Diskusie - 1596. stránka fóra
9
Prestup na inú VŠ - školné
Zdravim. Viem, ze sa to tu uz viackrat spominalo, ale po precitani viacerych for mam v tom akurat tak gulas. Moja otazka spociva v nasledovnom: Momentalne studujem na gymnaziu, maturitny rocnik a... Otvor fórum »
26. 1. 2015 12:12
12
XML spravodajsky servis SITA
Zrdavim chcel by som si zalozit nejaku stranku a na nu potom pripojit spravodajsky servis zo Sita. sk Ma niekto s tymto skusenosti protoze ani v programovani niesom najlepsi a preto robim aj tuto stranku cez wordpress. Treba na... Otvor fórum »
26. 1. 2015 10:26
15
Hľadá sa grfaik
Ahojte, potrebovala by som vytvoriť jednoduché logo a pozvánku ( za úplatu ) Mám aj konkrétnu predstavu, len to premietnuť do nejakej grafiky. Bude to fakt jednoduché, nezaberie to viac ako pol hoďku času, cca,... Otvor fórum »
26. 1. 2015 07:58
273
Hlas
Tutok niečo povedz, aby sme vedeli aký melodický hlásočeq máš. http://vocaroo. com/ Otvor fórum »
26. 1. 2015 06:18
3
Work and travel USA
Prosím vás, je tu niekto taký kto bol v lete pracovať v USA, ale začal si to vybavovať až v januári/februári? Je ešte šanca nájsť si job aj takto neskôr? Že to bude drahšie, to mi jasné,... Otvor fórum »
25. 1. 2015 23:20
41
Typ
Chcela by som sa spýtať jednu otázku. Cítim sa kus trápne, že tu riešim moje pubertálne komplexy, ale vážne ma zaujíma objektívny názor hocikoho... nebudú mi vadiť negatívne komenty, je mi to jedno v podstate,... Otvor fórum »
25. 1. 2015 22:58
9
Študentský život Brno vs. Zlín
Neviete mi niekto poradiť na danú "tému" ? :D asi blbosť ale skúsiť to možem, hlavne by ma zaujimala aj finančná stránka tohto porovnávania. Lebo čo sa týka BA vs. Brno, tak myslím, že Brno... Otvor fórum »
25. 1. 2015 22:36
16
Ženy, dievčatá, viete urobiť zhyby na hrazde?
25. 1. 2015 22:22
148
Aký typ žien/mužov priťahujete?
Takže tento krát, nie aké typy sa páčia vám ale naopak. Keď si to tak zhrniete: Ženy : Aký typ mužov priťahujete? Muži: Aký typ žien priťahujete? Viem, že nie ste magnety,... Otvor fórum »
25. 1. 2015 22:14
5
Odevný dizajn
Ahojte je tu niekto kto študuje buď odevný dizajn alebo niečo podobné čo sa týka odevníctva? Najlepšie ak je to Bratislava, Trnava a dajme tomu aj Trenčín a celkovo okolie týchto miest. Lebo onedlho ma čaká maturita stým... Otvor fórum »
25. 1. 2015 21:53
1
UKF-riadenie kultúry a turizmu
Ahojte, rozmýšlam že si vyberiem práve vyššie uvedenú katedru na vysokej škole, ak máte skúsenosti, dobré aj zlé, bola by som vďačná za každú informáciu. Chcem sa len "uistiť" že som si vybrala správne a... Otvor fórum »
25. 1. 2015 21:45Spoločenské šaty
Ahojte vie mi niekto poradiť nejakú internetovú stránku alebo aj obchod s dlhými peknými spoločenskými šatami v blízkosti Trenčína? :) Otvor fórum »
25. 1. 2015 20:49
8
Australian open
Ahojte, Dnes v noci si chcem kuknut duel cibulkovej s azarenkovou ale nemam to na akom programe kukat, eurosport nemam zaplateny :D nevie pls niekto link na ktorom by som si tento duel kukol bez lagovania? :D... Otvor fórum »
25. 1. 2015 20:45
8
Ako mam tomu rozumiet?
Ako mam rozumiet tomu, ze ked na google+ refreshnem stranku so svojim obsahom (trebars s videom... ) pripocita mi to v kolonke "zobrazene" aj 4/5/6 cisel? Akoze keby to prirata 1 tak tomu by som rozumel, ze tym... Otvor fórum »
25. 1. 2015 20:44
8
Fphil uniba - fínsky jazyk
ahojte, máte niekto skúsenosti s prekladateľstvom -fínsky jazyk na UK v BA? čo naň hovoríte? mala by som záujem o kombináciu s ruštinou :) Otvor fórum »
25. 1. 2015 19:58
8
Nazov filmu ?
Ahojte. Potrebujem vediet nazov 1 filmu, myslim ze islo o nejaku (postapokalipticku ) scifi komediu: Na zaciatku filmu , bola tusim nejaka vojna a niektorych ludi zamrazili, viem ze aspon 1... Otvor fórum »
25. 1. 2015 19:48
2
Hľadám jednu knihu,,.
Čítala som ju už dávnejšie, ale zrejme som ju čítala len mechanicky, lebo si nepamätám ani názov, ani autora a ani mená postáv. Viem len, že sa odohráva v troch obdobiach: ... V prítomnosti,... Otvor fórum »
25. 1. 2015 19:45