Diskusie - 1610. stránka fóra
11
Vie niekto pracovať v eagle?
čaute, potrebujem poradiť. Musím zapojiť schodiskový spínač v programe eagle, ale nejako sa mi to nedarí. Nenájde sa tu niekto, kto to vie spraviť dobre a hlavne rýchlo? Súrne to potrebujem! Môžem sem aj schému... Otvor fórum »
19. 1. 2015 15:15
22
Tvorba let´s playov, hudobních parodii a iních
Milý Birdzáci, hľadám niekoho, s kým by som mohol natáčať lets playe, parodie na hudbu, film či seriál a iné druhy videí. Mám zopár podmienok: -Vaše bydliko by malo byť v okolí Novej Dubnice, Trenčína alebo Dubnici... Otvor fórum »
19. 1. 2015 15:05
7
ComicBox. eu
Pracujem na tejto stránke www. comicbox. eu. Zaujímalo by ma čo by ste na nej vylepšili čo by ste pridali a tak. Za každý návrh budem vďačný. Otvor fórum »
19. 1. 2015 14:14
3
Pečiatky
Potrebujem 10 ks firemné pečiatky nevie niekto výrobcu za dobrú cenu? Otvor fórum »
19. 1. 2015 12:24
5
The Center for Cultural Diplomacy Studies (CCDS) Announcement of New International Conferences & Academic Programs
CALL FOR APPLICATIONS The Center for Cultural Diplomacy Studies (CCDS) Announcement of New International Conferences & Academic Programs (Berlin, The Hague, Zagreb; February-March 2015) Dear Friends &... Otvor fórum »
19. 1. 2015 12:01
5
Fif Uk, prijímačky
Chcela by som pokracovat na studiu na Fif UK odbor tlmocnictvo prekladatelstvo odbor anj - spj a druha moznost spj - port. Moja otazka znie ci treba maturovat aj z anj ak na mojej skole tato maturita povinna nie... Otvor fórum »
19. 1. 2015 10:00
3
Tablet Sony Z2
Ahojte, chcela by som poprosiť o radu tých IT zdatnejsich. Väčšinou sa mi podarilo vyriešiť svoj problém pomocou rád a diskusii na nete, ale teraz fakt neviem. Mám tablet Sony Z2 a doteraz mi išla wifi... Otvor fórum »
19. 1. 2015 08:55
8
Socialna sieť TSU ?
Čo si myslíte o socialnej sieti TSU? (Co je to za p*?) Otvor fórum »
19. 1. 2015 00:50
12
Letisko Budapešť
Prosím Vás máte niekto skúsenosti z letiskom v Budapešti , býva tam veľmi prísna kontrola batožiny a všetkého alebo je to tam v celku v pohode??? a hlavne dá sa tam všetko ľahko nájsť a dohovoriť sa alebo nie... Otvor fórum »
19. 1. 2015 00:37
5
Klzisko V KE
Cautee :) kde všade sú klziska S verejným korculovanim V KE? :) také kde sa dá cez Týždeň korčuľovať :) A či tam aj brúsia korčule :D Otvor fórum »
19. 1. 2015 00:28
2
Štipendium
Ahojte, som v prvom ročníku na UK, filozofická fakulta, a vyzerá to tak že budem mať dobrý priemer, čiže asi dostanem prospechové štipendium. Viete niekto, ako to chodí v prvom ročníku? Ja som... Otvor fórum »
19. 1. 2015 00:21
37
Vojna
Čo si myslíte, ako sa ďalej budú vyvíjať boje? USA - Rusko - Sýria - Ukrajina - NATO atď. Váš osobný názor a dúfam že sa tu nájdu zas nejakí, čo si myslia že je všade... Otvor fórum »
19. 1. 2015 00:13
16
Pitie alkoholu na poškodenú pečeň
Čo sa stane keď si niekto vypije alkohol a má poškodenú pečeň? (Nie kvôli alkoholu) Otvor fórum »
19. 1. 2015 00:08
3
SFL/AVI sony vegas pro
vždy keď vyrenderujem video v sony vegas pro 10 tak mi to urobí súbor SFL. Ako sa dá z takéhoto súboru sfl urobiť avi? Otvor fórum »
18. 1. 2015 23:32
25
Spánková Paralýza
Zažili ste ju niekedy? Stav v spánku kedy Vás sleduje nejaká osoba a vy sa hrozne bojíte? Nemôžete nič robiť a podobne? Ak áno, prosím, napíšte Vaše skúsenosti a sny!! :) http://refresher. sk/24134-Spankova-paralyza-najhorsia-nocna-mora-na-ktoru-nikdy-nez Otvor fórum »
18. 1. 2015 22:46