Diskusie - 1577. stránka fóra
4
Slovenčina
Prosím Vás vedel by mi niekto pomôcť a zdôvodniť prečo vo vete:Dodal, že požiaru našťastie uniklo 90 percent exponátov. Nie je slovo našťastie vyčlenené čiarkami, kedže je to častica. Ďakujem Otvor fórum »
5. 2. 2015 18:55
20
Kniha na referát
Neviete poradiť nejakú dobrú knihu na referát pre deviataka? Podmienka je iba nech ma aspom 250 strán... Otvor fórum »
5. 2. 2015 18:50Nejde mi notebook
Ahojte, včera sa mi stalo niečo s ntb a vôbec to nwm opraviť budem veľmi rád ak mi a tým pomôžete (foto dám do môjho albumi lebo tu to nejde) Otvor fórum »
5. 2. 2015 18:39
79
Chcem sa zabiť
Som skaredy , dievčatá ma nechcú ... mám sa chuť zabiť ... prečo som tu vôbec? ... Otvor fórum »
5. 2. 2015 17:46
3
Koncert
Ma tu dakto rad kapelu Rise against? nesiel by dakto na koncert do Prahy sice as v juny:D Otvor fórum »
5. 2. 2015 17:44
2
čistenie vody
nevedel by niekto koľko trvá vode kým sa vyčistí (akože v zemi).... prosím odpíšte čo najskôr. dakujem Otvor fórum »
5. 2. 2015 17:10
2
Google AdWords
Caute, potreboval by som vediet odpoved na jednu otazku ohladom AdWords, nebudem to sem postovat, takze ak sa najde niekto ochotny PM pls. PS: Neukratim Vas o viac ako 5 min zivota :P Otvor fórum »
5. 2. 2015 16:58
72
Odpor k zenam
Dlho som vahala, ci sa tu zdoverim s touto mojou pohnutkou (problemom?) ale kedze viem ze Birdz je miesto plne tolerantnych, chapavych ludi schopnych odbornej psychoanalyzy na pockanie, vravim si, ze to risknem. ... Otvor fórum »
5. 2. 2015 15:08
28
Pohovor v IBM
Bol z vás niekto na pohovore v IBM? Ako to prebieha? bo mne dnes volala babenka, že by ma chceli do tímu a ja celý prekvapený, že čooo šak ja ledva viem kódiť, ani vlastné portfólio nemám,... Otvor fórum »
5. 2. 2015 14:58
3
PREKLAD DO NEMČINY SÚRNE!!!
Potrebujem rýchlo preložiť vetu "Stupňovanie prídavných mien v nemčine. " Pls help :) Danke ; ) Otvor fórum »
5. 2. 2015 14:42
10
SNS sa zastavila
Potrebujem poradit ludia :) v poslednej dobe mi na mojom s3 neo vyskakuje sprava "sns sa zastavila". Dosť ma to sere a nikde som nič o tom nenašiel. Za rady dik ; ) Otvor fórum »
5. 2. 2015 14:18
10
8
Hlucny notebook
Zdravim, pred rokom a pol som si kupil moj sucasny notebook. Zo zaciatku siel maximalne ticho, postupne zacal byt teplejsi, hlucnejsi a pomalsi. Pred tyzdnom som mu dal spravit profylaktiku, no on stale huci.... Otvor fórum »
5. 2. 2015 13:53Ahojte, kto má skúsenosti s agentúrou CKM?
Chystáme sa s kamarátkou vycestovať do USA cez CKM s programom Assistance Nájde sa tu niekto kto už s touto agentúrou cestoval? Otvor fórum »
5. 2. 2015 11:59
17
Zahmlené videnie s kontaktnými šošovkami
Ahoj, chcela by som sa informovat u ludi, ktori nosia sosovky a stretli sa niekedy s podobnym problemom ako ja. Skusila som prejst na kontaktne sosovky, dnes ich mam druhykrat a vidim rozmazane a zahmlene na... Otvor fórum »
5. 2. 2015 10:20
8
Semináre
Ach tá logika vyberania seminárov.. máte dve kategórie a z každej jednu vec si máte vybrat.. a ja sa teraz neviem rozhodnut ci si mam vybrat Konverzácie v ruskom jazyku alebo Deskriptívnu geometriu, poraďte, ze ktoré a hlavne... Otvor fórum »
4. 2. 2015 22:59
24
Mendelova univerzita
Caute :) davate si niekto prihlasku na Mendelovu univerzitu v Brne? Otvor fórum »
4. 2. 2015 22:49