajiny a nech sa tam dostane hockto, bude to prebiehat uplne rovnako. ako prvu vec splnia najbanalnejsiu kokotinu, ktoru slubili a potom si zacnu pchat vrecka..zatial to nebolo inak..ked si spomeniem na ficove zaciatky a terajsiu situaciu..je mi az do smiechu
Nikdy by som nevolila Slotu, Dzurindu (aj keď už nekandiduje, ale predsedom zostáva) , Fica a taktiež nie Bugára a podobne maďarsky zmýšlajúcich ľudí.. takže kto mi tam zostáva? len niekto nový neokukaný s jasnými cielmi.. tým je pre mňa SaS.. a legalizácia marihuany, áno alebo nie. je mi to jedno. ja ju nefajčím..!
legalizácia homosexuality, áno alebo nie.. je mi to jedno, ja som hetero... !
toto ma vždy zaujme, ako si niekto zo 120 bodového programu vyberie jeden, ktorý sa mu nepáči (tie ostatné väčšina aj tak nepozná) a preto sa rozhoduje...
ale kto chce psa biť palicu si nájde ... a nevoliť je tiež voľba... ale kto nepôjde voliť, nech potom drží hubu, pretože sa ničím nezapríčinil o to, aby tam boli iní ľudia ako tí, ktorých si zvolili tí, čo voliť šli
čo máte stále s tou SAS?však to je to isté ako SDKú,SDL,KDH atd.tie strany su všetky na jedno kopyto.maju rovnaky volebný program,rovnaké názory.len sa inak volaju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
A nie, nemám 18, ale keby som mal, volím SaS.
Nemáš zač.
Tipujem ze aj nabuduce.
Jedine co sa mi na SaS paci je dekriminalizacia a Sulikova myslienka o novom volebnom systeme. Volic dostane zadarmo 7 eurovu poukazku, ktorou sa bud preukaze pri volbach, alebo ju prepije. Vsetci frflu, ze to nie je demokraticke, ale podla mna je to demokraticke az az. Bud sa rozhodnes spravne a pojdes volit, alebo si socka a radsej to preslopes
Ale nič z slubov nesplní a je ťažko predpokladať ako sa naozaj bude správať.
To sa pri stranách, ktoré sú už dlhšie na scéne dá aspon predpokladať. Aj ked niesom naivná a viem, že každý politik myslí hlavne na seba, nie na občanov.
Prekáža im ich koncept dekriminalizácie marihuany a prehnaná smršť populizmu.
A o politiku sa vo veku 16 rokov zaujíma naozaj málokto, takže aj tak si myslím, žeby z tejto vekovej skupiny išlo voliť dosť málo ľudí a aj tak väčšina by išla voliť len preto, že by to bolo pre nich niečo nové, pričom o politike nemajú ani šajnu.
ja mam 20 uz rok odvadzam dane tomuto statu a mam pravo sa vyjadrit prostrednictvom volieb komu ich budem odvadzat.Potom nech volia len ti co sa ich to tyka - pracujuci.
A kde si sa o tom dopočul? A to si tak dôverčivý, že veríš všetkému, čo sa dopočuješ?
old.strana-sas.sk/11752
www.sme.sk/c/5267759/sas-je-proti-spoplatneniu-zakladnych-a-strednych-skol.html
Neverím všetkému, čo sa píše, dôverujem však informáciam z dôveryhodných zdrojov. A myslím si, že vedenie SaS je kompetentné vyjadrovať sa k otázkam, ktoré sa týkajú postojov SaS.
Ja som chodil stále voliť a čo sa zmenilo v ,,prospech občanov"??? nič, kradnú naďalej, zvýšené dane, na úradoch nepochodím, ceny rastú, plat klesá,dialnice sú stále v nedohľadne, cesty rozbité, môžem niekomu dôverovať že sa to zlepší?? nie koľký sľubovali a nič sa nezmenilo ani za mak ani tá nezamestnanosť, ,,NIČ" ta načo ich voliť nech sa zvolia smi aj tak sa nič nezmení, to je môj názor a za tým si stojím.
že paťa,koho budeš voliť?
neviem,asi Híd.
noo to za to,že bývaš v tej šali pojebanej, ako nič proti maďarom vy*ebaným, ale ich voliť nebudem. aj minule jedna babka,že bude voliť Most. ni piči. nič proti maďarom, ale tých kokotov voliť nebudem
to fakt len tak odveci. reči o kotletke už opisovať nebudem....
K teme: budem volit SaS alebo SDKU.
K nevolicom: ked ste rozhodnuti, ze nepojdete volit, tak aspon v den volieb zoberte vasim babkam a dedkom obcianky, teda ktori podporuju KSSmer ci SNS
Nevídané. Mne to zatiaľ tiež tak nejak vychádza.
Chlapče len si tu obhajuješ to čo si o vás myslím...
Ale aj tak si to sem napíšem, SAS by som VOLIL !
Je to najlepšia strana, nová, s mladými ľuďmi a nie tými schovanými komunistami !
A to že niekomu vadí pár gramov marihuany u niekoho, ten je obmedzený, akoby to bolo to najväčšie zlo ...
legalizácia homosexuality, áno alebo nie.. je mi to jedno, ja som hetero... !
sú závažnejšie problémy na Slovensku, ako hento.
a 18 mam na zajtra
ale kto chce psa biť palicu si nájde ... a nevoliť je tiež voľba... ale kto nepôjde voliť, nech potom drží hubu, pretože sa ničím nezapríčinil o to, aby tam boli iní ľudia ako tí, ktorých si zvolili tí, čo voliť šli